4.Bölüm

1.5K 58 3
                                    

Doruk: Aleyna bildiğin seyi yeniden anlatıyorum.

Sende hatırlarsın ki senle 2 ay önce bardan çıkışta ara sokakta birkaç tane piçin sarkıntılık yaparken yardımıma ihtiyacın vardı ve bende seni kurtarmıştım.Senle tanışmamız böyle olmuştu.seni evine kadar bırakmıştım.

Diğer günlerde ise sen yanıma gelmiş teşekkür etmek için yemek ısmarlamıştın,sonra barda her karsılaşmamızda yanıma geliyordun bende bara senin için geldiğimi söylemiştim sen önce şaşırmış 2 gün uzak durmuştun.

Tam umudumu kaybettiğim gün gelip benden hoşlandığını söylemiştin.Bugüne kadar ilişkimiz çok güzel gidiyordu son bir hafta içinde icinde ne oldu da beni bıraktın başka bir Piçi tercih ettin ne hatamı gördün aleyna söyle bana.!! diye bagırınca çok korktum.

Neden bana bir aciklama yapama gereği duymadın telefonumu açmadın şimdi senden bir yanıt bekliyorum söyle ne oldu söyle??

------------------Elanın Ağzından------------------

Olay baştan beri neden hep bir olumsuzdu bir türlü anlayamıyordum.Aleyna neden kendini böyle deli gibi seven birini bırakmıştı yada bıraktığında neden bir açıklama yapamadan böyle bırakamıştı.Benin ikizim böyle birşey yapmış olamazdı.

Ve şimdide benden bir yanıt bekliyordu ben ne diyecektim Aleyna değilde ben bırakmış gibi kendimi kötü hissetmiştim.Kendimi de anlayamıyordum ikiz olmanın zararı işte görüldüğü gibi biri hata yapar diğer ikiz onun suçunun cezasını çekerdi ben gibi.İkiziyim deyincede inanmıyordu bir türlü kahretsin yaa kahretsin.

Ela: Ben aleyna degilim onla bak ne kadar uzun süre takılmışsınız bak hem konuşmamız yüz hatlarımız giyim tarzımız aynı mı bana sadece bunu söyler misin? Onun içinde özür dilerim ama benim yapabileceğim hiçbirşey yok gerçekten üzgünüm.

dedim.

Doruk: Şaka mı yapıyorsun saç renginin, saçlarının boyunu, kıyafet tarzını ve dilini konuşurken inceltirken benim anlamayacağımı mı sandın. söylesene deyip aniden bağırdı

Bu adamdan korkuyordum şimdi ne olacaktı.

Ne düşündüğümü anlamış gibi gözlerimin içine baktı

Doruk: Burada benle kalacaksın eskisi gibi olduğumuzda yada neden ayrıldıgını söyleyene ve bana bunu inandırana kadar burdasın ister bir yıl olsun isterse on yıl anladin mı beni.beni sevene kadar burdasın!!!

dedi.

Allahım nolacak şimdi Aleyna beni yaktın aleyna dedim kendi kendime

------------------ ÖNEMLİ------------------
Arkadaşlar vote ve yorum yaparsanız hikâyenin devamı gelecek ama o olmazsa yazmayacağım boşuna uğraşmış olmak istemiyorum ve hikayenin nasıl devam etmesini isterseniz onu da yazabilirsiniz :))

YANLIŞLA GELENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin