12.Bölüm

1K 44 8
                                    

Multimedya: Doruk

Arabayı yavaşça durdurup indim.Diger tarafa geçip kapıyı açtım.
Kolunu omzuma atıp onu koltuktan kaldırdım. Evine yaklaştıkça daha büyük daha güzel gözüküyordu gözüme.

Bana göre büyük ama öyle dedgigime bakmayın ben küçük evlerde yaşadığım için öyle geliyor neyse.
Ev iki katlı,orta boy,krem renginde bir evdi.bahçesinde harika güller vardı ama hangi tür olduklarını secemiyordum karanlıktan.

Kapının kilidini açtı ve onu evin içine girdirdim.
Çok fena karanlıktı ama birden soluna uzandı ve ışık birden açılınca, ışık huzmesi gözlerimi kamaştırdı.
Gözlerim alışınca etrafıma baktım,çok güzel eski ile yeninin karışımı bir düzen oturtmuştu ve ne yalan söyleyeyim seçimi harika olmuş.

Doruğu yavaşça koltuğa oturtup karşı tarafına geçtim ve oturdum.Mahcup gibiydi yüzüme bakmıyordu sanki beni kaçırıp sert ve emir dolu Doruk gitmiş yerine başkası gelmiş gibiydi.

Söze birden girince yerdeki bakışlarımı onun yüzüne kaldırdım.
Özür dilerim en başta hata yaptım.yapmamaliydim biliyorum ama sende beni anla sevdim sevdim sevdim ve karşılığında kocaman bir ihanet ve habersiz ayrılık.
o an aklımda sadece onu kaçırmak nedenini öğrenmek bir umutta pişmandır geri döner umuduydu ama öyle değilmiş ve üstüne üstlük onu değil seni kaçırdım.
Seni dinlemedim ve üz.. Diye hala devam edecekken onu sustrdum bitmis tükenmiş gibi hali vardı.

Ben: aaa ama yeter hem benim evimde hem burda hem dağ evinde aynı şeyleri konuşmak beni baymaya başladı artık. Sana gelirsek ben sana dag evindeyken herşeyi öğrenince birşey söyleme sende haklisin dedim ve şimdi ee bu konu burda kapanıyor.istediğin zamanda gelir arabanı evin yanından alırsın.dedim gülümseyerek.

Şimdi ben eve gidiyorum seninde hayatına devam etmen gerek unutmalisin kardeşimi sonuçta onun bir sevgilisi var rahatsız etmezsen sevinirim,hayırlı geceler dedim ve kapının yanına gelince sesini duydum.

Merak etme onunla artik işim olmaz ve rahatsız etmem artık. İyi geceler dedi.

Bende gulumsedim ve kapıyı arkamdan kapatıp araba bindim.Eve geldiğimde sadece ikizim vardı onunla biraz oturup muhabbet ettim sarıldık ben kendi odama geçtim sonuc olarak bende insandım ve duş ve rutin islerini yapmam gerekiyordu.

Duşa girip kuveti koku losyonuyla doldurdum anca kirim çıkardı dağ evinde yikansamda rahat değildim oyuzden gereginden fazla yıkanıp fazla su içinde kaldım.
Dustan çıkıp hemen sectigim ic çamaşırı ve kıyafetlerimi uzerime geçirip saclarimi kurutup kremimi sürüp kendimi yatağıma bıraktım. Hiçbirşey düşünecek halim yoktu şuan ve kendimi bir güzel uykunun kollarına bıraktım.

Yatagimin dibinde bir adet Aleynanın sesiyle gözlerimi açtım 11:30 du ama yinede uykumu alamamış gibi hissediyordum kendimi.

Aleyna:Kalksana kızım sen ne uykucu çıktın ya uyandirmasam akşama kadar uyucaksin.kalk hadi kalkta kahvaltı hazırladım onu yiyeylim.

Ela: Tamam kardeşim benim kalkiyorum gelirim birazdan, deyip banyoya gittim
Yüzümü yıkayıp saclarimida bir guzel toplayıp odama geçtim geceligim üzerimde kalmış hemen üzerimdekilerden kurtuldum ve eşofman altı ve salaş bir badi giydim ve aşağı indim. Mutfağa geçtim harika kahvalti hazırlamış ikizim ve muhabbet ederek kahvtimizi yaptık.

Bugünü biraz dolaşmaya ayırıp mutfağı toplamaya giriştik.kapı çalınca ben kapıya bakmaya gittim.Ben yavaş biriyimdir buyuzden yavas yavaş kapıya doğru yol aldım.

Kapıyı açtım ve ben sadece bakarak kaldım.

Arkadaşlar
+10 vote ve
+3 yorum
olmadığı surece yeni bölüm yazmicam öpuldunuz:-*

YANLIŞLA GELENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin