17.Bölüm

597 31 1
                                    

Başımı arasa cevirdim.
Arasın da dikkatini çekmiş olmalı ki o da dorukların masasına baktı sonra bana baktı.

Ne oldu tanıyor musun onu.yada birşey yapmadı sana öyle değil mi?

Hayır aras tabiki de öyle birşey olmadı nerden çıkarıyorsun bunu şimdi?

Ne bileyim ela yüzünün şekli değişti birden,bende birşey oldu zannettim.

Gülümseyerek onun elinin üzerine elimi koydum.

İyiki varsın hemen korumaya çalışıyorsun beni teşekkür ederim kardeşim gibi oldun her zaman da birşey merak ediyorum dedim gülerek

Tabiki de Ela sorabilirsin neyi merak ediyorsan.

Acaba Aleynayı da böyle korurmuydun benim yanındayken

Dedim bilerek.çünkü ikisi okadar zıtlardı ki birbirlerinden nefret ederlerdi bazen
Oyüzden sırıtarak sordum. Biliyorum ben çoook pisliğim

Ahh hadi ama ela gecemizi zehir ederek başladın yine ya

Dudaklarını büzerek ve üzgün surat yaparak demişti ve çok tatlı olmuştu.biliyordu onun bu halini sevdiğimi oyüzden bilerek yapıyordu.

Tamam tamam şakaydı hepsi asma hemen yüzünü.

yüzünü sıkarak eski haline döndürmeye çalışıyordum. Bu halimize ikimizde gülmeye başladık ta ki garson gelene kadar.hemen eski halimize dönüp siparişleri verdik.

Ben soslu mantar ve yanında da ayran salata istiyorum.

Ozaman bende aynısından alayım da seni yalnız bırakmamış olayım ozaman

Gülerek demişti aras bunu.bende gülerek tamam dedim.

Biz muhabbetimize devam ederken yemeklerimiz geldi.Eski okul hallerimizi benin aleyna yedigim azar ve cezaları anlatıp gülüyordu ama ben somurtuyordum çünkü hiç komik değildi hep acıyı cezayı ben çekmiştim.Aleyna degil.!

Ama hep yanımda aras olurdu. uslu çocuk ben ne zaman okulda ceza alsam o da ozaman ceza alırdı.onun gibi birinin birden bire ceza alışını anlamazdım.

Ne zaman nedenini sorsam ya cevap vermez ya tersler yada duymazlıktan gelirdi.Bazen de bana bakışını yakalardım ama birşey anlamazdım çünkü her baktığımda sinirli bakıyordu .

Ya aras sen beni hep anlatıp rezil ediyorsun hemde sinirlendiriyorsun kapat artık şu konuyu ya.hep ben ceza yerdim o hep benim yerime geçer benim de kötü gözükmeme neden olurdu ya

Tamam tamam özür dilerim hemen kapatıyorum konuyu.

Gülerek demesi harikaydı beni yanlış anlamıyordu ve bu çok güzel birşey birisinin seni anlaması.

Böyle konuşarak dikkatimi sadece arasa vermek istiyordum yoksa gözlerim benden izin almadan yan masaya kayacağını biliyordum.

Geldiğimiz yerde orta tarafta canlı müzik çalıyordu ve bu çok hoşuma gitti.bir ara aleyna ile de gelmeyi aklımın bir köşesine yazdım.

Romantik yabancı bir müzik çalmaya başladı. Karşımda hareketlenme olunca başımı arasa doğru kaldırınca şaşırıp kaldım çünkü aras ayağa kalkmış bana elini uzatmış kalkmamı istiyordu.

Hanımefendi bu dansı bana bahşedermisiniz acaba.

Teşekkür ederim tabiki de benim için bir onurdur

Gülerek elini tuttum ve dans eden insanların arasına karıştık.

En son kısaydın ne çok uzamışsın ama ben hep aynı kaldım haksızlık ama bu ya

Yüzüme sinirli ifade yerleştirmeye çalışmıştım ama olmadı ben aras kadar ciddi olamıyorum nedense.

Gülerek elini yüzüme koydu önce okşadı ardından

Sen ne kadar güzelleşmişsin sen bunun farkında degilmisin yüzünden özellikle gözlerin ve dudaklarından başka boyun vs dikkatlerini çekeceklerini zannetmiyorum yani.

Herzaman yüzümü okşar ve açıklama yapardı.oyuzden arasın yüzümü okşamasına alışkınım.

Başımı gülerek diğer tarafa çevirdiğimde Dorukla göz göze geldim.Okadar sinirli ve korkutucu bakıyordu ki bize korkudan hemen başımı başka yöne çevirdim diğer tarafa da bakma cesaretinde bulunamıyordum.

Allahtan şarkı bitti derken Aras elimi tutarak masamıza doğru götürürken doruğun kaşları daha da çatık bir şekilde elimize bakıyordu.

Masaya gelir gelmez hemen elimi çekip yerime oturdum.inşallah bu geceyi sağ salim olarak ve olaysız olarak bitiririz diye dua ettim.

Aras bana gülerek neler yaptığını ve ailesinin komik anılarını anlatıyordu. Gerçekten de ailesi komikti.

Konuşarak zamanımızı bitirdik kalkmaya hazırlandık hesabı aras ödedi neden çünkü hesabı asla yanindaki bir bayana ödetmezmiş beyefendi.

Eve geldiğimizde ona teşekkür ederek eve girdim.Aleyna koltukta oturmuş televizyona bakıyordu beni görünce dikkatini bana verdi. Bana durmadan sorular sordu bende cevapladım.saçma saçma sorular da sordu neymiş aras seni sevdiğini söyledi mi?
Ondan hoşlanıyor musun? Vs

Tüm bunları hayır dememe rağmen inanmamış gibi hali vardı. Bende hemen bu durumdan kurtulmak için Enişteyle neler yaptığını sordum ve hemen kendini anlattı.muhabbet bitince odama geçtim. Güzel bir duşa girip geceliğimi de üzerime geçirip yatağıma uzandım.

Aleynaya bugün doruğu gördüğümü ve tepkilerini söylemedim çünkü o yarın gider kavga ederdi biliyorum.ben artık sorun istemediğim için de söylemedim.

Tam uyuyacakken telefonuma mesaj geldi.
Açtığımda bilinmeyen numaradandı.mesajı açıp baktığımda korkmaya başladım.çünkü telefon da

Arasdan uzak dur yoksa olacaklara karışmam.!

YANLIŞLA GELENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin