15.BÖLÜM"Başladığım ve Bittirdiğim Yerde"

1.1K 84 121
                                    

🍁

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🍁

Sandığınızdan daha derindir kayıp vermek

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Sandığınızdan daha derindir kayıp vermek. Aslında bir bakımada ihanettir. Çünkü zaman size onu unutturmaya başarır. İnanmasınızda bir bakıma zaman geçiriyor herşeyi, her yarayı. Unutmaya başlarsınız görüntüsünü, gözlerinizi kapattığınızda eski hali canlanmaz. Yanıltıcı bir yanılsamadan ibarettir. Annemde öyle oldu. Fotoğraflarına bakmadıkça net olarak yüzü gözlerimin önüne gelmez. Saçını, gözlerinin rengini, biçimli çehresini anlatabilirim ama hayal edemiyorum bütün olarak. Ama ilk kez yüzü bu kadar netti rüyamda. Gözlerim kapalıyken ilk kez karanlıktan ibaret değildi. Ruhumda tarifsiz bir sancı, kalbimde kendini belli eden sızı, aklıma acaba ona ihanet mi ettim düşüncesini sızdırdı. Onu unutmuş muydum sahiden? Bu kadar zaman sonra görmek hiç iyi hissettirmemişti. Özellikle şuan başımın içinde geçiremediğim bir ağrı bırakmıştı.

"Başım döndü, artık oturur musun?" diye sızlanıp parmak uçlarımla şakaklarıma masaj yaptım.

Yaseminin anlatıklarına göre Hakan, Okan'ın attığı mesajı görmüş, hem sevgili olduklarını hemde mesajda tehdit içeren cümleleri öğrendikten sonra fırlayıp gitmişti. Yaseminin fevri hareketinden dolayı Onuru da hiçbir şey bilemeden, Hakanın peşinden göndermişti.

Salonda otururken bir an bile yerinde durmayan Yasemini teselli etmeye denedim fakat pek işe yaramamış ki ağlayışı durmamış bir o yana bir bu yana salonu arşınlıyordu.

"Nasıl oturayım ben şimdi?" Olduğu yerde durup bana baktı. "Ben çok kötü bir şey yaptım Masal. Ya abime bir şey olursa, yada abim ona..." deyip tekrar hıçkırdı devamını getiremediği cümlesinin ardından.

Elimle hafifçe yanıma vurup, "Gel otur önce." dediğimde tereddütte düşse de bu kez isteğime karşı gelmeyip yanımda yer aldı. Bedenimi ondan yana çevirdim. "Sakin ol, Onur hiçbir şey olmadan bulacaktır onu." Buna bende inanmak istedim.

Kazağının ucuyla sertçe yanaklarına sürtüp, göz yaşlarını sildi. "Bulur değil mi?" dediğinde çabucak onu onayladım. "Bulur." Beni buluyorsa onu kesin bulacaktır.

TEK NEFESTE AŞK Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin