III. Kör - Janka28

72 5 0
                                    

Vladimir
Határozottan jó történet volt, bár a főhős szándékai és jelleme néhol ellentmondásosak voltak. A természetfeletti lények nagyon tetszettek benne, talán hiányoltam belőle a gonosz tündéreket, de ez az én egyéni szocproblémám. Jól írsz, talán használhatnál kicsit több táj - és gondolat leírást, de így is geoid volt a vége. Igen, geoid, nem kerek, mert voltak hiányzó puzzle darabok. Vagyis csak a végén, ami persze elfogadható, szóval panasz sem lehet, de azért örültem volna, ha legalább meg tudtam volna milyen az herceg, és az első benyomásra is kíváncsi lettem volna.
Tartalom:13
Helyesírás:7
Megadott szavak:4
Stílus:4

Lizard
HOW DARE YOU? képzeld ide Greta Thunberg-t. Ez valami MEYOLWPAa. shokk. Na, kezdjük az elejétől. Mikor a fantasy téma kikerült, egy napig küldtem az ihletet mindenkinek képzeletben, hogy "tündér, tündér, gonosz tündér". Amikor megpillantottam a címet, egy hangos "MÁGUS VAGYOK" kiáltással vetettem bele magam az olvasásba. El kell mondjam, teljesen beszippantott a történet. Bár szerintem hosszabb lett, mint a max szószám, de egye fene, kellett az (mekkora egy imposztor vagyok, Istenem. Én voltam aki legjobban akarta a max szószámot, meg ha több, akkor pontlevonás stb.,most meg nyáladzom). A nevek választása hogy sikerült? Majdnem mindegyik névről eszembe jutott valami. Vagy hangosan Buksiztam Győzike stílusban, vagy az Anyám tyúkját kezdtem el szavalni - "...Morzsa kutyánk, hegyezd füled...", esetleg hangosan felnevettem, mert Dido helyet Dildót olvastam, szóval igen, vagy velem van a baj, vagy velem van a baj. Érdekes kalandok voltak benne, és az a vég.. Te jószagú Buksi. Mi... mi történt? Oké, tudom mi történt, de totálisan lesokkoltál. Megcsaptál egy villámmal, újraélesztettél aztán megcsaptál 220-szal és úgy hagytál. Zseniális (gyors kérdés; mi történt Dildó... akarom mondani Dido-val?!). Oh igen, a térképed is nagyon tetszik, te kis villámpásztor.
Tartalom:14
Helyesírás:8
Megadott szavak:4
Stílus:4

W

Eszméletlen, hogy mennyire magam elé tudtam képzelni az egész történetet. Szinte filmként elevenedett elém az egész. Nagyon jól írsz, szépen használod a szavakat, ügyesen írsz leírásokat, és a történet is nagyon megfog. Ha adhatok egy tanácsot, ne hagyd veszni ezt a világot! Baromira érdekes, és sok potenciál van benne. A térkép megláttán a Trónok harca jutott eszembe (amit imádok), aztán az elején az Árnyvadász (a könyv nem a film, amúgy imádom), a "kincskeresős" résznél pedig a Kane krónikák (szintén imádom). Szóval mi jöhet három könyvsorozat egyvelegéből amit imádok? Csakis olyan történet amit im... sokszor használtam ezt a szót. Félreértés ne essék, nem mondom, hogy ismered ezeket és ebből merítettél ötletet, csak nekem ezek ugrottak be. Persze ez egy teljesen más történet, össze sem hasonlítható mással, ez egy egyedi, érdekes és kifinomult egy alkotás.

Tartalom:14
Helyesírás:8
Megadott szavak:4
Stílus:3

Elisanne Black

Úristen de imádtam! A végén teljesen kirázott a hideg - bár lehet, hogy azért mert átfagytam a padon - és szélesen elvigyorodtam. Nem csak a történet tetszett, hanem az írásmódod, az egész írás külleme, ahogy megszerkesztetted. Nem tudom nem ismételni magam, de borzasztó jó volt. Együtt éreztem a főszereplővel, teljesen értettem a miérteket, egyedi volt és rendhagyó. Jó volt végre egy olyan hősnőt olvasni, aki nem csak szép, hanem okos is. A természetfeletti rész is nagyon kiváló volt, szívesen olvasnám még tovább, bár ez így volt teljes. A térkép is szép lett, teljesen hűen vannak ábrázolva a leírtak.

Tartalom:14
Helyesírás:8
Megadott szavak:4
Stílus:4

𝙅✰𝙁𝘼𝙆𝙏𝙊𝙍 - Mi a zsűri!✓(END) Where stories live. Discover now