I.kategória - Janka 28

204 15 8
                                    

Sziasztok! Itt lenne az én értékeléseim.🥰 Ha valakinek valami mondanivalója van, esetleg a kérdéseimre válaszolna (aminek örülnék), vagy kérdése van az itt megteheti -> Janka28 Ha valakit esetleg kihagytam szinten ugyanitt tud írni és ott megoldjuk! ☺️ Sajnálom, ha esetleg valahol valakit megsértettem nem a volt célom.

AvoidTheBorder

Semmit nem értettem, de imádtam. Kicsit nehézkes nekem az időhurok, és végtelen univerzumok plusz egy (és most egy perc néma csendet a fizika tanárom fiára, aki többször próbálta elmagyarázni a kognitív meg nem tudom milyen végteleneket). De te nagy jól megoldottad, látszik utána jártál nem a fellegekben beszéltél. A történet baromi izgalmas volt, szinte körömrágva olvastam, hogy Úristen mi lesz most, egyedi volt, érdekes, izgalmas, szívesen olvasnám, vagy esetleg nézném meg filmen. Ügyesen átugrottad az akadályokat, remélem fogok még tőled olvasni.

Tartalom:13
Helyesírás: 7
Megadott szavak:4
Stílus:3

GarnetPhoenix

Nagyon egyedi és érdekes a történeted. Kicsit elszomorított, hogy csak így elfogadta a testvére halálát, Kingu, de hát nem mindenki szerethetti a testvéreit. A végkimenetele nagyon tetszett, és hamar a szívemhez nőtt Marduk. A végén tetszett az is, hogy kaptunk egyfajta "mi történt ezután" tájékoztatást. Örülök, hogy lett lezárása és így nem kell agyalnom, hogy vajon mi történt utána. Szép, kerek történet volt, bár nekem kicsit fantasy volt, mint Sc-fi, de ez csak az én személyes véleményem. Sajátos világot alakítottál ki, szépen ki is dolgoztad, nem maradtak bennem megválaszolatlan kérdések.

Tartalom:11
Helyesírás:7
Megadott szavak:4
Stílus:3

Kate

Nagyon tetszett, a történeted. Ügyesen kidolgozttad a történetet, és mindent jól felépítettél. A kis poénok js jók voltak benne, pont bele illet. Aranyos, hogy még egy szerelmi szál is került bele, ez pont járt ennek a történetnek. Érdekes, ez az utopisztikus világkép, és nagyon remélem, hogy nem fog beteljesülni. Nem miattad, miattam, mert félnék. A szavakat nagyon jól beleillesztetted, a sztori izgalmas, és érdekes volt.

Tartalom:12
Helyesiras:8
Megadott szavak:4
Stilus:3

Szotyi

Szóval az egészet álmodta? Érdekes elgondolás, jó a meg valósítás. Kicsit fura volt Lulu-ra emberként gondolni, mert a szomszéd kutya Lulu és mindig annyir hallok hogy "Lulu! Lulu! Kom mit, jaa schön Hund". Segítek, nem schön. Annyira nem kötött le, nem tudom miért, de összevetve egy jól összerakott sztori volt. Lehetet volna jobban kidolgozni Lulu életét, és előzményét.

Tartalom:12
Helyesírás:7
Megadott szavak:4
Stílus:3

Lizard

"Félek, hogy a ködbe veszek." Csak folytattam a címed. Nagyon jól írsz, teljesen lekötötte a figyelmem, és szívesen olvasnék belőle egy egész könyvet. Annyira realisztikusan és szépen írsz, hogy nem tudok elszakadni tőle. A főszereplő lány egy talpraesett, valamire való főhősnő. Végre! A karaktereket szépen felépítetted, akárcsak az egész világot. Részletesen kidolgoztad, látszik sokat foglalkoztál vele. Remélem elolvashatom majd az egész világot.

Tartalom:14
Helyesírás:8
Megadott szavak:7
Stilus:4

Hana

Durva. Irtózok a vértől, még így elképzelni is és huh. Kicsit felkavarodott a vége felé a kis pocim. Mondjuk az avokadós reggelit erősen visszaakart jönni. A történet kissé kidolgozatlan volt egyes helyeken, hiányoztak egyes részek, de még így is sikerült megérteni. Kivéve egy dolgot: Hart indítékát. Miért ment bele önként, hogy egy gyilkológéppé avanzsálódjon? Kicsit olyan lelketlennek hatot az egész nekem.

𝙅✰𝙁𝘼𝙆𝙏𝙊𝙍 - Mi a zsűri!✓(END) Where stories live. Discover now