Marco_Guba

276 35 7
                                    

Sziasztok!
Én Marco_Guba vagyok az egyik zsűri tag.
Igazából nem tudom, hogy mit mondjak az egészről. Igazán jó érzés és megtisztelő, hogy tagja lehetek a zsűriknek. Mondjuk a nagy szám sok katasztrófát okozott már az előkészületek során, de mindegy. Egyébként ezt jó, ha megszokjátok tőlem, hogy nem fogok köntörfalazni, ha van egy véleményem én azt elfogom mondani.

Pontozást tekintve én sokszor érzetre adom a pontot, de valami rendszerem nekem is van. Mondjuk a helyesírás az a rész, amit én se élek annyira, szóval ott csak akkor vonok le sok pontot, ha már nekem is nagyon szembe tűnő. Nálam egyébként alap, hogy nem adok maximális pontot semelyik pontozási feltételből, csak akkor, hogyha nagyon kiemelkedőnek látom a sztorit.

A történeteknél a folyamatosságot (nyilván van, ami pont a megtörések miatt egyedi és király), a leírások és párbeszédek arányát és szépségét veszem figyelembe. A stílusnál pedig azt, hogy mennyire emelted a saját gondolataid a történetbe, mennyire egyedi, mennyire van körbe zárva.
Nagyon sok jó történet volt és sok kevésbé jó is. Szóval gratulálok azoknak, akik bejutottak, de ne bízzátok el magatokat. Ha így tesztek hibázni fogtok és én gondoskodom róla, hogy ha ez így van akkor azért megfizessetek. Ugyanakkor, aki a lelkét adja bele a dologba és látom rajta, hogy fejlődni akar, de még sem olyan kiemelkedő őt szívesen segítem, és próbálom nyomni majd felfelé!

Ez voltam én a WattpadPuzsér. Szóval ne ijedjetek meg, ha kicsit nyersebb vélemény megfogalmazást kaptok, az többnyire én leszek. Amúgy jó fej is tudok lenni olykor szóval ne parázzatok annyira. ❤️

𝙅✰𝙁𝘼𝙆𝙏𝙊𝙍 - Mi a zsűri!✓(END) Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ