[1]

88 0 0
                                    

Dit is het. Het moment dat Leon zijn hele leven al heeft gewacht: College. Dit is de tijd om met volle teugen te leven en jarenlang herinneringen te maken. De komende vier jaar worden de dagen waarop hij terugkijkt en lacht en huilt omdat ze de beste tijden van zijn leven waren.

Normaal gesproken wordt dit gezegd als je naar de middelbare school gaat, maar Leon had die gedachten nooit echt op de middelbare school. Hij was destijds altijd te veel bezig met andere dingen, met name zijn droommeisje. Ze heet Violetta.

Ze was lief en mooi en haar ogen waren de warmste tint bruin, ze was het meisje dat Leon verliefd was sinds hij het eerste jaar van de geschiedenis binnenliep. Ze zat een paar bureaus bij hem vandaan en kauwde op wat koekjes. Hij kan zich niet helemaal herinneren wat het destijds was dat hem op haar manier deed kijken, maar toen hij dat deed, voelde hij de tijd gestopt. Bevroren in de tijd staarde hij en bewonderde hij, terwijl hij het liefdesvirus vroeg in het jaar ving. Wat het nog beter maakte, was het feit dat ze zijn favoriete soort koekje at, chocoladeschilfer. Het is alsof ze soulmates waren of zoiets.

'Ze liep Leon vier jaar lang non-stop door het hoofd en hij beloofde dat hij op de diploma-uitreiking zijn gevoelens zou bekennen. Hij ging het doen op het afstudeerfeest van Lucinda Ferro, alleen was hij erg teleurgesteld toen hij aankwam en zag hoe ze zich vastklampte aan Diego's arm. Sindsdien bracht hij de zomer door met het her-

evalueren van zijn leven en heeft hij zijn uiterste best gedaan om het verleden te vergeten. Met de middelbare school achter hem, kan hij doorgaan naar grotere dingen, dus waarom hij voor de slaapzaal staat, klaar voor het leven dat zijn weg gooit.

Stap voor stap beklimt hij de trap tot hij de derde verdieping bereikt waar de RA zei dat zijn kamer de tweede deur aan de rechterkant zou zijn. Tientallen andere studenten vullen de hal, op zoek naar hun eigen kamer en praten met hun kamergenoot. Als Leon zich dat goed herinnert, heeft hij zich aangemeld voor de slaapzaal met coed applicatie, wat betekent dat zijn kamergenoot mannelijk of vrouwelijk kan zijn, of alles daartussenin. Hij was nooit iemand om te oordelen en hij hoopt alleen dat degene met wie hij plaats neemt een aardige persoon is.

Hij steekt de sleutel in de gesloten deur en aarzelt even om adem te halen. Zijn nieuwe realiteit wordt met de minuut realistischer. Hij duwt eindelijk de deur open wanneer deze wordt ontgrendeld en vindt de kamer leeg. Hij moet haar dan eerst hebben gekregen. Hij claimt het bed dat het dichtst bij hem staat op de linkermuur en zet zijn tassen op het bureau ernaast. Het andere bed bevindt zich aan de overkant van de kamer, weggestopt in de rechterhoek van het geheel als de kamer. Het heeft een eigen bureau ernaast, samen met een groot raam waar Leon naar toe loopt om naar buiten te kijken.

Vanaf hier ziet de campus er enorm uit. De grasvelden en gebouwen gaan kilometers verder. Studenten zwerven over de campus, velen slenteren van hier naar daar zonder zorgen ter wereld. Leon voelt hetzelfde en hij is erg blij dat hij hier de komende jaren van zijn leven zal doorbrengen.

Hij keert terug naar het bed en begint zijn spullen op te bergen en organiseert zijn spullen waar ze heen moeten. Hij zou niet willen dat zijn kamergenoot denkt dat hij rommelig is. Tegen de tijd dat hij klaar is, is er nog steeds geen teken van wie er met hem zou moeten spelen. hij haalt het van zich af en logt in plaats daarvan in op zijn laptop om het aan te sluiten op de wifi van de school. Daarna brengt hij de rest van zijn tijd door met het kijken van een film terwijl hij wacht op het einde van de dag.

Nog twee uur gaan voorbij en Leon begint te denken dat niemand komt opdagen. het is ver na zeven uur 's avonds. Als hij een kamergenoot zou hebben, hadden ze hier al moeten zijn. Hij raakt amper gewend aan het idee wanneer het wordt opengegooid en er komt iemand binnen die Leon nooit had verwacht weer te zien.

een nieuw verhaal die ik ga vertalen voor jullie! Hoop dat jullie deze ook leuk gaan vinden! 

alvast 1 vraagje; Wie denken jullie dat Leon's kamergenoot is?

veel lees plezier!

Living with my crush - Leonetta NLOnde as histórias ganham vida. Descobre agora