Angel si Diavolul cap.27

75.6K 2.8K 156
                                    

Acest capitol este dedicat domnisoarei X_andreea_X, un mic cadou venit cu intarziere, cu ocazia zilei de nastere. Nu a vrut sa-mi spuna cati ani face si cum nu e frumos sa intrebi o femeie...varsta, La multi ani!

Mica vrajitoare din bratele mele se foieste nemultumita cand o suvita lunga de par ii gadila fata imbujorata. I-o indepartez incet si nu ma pot abtine sa nu-i sarut pielea moale si parfumata a umerilor mici si delicati.
-Sa nu adormi, soptesc incet.
Maraie nemultumita si incearca sa-si gaseasca o pozitie mai buna de somn........nu prea cred! Am planuri mari cu ea in noaptea asta si inca nu am inteles ce cautau toti fatalaii aia in casa ei.
O las putin singura si merg in baie sa umplu cada desi un dus ne-ar fi fost suficient daca ea nu ar fi asa adormita. Lovit brusc de un nou romantism, recent aparut, plasez strategic mici lumanari parfumate si sting lumina. Dupa ce torn o cantitate generoasa de spumant in cada aproape plina, merg sa-mi aduc mica zeita.
Pierduta in patul imens, o gasesc ghemuita cu perna mea in brate, dormind adanc. O unda de regret ma traverseaza la gandul ca-i stric somnul dar dorintele mele egoiste sunt mult mai puternice si castiga detasat lupta.
Mai intai caut ceva sa-i prind parul lung si imi amintesc de un elastic uitat in sertarul noptierei. Cand trag sertarul, bratara imi sare prima in ochi. E primul cadou din aceasta noapte si cel ce mi-a dat cea mai mare bataie de cap.
Facuta din aur alb, e o manseta lata pe care s-au batut doua litere din cele mai pure ametiste siberiene, singurele pietre care se apropie de culoarea rara a ochilor ei superbi.
Dupa ce i-o prind usor la mana, urmeaza un lucru mult mai dificil....coama de par rosu si lung. Toate incercarile mele de a prinde minunatia aia nu au facut decat sa o trezeasca. Chicotesc amuzat cand se ridica brusc dupa ce am tras-o fara sa vreau de par si maraie furioasa:
-Ce naiba faci? Vrei sa ma lasi cheala?
O ridic in brate in timp ce pescuiesc din mers elasticul buclucas si ma indrept spre baie. In timp ce o sarut pe crestetul capului, soptesc:
--Nu, iubire. Vreau sa facem baie.
Isi baga capul in scobitura umarului meu si mormaie nemultumita:
-Nu vreau nici o baie! Mi-e somn!
Fara sa-i bag in seama protestele, ma cufund usor in apa fierbinte, atent sa nu-i ud parul. Foamea care mi-o trezeste trupul ei voluptos, nu-mi permite sa pierd timpul mai tarziu cu uscatul suvitelor lungi si foarte dese.
-Prinde-ti parul daca nu vrei sa ti-l uzi! o avertizez. Raman cu gura cascata cand din doua miscari sigure isi prinde parul intr-un coc lejer dupa ce-mi smulge elasticul din mana si ma sfredeleste cu privirea.
-Gata! Esti multumit? plezneste ea.
-Foarte! Ranjesc eu si o lipesc cu spatele de mine, alunecand mai mult in apa parfumata. O tin lipita de mine cu o mana, in timp ce cealalta incepe o incursiune amanuntita asupra trupului ei.
Sfarcurile rozalii ce se itesc din spuma bogata sunt ca un magnet pentru degetele mele lipicioase. Nu ma pot abtine si trag usor de ele, smulgand un icnet surprins de la pisicuta ce probabil motaia linistita pe pieptul meu.
-Ce........Dumnezeule!
Mana cu care m-ar fi plesnit bucuroasa, ramane suspendata in aer. Flacara lumanarilor imprastiate prin baie, trimite jerbe de foc prin pietrele incrustate in bratara si o simt cum respira sacadat in bratele mele.
-La multi ani, iubire! soptesc.
Se rasuceste usor si ma trezesc privind in cei mai frumosi ochi din lume dar acum plini de lacrimi.
-E superba! Dar...e prea mult! scanceste ea.
Ma incrunt complet confuz si sfarsesc prin a-i zdrobi buzele tremuratoare intr-un sarut lacom si adanc. Gura dulce si parfumata e ca un deliciu de care nu ma mai satur iar buza plina de jos e cea mai a dracu tentatie in care-mi infig dintii.
Geme inabusit in sarut si e cel mai atatator sunet pe care l-am auzit, fiind gata sa explodez, asa ca fac un efort si o asez inapoi, catand sa-mi linistesc bataile furioase ale inimii.
-Te iubesc! Te iubesc mult, ingeras! Soptesc inabusit in parul ei. Si nu vreau sa te mai pierd! Daca m-ai fac vreo tampenie......da cu masina peste mine. La cat esti de buna, macar nu ma chinui! Mor repe..........Au, auu!
-Esti un idiot! Dar tot te iubesc! Ofteaza ea si maseaza tandru portiunea de piele pe care mi-a maltratat-o inainte.
Ranjesc larg si cu abilitati de magician, scot restul pieselor pe care vreau sa i le daruiesc din spatele sticlei de spumant. Lantul lung a carui piatra taiata in forma de lacrima, cade greu si se aseaza in valea dintre sanii generosi. Raceala ametistului pe pielea fierbinte o intrerupe din lunga contemplare a bijuteriei de la mana.
-Nu! Spune-mi ca nu vad bine! icneste ea.
-Ce anume, iubito? Incet, o prind de mana dreapta, ridicata inca in aer si dupa ce-i sarut fiecare deget in parte, strecor pe inelar bijuteria ce reproduce la scara mai mica, bratara.
-Poarta-le pentru mine si nu le da jos niciodata! Indiferent ce ne rezerva viitorul, cand le privesti, sa-ti aduci aminte de mine chiar si numai pentru a ma injura.
Chicoteste amuzata si cu varful degetelor, urmareste conturul fiecarei litere.
-Litera A am inteles ce inseamna dar D? intreaba nedumerita.
-D-ul vine de la diavol, iubito. Credeam ca ai inteles. Angel si Diavolul.
-Un diavol reformat, diavolul meu! rade ea. Sunt superbe! Ofteaza apoi plina de admiratie.
-Nu mai superbe ca tine, pisicuto! Nu exista pe lume piatra mai pretioasa ca tine si demna de frumusetea ta. Si nu ma refer doar la cea exterioara. Esti inteligenta, loiala, nostima, incapatanata, bataioasa si....afurisita.
-Afurisita? Exclama ea indignata.
-Da, afurisita. Acum ar fi timpul sa-mi spui ce cautau poponarii aia toti in casa ta.
Rade amuzata de vorbele mele si se intoarce putin, uitandu-se inocent in ochii mei. Imi arcuiesc o spranceana si astept rabdator raspunsul .
Revine la pozitia initiala si dupa ce se foieste putin in bratele mele, facandu-ma sa scrasnesc din dinti cand fundul ei se freaca de penisul meu mai tare decat marmura de Carrara, incepe sa-mi mangaie coapsele intr-un gest aparent nepasator.
-Am hotarat sa-i ofer lui Niky o petrecere de ziua ei, pe care nu o va uita niciodata. Si ce petrecere de fete e reusita fara niste baieti draguti, mai ales cand ai si un buget ......generos, incheie misterios.
Nu imi trebuie mult sa inteleg ultima parte si sar ca ars, nu inainte sa o ciupesc tare de fund.
-Adica eu am platit toate fundurile alea goale?!scuip indignat.
-Teoretic, da. Practic, nu. Banii mi i-ai dat mie si eu....
-Tu ai gasit cea mai buna cale sa ma oftici, marai eu.
-Ei, iubitule! Nu o lua asa! Am cheltuit fiecare banut cu folos. Ne-am facut frumoase, ne-am luat niste haine superbe, o sampanie delicioasa...
-Si cu ce v-au fost de folos poponarii, o intrerup eu manios.
-Nu fi ipocrit! Voi de ce va naiba va scurgeti cand vedeti fetele care danseaza la bara? In afara de a vi se intari sculele nu vad niciun folos aici! Sa o ai ca piatra si sa te doara boasele! Noi cel putin ne-am desfatat privirea fara ni se umfle nimic....,hmmm.......se poate sa ni se fi umezit putin....chilotii, ranjeste ea.
Tupeul ei ma lasa pe moment fara cuvinte dar imi revin repede si zambind malitios, imi cobor mana intre coapsele-i matasoase si soptesc:
-Ia sa vedem de cate ori pot eu sa te fac in noaptea asta, sa te umezesti!
Fara a-i mai da timp sa raspunda, imi infig limba in gura obraznica in acelasi timp in care degetele mele incep sa o exploreze bland. Interiorul matasos e mult mai fierbinte decat apa in care ne balacim si gem numai la gandul de cum ma voi simtii adanc ingropat in ea. Se zvarcoleste in bratele unui orgasm puternic cand frec usor punctul magic din interiorul ei si strang putin mai tare un sfarc excitat. Ma declar multumit numai atunci cand o simt moale in bratele mele si respirand zgomotos.
-E timpul sa mergem in pat, iubito. Nu pot sa mai astept!
-Lasa-ma putin, gafaie ea. Sunt terminata!
-Noaptea de abia a inceput, pisicuto! Sunt flamand dupa tine! Si abstinent!
-Ha! pufneste ea. Ma crezi idioata? Si toate femeile cu care ai fost?
Chiar daca e greu de crezut, dupa ultima noastra noapte impreuna, acum foarte mult, mult timp, nu am mai avut nici o femeie. Pur si simplu nu am vrut, toate simturile mele au fost complet imune la acele femei frumoase.
-Jur pe viata si dragostea mea! Tu ai fost ultima femeie cu care m-am culcat! declar ferm. Cand mi-am dat seama cat de mult te iubesc si ce idiot am fost, nu am putut. Chiar si atunci cand am crezut ca te-ai culcat cu Hamilton! Mi-am impus singur abstinenta, ca un fel de....penitenta.
Se uita ciudat la mine si intreaba nencrezatoare:
-Si toate acele nopti si femei...
-Am o reputatie de pastrat, iubito! ranjesc prosteste.
-Chiar esti idiot! Daca imi gaseam un iubit? se infurie ea.
-Ma iubesti prea mult! declar ingamfat. Acum lasa-ma sa-ti arat cat te iubesc eu! Spun cu vocea ingrosata de dorinta si ies din cada cu ea in brate.
O pun pe pat si sterg trupul ce se preda increzator in mainile mele, cu miscari blande ce se transforma treptat in mangaieri tandre. Linistea camerei e sparta doar de rasuflarile noastre zgomotoase si gemete adanci.
Coapsele bronzate imi atrag atentia si inainte sa-mi ingrop buzele si limba in dulceata ei, marai:
-Cand termin, poate ma luminezi si pe mine cum te-ai bronzat fara nici o urma.
-O plaja......privataaaa, icneste sub limba mea cercetatoare, arcuindu-si mult spatele in timp ce mainile i se agata de parul meu.
O sorb si nu ma mai satur de dulceata carnii zemoase, ling mica portuberanta atat de sensibila si gemetele ei imi incanta auzul, in timp ce penisul pulseaza dureros in asteptarea dulcei agonii.
-Esti atat de gustoasa si nu ma mai satur de tine,iubito! Gem la randul meu si tachinand cu un deget intrarea ingusta, marai :da-ti drumul, acum!
Impinsa de vocea mea si mangaierile patimase, tipa ascutit in pragul unui orgasm devastator. Degetul imi este prins in interiorul umed ce se strange convulsiv, zguduit de descarcarea exploziva. Singurul meu gand coerent si obsesiv e acela de a ma infige adanc in trupul micut si asta fac in timp ce-i zdrobesc buzele intr-un sarut umed si adanc.
Gura ei lacoma ma primeste generoasa, lasandu-se condusa in vartejul de senzatii care m-a luat in stapanire. Tot ce simt e canalul ingust ce ma strange intr-o dulce durere si incerc sa prelungesc momentul prin miscari lente si adanci.
Curand, trupurile noastre cer mai mult si se intalnesc in lovituri repezi si brutale, punctate de gemete si icnete lungi. Extazul pune stapanire pe noi si terminam in acelasi timp si intr-un singur glas.
Dupa un timp lung in care doar am stat cu fruntile lipite si am respirat doar aerul rasuflarilor noastre zgomotoase, ma ridic dupa ea si o trag in bratele mele. Desi tocmai am terminat, nemernicul tradator dintre picioarele mele, nu da niciun semn de liniste. E la fel de tare si dureros de excitat, iar urmele rosii de pe trupul ei nu reusesc sa-l calmeze, dandu-mi doar un sentiment in plus de vinovatie.
Ma ridic si merg pana la baie de unde ma intorc cu un prosop umed. Incep sa sterg urmele pasiunii noastre, incercand sa alin zona acum sensibila si tumefiata. Incearca sa-si stranga picioarele intr-un miscare condusa de un rest de pudoare si ranjesc amuzat de roseata din obrajii ei.
-Lasa-ma sa am grija de tine! Te vreau din nou, iubito! Soptesc la poarta trupului ei, sufland usor peste pielea rozalie.
Icneste surprisa si geme de durere cand imi trec usor degetele peste zona imflamata.
-Esti asa stramta si umflata aici dar promit sa te fac, sa te simti bine! Doar primeste-ma inapoi!
Intarindu-mi promisiunea, sarut usor cele mai dulci buze pana o simt din nou umeda si pregatita sa ma primeasca. O strang tandru si plin de dorinta in brate, strecurandu-ma usor in fierbinteala trupului ei in timp ce-i iau in stapanire gura.
Facem dragoste incet si timp indelungat, savurand fiecare senzatie pe care ne-o daruim unul altuia, citindu-ne instinctiv fiecare dorinta si nevoie. Sunt luat prin surprindere cand se rasuceste brusc, ajungand deasupra.
Isi arcuieste trupul intr-o miscare lenta care aproape ma scoate din minti si un zambet larg imi acopera fata cand vad comorile ce-mi flutura sub nas. Sanii ei magnifici cad prada mainilor si gurii mele avide care suge cu lacomie sfarcurile rozali ce mi se topesc pe limba. O musc mai tare de pietricelele delicioase si miscarea ei de surprindere ma ingroapa mai adanc in trupul voluptos.
Nevoia stringenta de eliberare, ma aduce din nou asupra ei si miscarile ne devin din ce in ce mai frenetice, trupurile noastre zbatandu-se intr-o inclestare dulce ce ne arunca apoi in prapastia extazului. Ne prabusim si ne dezintegram intr-un milion de particule, fiecare molecula din corp tipand satisfactia.
Micul inger din bratele mele isi gaseste cu greu ritmul normal al respiratiei, adormind apoi instantaneu. O trag mai aproape de mine si studiez pentru prima data mai atent, noul ei tatuaj. Mesajul e clar si dureros. Ingerul zdrobit ce-si aduna de jos inima facuta bucatele. Atent sa nu o trezesc, sarut incet pielea pictata si imi fac singur o promisiune, in timp ce o idee imi incolteste in minte.

******************************************
Dimineata ne gaseste stransi in aceiasi imbratisare, mainile mele refuzand sa-i dea drumul chiar si in somn. O sarut usor pe varful nasului, continuand pe obrajii incalziti de somn. Chicotesc incet cand o vad cum stramba din nas dar nu m-ai am rabdare pentru ultima surpriza pe care i-am pregatit-o.
-Trezeste-te, somnorici! Vreau sa-ti arat ceva!
-Mi-ai aratat-o toata noaptea! Poate sa mai astepte putin! La dracu, ma dor niste muschi de care nici nu stiam! Chiar si genele! Mormaie ea infundat si rad din ce in ce mai tare la ultimele cuvinte.
-E imposibil anatomic sa te doara genele, pisicuto! Daca nu vrei sa te scot afara in fundul gol, trezeste-te!
-Nu-mi pasa, maraie ea. Deja mi l-au vazut aseara toti vecinii!
Imi trag pe mine o pereche de pantaloni scurti si cu un ranjet malefic, o infasor in cearceaful cu care este acoperita si ies afara, cu ea in brate. Ma opresc in mijlocul aleii si incerc sa o trezesc. Doarme adanc in ciuda leganatului si miscarilor mele.
-Pisicuto,deschide putin ochii! Ai primit un cadou!
-Trav, l-am primit de nu stiu cate ori! maraie ea.
-Nu ala! Chicotesc eu. Daca ma lasi, pot sa ti-l mai dau odata imediat.
-Obsedatule!
-Hai, uita-te putin si pe urma te las sa dormi, o ademenesc eu.
-Promiti?
-Pe cuvant!
Isi ridica de la pieptul meu si cu ochii mijiti se uita in jur, tresarind speriata cand isi da seama ca nu am glumit si am scos-o afara.
-O sa te ucid, sopteste incet.
-Bine. Acum uita-te acolo! Si arat spre masina mea.
Reactia ei aproape ma face sa o scap din brate dar ma si excita cand vad buzele senzuale rotunjite intr-un O perfect. Se uita nedumerita la mine si nu spun decat atat:
-E a ta!
O sumedenie de emotii i se citesc pe fata, lasand la urma un ranjet larg. Ma priveste printre gene si sunt sigur ca va spune ceva tipic ei. Nu se lasa mult asteptata si ma intreaba candid:
-Mai e in picioare afirmatia "Te las sa ma calci cu masina cand fac vreo tampenie"?
-Da! O spun zambind larg si stiu ce vrea sa zica.
-Bine. O s-o fac! Dar cu masina ta....

Gata inca un capitol si sper sa va placa. Nu stiu cat este de lung dar cred ca e suficient la cat am scris, la el. Nu-l corectez, sunt prea obosita si nici nu mai am chef. Sper ca nu am multe greseli si astept ca editorul meu sa le corecteze. Sti tu care esti!
Va multumesc pentru comentarii si va iubesc, doamnelor!
Lectura placuta!

Angel si DiavolulWhere stories live. Discover now