Angel si Diavolul cap.31

79.6K 2.6K 356
                                    

Acest capitol este pentru ChocolateCroid! Sper sa nu iti arunce iubitul tau telefonul si tableta din cauza mea.

****
Gata! Fundul meu a suferit destul! Sunt cateva ore de cand eu si Alice, asistenta lui Travis, verificam si introducem acte in noul program din calculator. Ticalosul, m-a sarutat dulce si dus a fost!
-Alice, nu ti-a raspuns nici acum?
-Nu, domnisoara! Are telefonul inchis!
-Alice...Daca imi mai zici o data "domnisoara", il pun pe Travis sa te concedieze!
-Bine, dom...Angel.
-Bravo! Vezi? Nu a fost greu! Acum, gata! Plecam!
-Aaa...nu pot sa plec! Mai sunt cateva ore pana mi se termina programul.
-Draga mea, programul tau se termina chiar acum! Iti dau eu liber! Si sa indrazneasca fugarul ala, sa spuna ceva!
Cam asta a fost conversatia mea de acum cateva ore cu Alice. Ajunsa acasa, am sperat sa-l gasesc pe nemernic, rapus de lene pe canapea si cu telecomanda in mana. Surpriza! Casa era goala!
Cu ochii pe ceas si stomacul strans intr-un ghem dureros, ma uit a nu stiu cata oara pe geam. Deja nu mai e vorba de suparare, e panica pura! Gandul ca e victima unui accident, ca s-a intamplat ceva grav cu el imi umple ochii de lacrimi. Poate sunt nebuna, paranoica dar nimeni nu stie de el, nici macar prietenii lui Jay si Noah.
O frana brusca ma scoate din gandurile morbide si prin perdeaua de lacrimi il vad cum coboara din masina parcata acum in fata casei.
Starea mi se schimba brusc, trecand de la ingrijorare la o furie nebuna cand ii vad mersul agale si relaxat in timp ce zambeste si vorbeste ...la telefon. Mama masii!
Nu stiu ce mi se citeste pe fata dar zambetul ii moare subit cand intra si da ochii cu mine.
-Ingeras? Ai plans? Ti s-a intamplat ceva? Ma intreaba cu vocea plina de panica.
-O sa te omor, idiotule! Cu mana mea! Cel putin stiu ce ti s-a intamplat si nu imi mai fac griji! Tip la el plina de furie si nici macar nu realizez ca plang pana nu imi spune el.
-Iubito! De ce plangi?
-Din cauza ta! Am crezut ca ai patit ceva, nemernicule! Ai avut telefonul inchis toata ziua!
-Ti-ai facut griji pentru mine? Ranjeste el si incearca sa ma ia in brate.
Nu! Acum chiar il omor! Eu ma dau de ceasul mortii si el incearca sa ma duca cu zaharelul, ba mai si rade la mine.
-Scumpo, am o surpriza! Dar trebuie sa te dezbraci!
Asta a fost...epic. Adica, raman cu gura cascata la propriu si incerc sa-mi dau seama daca am auzit bine. Sa-i cer sa ma ciupeasca, poate dorm si am un cosmar.
-Mai spune o data! Ii cer eu cu o voce atat de calma incat si eu sunt surprinsa.
-Trebuie sa te dezbraci! Spune el cu o voce cam nesigura, citind probabil cuvantul "crima" in ochii mei.
-Pe bune! Adica tu dispari o zi intreaga, iti inchizi telefonul si acum ma vrei dezbracata?! Nu stiu ce ai facut azi dar indiferent ce a fost, te-a tampit! I-ati gandul de la sex si roaga-te sa scapi cu viata din mainile mele, magarule!
Cu fiecare cuvant pe care il rostesc, vocea mea creste in intensitate, ajungand la final intr-un tipat. Nu pare deranjat, ba chiar se amuza si zambind misterios, spune foarte calm:
-Nu e ceea ce crezi desi nu e rea nici ideea ta. Eu sunt deschis intodeauna la propuneri de genul asta, mai ales cand e vorba de tine, incheie cu un zambet pervers.
Ma uit la el si nu imi vine sa cred! Ori a inebunit brusc, ori chiar are o surpriza desi nu imi vine in cap nici una care sa ma includa pe mine, dezbracata si la orizontala, in afara de o tavaleala.
Ma eschivez cat pot de mainile lui indraznete ce tot incearca sa ma prinda si ranjind, ii fac jocul.
-Si cum ma vrei, iubitule?
-Intinsa pe patul meu si cat mai sumar imbracata. Desi te-as prefera complet goala, poti sa iti pastrezi lenjeria.
Omul chiar vorbeste serios.
-Nu vrei sex?!
-Scumpo, eu intodeauna vreau sex! Dar acum nu asta e motivul pentru care te dezbrac, ranjeste miseleste.
Suspicioasa si...moarta de curiozitate, ma indrept spre dormitor dar nu inainte sa-l amenint:
-Daca incerci sa ma pacalesti...esti mort!
Chicoteste si ma impinge grabit in camera unde dupa ce ma vede doar in lenjerie, asteapta sa ma urc in pat si spune:
-Inchide ochii!
-Travis, marai spre el.
-Iubito, doar inchide putin ochii! Promit ca o sa-ti placa!
Inca suspicioasa, inchid ochii si mormai infundat:
-Intodeauna imi place! De asta mi-e frica!
Magarul are urechi lungi si spre disperarea mea, a auzit. Rade amuzat in timp ce isi da hainele jos cu nerabdare. Ma impinge usor spre margine si se aseaza langa mine, parfumul lui invaluindu-ma si slabind putin din hotararea mea de al ucide incet si dureros in cazul in care ma trage in piept.
Se apleaca asupra mea si imi ridica mana dreapta, sarutand incheietura pe care mi-a pus bratara si pe care nu am mai dat-o jos, fiecare deget in parte si valea dintre sani unde se odihneste piatra cu aceiasi nuanta a ochiilor mei.
-Trav, soptesc stins .
-Inca putin, iubito.
Cu varful degetului imi contureaza tatuajul aflat pe coaste, pe partea stanga si dupa ce ma saruta tandru pe buze, sopteste:
-Deschide ochii, frumoaso!
Prima data nu vad decat ca e doar in boxeri si are un ranjet tamp pe fata. Ca de fiecare data, nu ratez ocazia de a-i admira corpul masiv si superb pana...il vad!
Mult mai mare, superb, ca o declaratie, o promisiune, un raspuns, e completarea...tatuajului meu! Asezat pe partea lui dreapta, un demon intors spre ingerul meu, isi ofera inima in schimbul celei sfaramate.
Nici macar nu incerc sa-mi retin lacrimile ce imi inteapa ochii si cu maini tremuratoare, ating bland pielea in jurul tesutului inflamat dar atat de frumos colorat.
-Esti complet nebun, suspin eu.
-Da, dupa tine! Ranjeste el si incearca sa-mi stearga lacrimile ce imi impaienjenesc privirea.
Ochii imi aluneca pe mana lui stanga, pe locul unde i-am simtit de nenumarate ori pulsul sub buzele mele si pe care acum scrie Angel. Kristen a fost tare ocupata azi!
Ma ridic, atenta sa nu ating zona tatuata si care, stiu din experienta, acum arde la propriu. Aplecata peste el, ma uit in ochii argintii ce ma privesc curiosi apoi imi trec usor buzele, ca o adiere, peste gura ce ar baga in pacat si o maicuta, pe care o sarut apoi adanc, lung si umed.
Mainile lui imi desfac febril parul prins intr-un coc neglijent, acesta rasfirandu-se peste noi ca o panza de matase. Dintr-o singura miscare sunt rasturnata pe spate si prinsa sub trupul lui masiv, ochii cu care imi cerceteaza acum fiecare bucatica de piele dezgolita, devenind tot mai intunecati si aprinsi.
-Te iubesc! Imi sufla peste buze si martor imi este Dumnezeu, il cred.
-Eu te iubesc mai mult si mai...de demult!
Rasul care il scutura, moare brusc cand imi citeste promisiunea erotica din ochi si mana care mi se strecoara insinuant, in boxerii lui. Ochii capata culoarea norilor ce anunta furtuna si cu glas aspru, porunceste:
-Cere-mi!
Stiu ce vrea si inainte sa pronunt cuvantul, obrajii imi capata aceiasi nuanta cu parul dar o spun tare si raspicat, nu inainte de a-mi musca buzele, gest ce-l face sa maraie incet.
-Fute-ma!
-Dumnezeule, esti asa sexy cand vorbesti murdar! sopteste el.
Lenjeria ne zboara ca vantul si gem infundat cand se avanta adanc in mine, tinandu-mi mainile deasupra capului.

Angel si DiavolulWhere stories live. Discover now