Angel si Diavolul cap.33

71.5K 2.6K 269
                                    

Acest capitol este pentru domnisoara

Dumnezeule! Probabil am halucinatii de la lovitura primita! Travis vrea sa-i vizitam parintii! Inca nu am cunoscut barbatul care sa-si doreasca singur lucrul asta fara a fi impins putin de la la spate si culmea, el pare chiar nerabdator. Cel mai mare cuceritor din partea asta a Americii vrea sa-si prezinte iubita parintilor!
Conexiunea dintre creier si gura pare a-mi fi momentan intrerupta de socul pe care il am si mai ales de lucrurile pe care mi le face cu buzele si limba. Doamne ce tehnica are! Picioarele mi s-au inmuiat si nici macar eu nu-mi recunosc vocea cand schelalai:
-Trav...
-Spune da, iubito! Ma indeamna el, continuand dulcea tortura.
-Ahh....binenteles iubitule...
Vocea mi se pierde pe masura ce sarutarile lui se intensifica si avanseaza intr-o zona periculoasa pentru sanatatea mea mintala. Il imping pe pat si fara sa stau prea mult pe ganduri il incalec. Dovada excitatiei lui sta cuibarita intre coapsele mele si simt cum focul launtric din adancul meu isi inteteste valvataia.
Ochii lui frumosi ma privesc nedumeriti pana imi citeste dorinta ce-mi arde adancurile si e pe cale sa-mi provoace o combustie spontana. Ranjetul lui infumurat scoate tot ce mai rau in mine si fara sa-l slabesc o secunda din ochi imi strecor mana printre coapsele noastre, strangand usor barbatia rigida. Maraitul ce-i scapa printre dintii inclestati e o muzica divina pentru mine si nu pot sa ma abtin de a-l tachina:
-Cineva e tare...intaratat!
Ranjind miseleste ma rastoarna brusc pe spate si sopteste ragusit:
-Hm, cineva are chef de joaca si eu sunt mai mult decat dornic sa-i indeplinesc dorinta.
Ochii precum argintul lichid ma ard cu focul lor pe fiecare bucatica, pe care isi plimba privirea. La randul meu, cercetez cu lacomie trupul solid de deasupra mea si ma bucur de fiecare locsor dezgolit. Ticalosul nici macar nu a auzit de cuvintele " timiditate" sau " pudicitate". Sa stea gol in fata mea e o placere perversa care imi aduce culoare in obraji de fiecare data dar de care ma bucur in taina, trupul lui dezgolit rivalizand cu orice sculptura a celebrului Michelangelo.
Gura lacoma coboara asupra unui san dezgolit si absoarbe puternic piscul atatat in cavitatea fierbinte, sugandul puternic. Tipatul ce-mi scapa printre dinti mi-l inabus intr-un geamat adanc cand dintii i se infig jucaus in sfarcul torturat de o placere colosala.
-Ador sa-ti aud gemetele, sa te simt zvarcolindu-te sub mine! Spune-mi ce vrei sa-ti fac! Unde vrei sa te ating! Atinge-ma si tu, iubito!
Cuvintele lui aprinse intetesc focul ce a devenit de acum o valvataie si cuprinsa parca de nebunie, ma rasucesc sub el vrand sa preiau controlul. Chicoteste infundat si intr-o secunda ma trezesc din nou peste el. Ei, asa parca e mai bine!
Ma napustesc infometata spre buzele ce surad malitios si le devorez ca pe o ultima masa, bucurandu-ma de respiratiile scurte si dese ce i le inghit curand. Pofta, lacomie, nebunie, sunt cuvintele ce ne definesc perfect emotiile care au pus stapanire pe noi si fara nici un pic de rusine, atac noi portiuni din copul lui superb.
Ii mangai usor cu limba maxilarul bine definit coborand in jos, pe gat si apoi pe clavicula tare. Muschii puternici de sub pielea fierbinte sunt ca niste funii rasucite si o ispita in care imi infig dintii usor. Ranjesc larg cand ii aud maraitul si imi iau alta tinta, sfarcurile mici si ridicate.
Le inconjor cu limba si apoi le strang incet intre dinti, chicotind tare cand isi indeasa mana in parul meu si maraie :
-Afurisita mica! O sa vezi tu!
-Vorbe iubitule, trag inconstient fiara de coada.
Muschii bine definiti ai stomacului devin urmatoarele mele tinte si le urmaresc conturul cu varful limbii, coborand incet spre locul fierbinte ce pulseaza sub mine.
Mana inclestata in parul meu zvacneste nervos si ma trezesc ridicata inainte sa-mi ating...hm...linia de sosire.
-Nu mai am rabdare, maraie soptit si fara cel mai mic efort ma aseaza deasupra penisului erect, tragandu-ma in jos rapid si cu forta. Forta si marimea lui imi forteaza adancurile inguste si fara sa vreau, scap un geamat de placere-durere. Ma tine nimiscata si ii permite corpului meu sa se obisnuiasca cu invazia brusca, in timp ce-mi desface parul strans intr-un nod neglijent. Soldurile incep sa mi se roteasca instinctiv cand mainile lui mari imi ravasesc parul si pielea ferbinte a spatelui intr-o miscare fluida si senzuala. Capul mi se lasa pe spate si incerc sa maresc ritmul penetrarilor lui lente si adanci asa cum trupul imi cere dar sunt surprinsa cand ma priveste ranjind rautacios tinandu-ma inclestata in acelasi ritm sinuos si inebunitor.
Ard de-a dreptul si fiecare celula din mine tipa dupa trupul lui, dupa miscarile repezi ce ma pot arunca in extazul dupa care tanjeste fiecare fibra din corpul ce-mi tremura in stransoarea nimiloasa. Diavolul cu ochi de argint ma tachineaza si imi ingradeste intentionat libertatea de miscare, ma chinuie si ma provoaca prinzandu-ma in stransoarea de fier a bratelor ce ma inconjoara ca niste drugi de otel.
Rezemat acum de capul patului e singurul care conduce dansul lent, mult prea lent a trupurilor noastre impletite, ochii lui neslabindu-ma nici o clipa, urmarindu-mi atent multitudinea de emotii ce-mi traverseaza chipul.
-Roaga-ma! Spune-mi cat de tare ma doresti!
-Roaga-te sa nu te omor! gem frustrata.
Ma prinde de talie si ma ridica pana cand sanii imi ajung in dreptul buzelor fierbinti ce se incolacesc tandru in jurul sfarcurilor intarite, senzatia rezonand adanc in interiorul deja cuprins de convulsii. Cu mainile inclestate in parul matasos, ma arcuiesc spre sursa placerii si gem incontrolabil, soptind:
-Te vreau adanc in mine! Acum!
In secunda urmatoare sunt lipita cu spatele de salteaua moale ce se lasa usor sub greutatea trupurilor noastre si Travis plonjeaza adanc in interiorul fierbinte si umed. Muschii coapselor se agata ca niste guri nasatioase de penisul urias, inclestandu-se intr-o stransoare apriga ce-i smulge acestuia un marait gutural. Cu miscari lungi si repezi se avanta in corpul meu mai mult decat dornic, sondandu-mi canalul cuprins de convulsii si smulgandu-mi tipete de placere.
Valul urias de extaz ne cuprinde in acelasi timp, aruncandu-ne intr-o lume numai a noastra si unde ne luptam pentru orice clipa prelungita de beatitudine agonizanta.
Parfumul lui barbatesc combinat cu sudoarea trupului ce inca tremura in mine si deasupra mea, ma aduce in pragul unui al doilea orgasm, mai mic dar la fel de ravasitor si nu rezist tentatiei de a-mi lipi buzele de gura apetisanta a barbatului ce ma priveste cu toata dragostea oglindita in ochii lui magnifici.
Sarutul e tandru si fierbinte, lacom si insetat, ne incalzeste si ne mangaie inimile ce bat in acelasi ritm nebun.
-Te iubesc!
Soapta lui imi aduce un zambet pe fata si aleg sa-i raspund prin gesturi, palmele mele atingandui pielea matasoasa intr-un gest de adoratie si senzualitate pura, alintandui muschii incordati.
Marai suparata cand rupe legatura intima dintre corpurile noastre, lucru ce-i smulge un chicotit vesel si ma indeamna sa ripostez rautacioasa:
-Mai tarziu s-ar putea sa ma rogi tu!
-Ma bazez pe puterea mea de convingere...desi nu stiu daca am sa mai supravietuiesc, ranjeste miseleste la mine.
-Ti-as fi facut niste lucruri uimitoare cu gura fara sa incerci macar sa ma convingi dar....ti-ai ratat sansa! Mai ales dupa ce m-ai chinuit atat, zambesc ironic la randul meu.
-Hai sa nu ne grabim cu afirmatiile, pisicuto! Cine stie? Poate iti faci de cap cu buzele alea pacatoase pe mine! Se milogeste el desi ochii dezmint tonul plangacios. O luminita draceasca arde in strafundurile lor si ma cutremur la gandul ca pune ceva la cale. De parca mie nu mi-ar place! Dar nu chiar acum! Sunt stoarsa!
Bratele lui vanjoase ma prind intr-o imbratisare calda si fara un efort aparent ma duce direct in baie. Sunt nevoita sa ma sprijin complet de el, ultimele farame de putere s-au consumat printre asternuturile ravasite, Trav fiind acum singurul sprijin si de care profit din greu. Pielea lui dezgolita e inca fierbinte si asa cum stam acum, lipiti, o noua flacara se aprinde in miezul meu. Fiori mici imi strabat trupul din nou excitat si chicotitul lui mic ma avertizeaza ca nemernicul m-a citit ca pe o carte deschisa.
-Cineva nu e deloc cuminte in noaptea asta, sopteste direct in urechea mea, aburul respiratie lui infiorandu-mi usor pielea.
Apa fierbinte ne izbeste din mai multe parti odata si oftez satisfacuta cand jeturile puternice imi maseaza corpul obosit. Cu capul rezemat de pieptul iubitului meu stau linistita in timp ce acesta ma spala meticulos, cu atingeri blande si in acelasi timp, relaxante. Pufai nemultumita cand sunt nevoita sa ma sprijin de faianta rece pentru a-i oferii acces nelimitat la celelalte zone ramase nespalate.
Palmele mari se curbeaza deasupra sanilor plini si umflati de o noua dorinta, un scancet jos scapandu-mi printre buzele umflate de saruturile noastre salbatice. Imi deschid lenes ochii si icnesc surprinsa cand il gasesc ingenuncheat in fata mea.
Cu sanii captivi in mainile lui si zambetul siret ce-i curbeaza buzele frumoase, nu ma astept la nimic...bun. Ma astept la ceva...extraordinar de murdar si pervers, asa cum este mintea mea acum, ceva senzual, excitant si care imi va spulbera restul de ratiune ce mi-a mai ramas.
Gura pacatoasa se lipeste de centrul meu in flacari si un tipat moale imi scapa cand limba lui jucausa isi incepe numarul de magie asupra manunchiului de nervi ce pulseaza nebuneste. Sunt transportata intr-o lume in care placerea e singura stapana si ma las condusa orbeste de mainile barbatului ce a pus pentru todeauna stapanire pe trupul si inima mea.
Ma predau bucuroasa lui si nu imi cenzurez nici unul din cuvintele pe care mintea mea incetosata ma obliga sa le scot. Il iubesc si simt ca trebuie sa-i arat asta si prin felul in care-mi abandonez corpul in bratele lui, cu increderea pe care i-o arat.
Orgasmul ma loveste cu puterea unui tsunami si tipatul pe care il scot imi raneste gatul. Gem neputinciosa cand genunchii imi devin moi si alunec increzatoare in mainile ce ma prind pline de siguranta.
-Gata, pisicuto! Te tin eu!
Vocea calda ce imi sopteste la ureche imi smulge un zambet sfios

Angel si DiavolulWhere stories live. Discover now