Nota autorului

39.1K 1.5K 220
                                    

  

  RESPECT! E singurul cuvant care arata ce simt pentru voi! Contrar obiceiului meu de a raspunde comentariilor voastre imediat, acum nu am facut-o! Si nu pentru ca nu am avut timp, la mine nu exista asa ceva! Le-am citit de nenumarate ori si am sa o mai fac inca o data acum, cand voi raspunde la fiecare.
M-ati transformat intr-o narcisista si ati mai reusit un lucru, mi-ati dat mai multa incredere in mine! Angel va fi rescrisa si voi cauta sa o public! Nu am nimic de pierdut! Ca exista sansa sa nu reusesc...nu mai conteaza, important e sa incerc si datorita voua gandesc acum, asa! E meritul vostru si rezultatul increderii pe care voi mi-ati acordat-o.
  M-ati intrebat daca voi face si volumul doi. In momentul asta, raspunsul meu e nu! Consider ca e suficient si nu vreau sa incep cu clisee si repetari. Daca imi vin ceva...idei, veti fi primii care afla. Momentan, mai am doua carti in lucru si sper sa le cititi cu aceiasi placere. La una dintre ele, si asta e cadoul meu pentru voi acum, postez imediat un capitol nou nout!
  M-ati intrebat ce s-a intamplat cu Jay si Niky?! Sunt bine! Poate voi parea ridicola dar in graba mea sa postez, am uitat cateva lucruri importante.  Sper sa fiu iertatata! Ideea e ca toti au ramas impreuna si prieteni! Asta e karma! Amanuntele astea le voi integra in cartea pe care o voi rescrie.
  Nu mai lungesc vorba si inca o data VA MULTUMESC! Sunteti cei mai tari prieteni pe care si iar dori cineva, nu sunteti cititori, cuvantul e deja prea impersonal! Va iubesc din tot sufletul si sper sa va bucurati de un nou capitol la Jocuri interzise, capitol care soseste ACUM!

Angel si DiavolulWhere stories live. Discover now