Part 38

1.4K 103 1
                                    

Emily POV

Ik kijk op als ik het geluid van mijn telefoon hoor. Het teken dat ik een nieuw berichtje heb. Snel pak ik hem op en ontgrendel hem.

Will: wat is er gebeurd 0.0, ik kom straks op Skype. Lara en Cal zijn er =) x

Ik zucht eventjes maar begin dan terug te typen.

Me: he, waarom zijn ze bij jou? X

Het duurt maar even voordat ik een berichtje terug krijg van Willemijn.

Will: we houden filmavond Luke en Mike komen zo ook :$

Ik grinnik even. Eigenlijk wou ik Willemijn heel graag vertellen over wat ik wist over Luke. Maar het was verstandig om daar maar over niks te zeggen. Daar moest ze zelf maar achterkomen.

Me: ahhh, okeii, veel plezier bel me maar wanneer je kan ofso ;)

Met dat sluit ik mijn telefoon weer en sta op. Ik loop langzaam de trap af en loop de woonkamer in. Hij kijkt op als ik binnen kom lopen. "Hey, hoe was het gesprek" vraagt hij. "Ze kon niet, omdat ze een filmavond heeft met je vrienden" zeg ik en plof naast hem neer. Ik kijk naar de tv die aanstaat op een of andere film. "Oh, en nu?" vraagt Ashton. "Ze belt me wanneer het kan" zeg ik en glimlach even. "Ik mis haar gewoon" zucht ik zachtjes en leun even naar achter op de bank. "Snap ik" zeg Ashton. Het valt even stil. "Is Ravi er niet?" vraag ik. "Die hoort al thuis te zijn" ga ik verder. Ashton haalt zijn schouders op. "Ik heb hem niet gezien" zegt hij. Ik pak snel mijn telefoon en bel mijn moeder. "Mam?" vraag ik als ze opneemt. "Waar is Ravi?" "Hij zei dat hij bij een vriendje was. Daan volgens mij" zegt mijn moeder. Er gaat een zucht van opluchting door me heen. "Oké dat was het" zeg ik. "Doeg" zeg ik en hang op. "Bij een vriendje" herhaal ik tegen Ashton. Hij knikt even.

Niet veel later zitten Ashton en ik alle twee in de film die op televisie is. Het is een ontzettend enge film. Ik gil even als er iets engs gebeurd. Ashton grinnikt even en slaat een arm om me heen. "Het is maar een film Emmie" zeg hij. "Ja... Ja dat weet ik" zeg ik zachtjes.

Na de film hoor ik dat iemand de deur open doet. "Hallo!" hoor ik Ravi roepen. Ik ga rechtop zitten en zie dat Ravi de woonkamer in komt lopen. "Hey, hoe was het bij Daan?" vraag ik. "Leuk hoor" zegt Ravi en gaat naast Ashton op de bank zitten.

Otherwise ↠ a.i & l.h ✔️ // editingDonde viven las historias. Descúbrelo ahora