Kalabalık

4 0 0
                                    

Yatakta yatarken hâlâ kendi kendime "sanki bir maskenin altında saklanan bir gerçekten gibi." bunu tekrarlıyordum. İlk defa çok net bir cümle duymuştum hayatıma dair. Onu düşünmeden edemiyordum. Onu bu kadar etkileyici kılan neydi bilmiyorum ama ona ilk görüşte aşık olmuştum. Ve olmamalıydım, olamazdım. Kim olduğumu bilmiyordu ki aynı hissi onun da hissettiği konusunda pek ümidim yok. Neden bu kadar acıydı bu gerçek. İlk defa işimden nefret ettim. Ama daha büyük bir görevim ve alacağım bir intikam vardı. Bu hırsım ise bu işin ne kadar doğru bir iş olduğunu hatırlatıyordu bana. Dostlarımı kaybettim ve aptal bir erkek yüzünden bütün planlarım mahvolmasına izin veremezdim. George' un odaya dalması ile doğruldum.

- George napıyorsun sen. İnsan bir kapıyı tıklatır.
- Haklısın Linda ama insan kendini bir hafta boyunca odaya kendini kapatmaz da haksız mıyım, söyle bakalım.
- Ahh peki, ne istiyorsun.
- Her şey tamam bugün görevimiz belli oldu. Saraya kraliçe ile tanışmaya gidiyoruz ve ben senin kişisel koruman ve baş danışmanın olucam.
- Lanet olsun, demek yine senden kurtulamicam.
- Ahh Lindacım bana bu kadar aşık olduğunu bilseydim bu kadar peşinde dolanmazdım.
- Iıı iğrençsin
- Ben de seni seviyorum, hadi kalk da görev başına.
- İyi bakalım Kraliçe ile tanışalım
- İşte bu tatlım ben seni aşağıda bekliyorum.

Kraliçe ile buluşmam için ne giymeliydim. Düşünelim bakalım soylu ve asil duran bir kıyafet seçmeliyim.

Bu yeterince resmi bir kıyafetti ilk tanışma için de çok uygun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu yeterince resmi bir kıyafetti ilk tanışma için de çok uygun. Saçlarım uzun ve turuncuydu tek beğendiğim şey saçlarımdı. Onları yukarıdan toplayıp at kuyruğu yaptım. Hazırdım artık aşağıya indim ki Rose ve George' min yanındaki bir kız ile 2 erkeği gördüm.

- Rose biraz konuşmalıyız, gelir misin yanımda.
- Tabi geliyorum.
Mutfağa geçince ikimizde;
- Kim onlar?
- Linda onlar ekibimizin yeni üyeleri. Calvert kalabalık olmamız gerektiğini düşünüyor.
- Ve bundan yeni haberim oluyor benim. Ne komik bir durum. Peki güvenilir olduklarından nasıl bu kadar emin oluyoruz?
- Sen eğer bir hafta boyunca kendini odaya kapatmasaydın çoktan öğrenmiş olurdun ki onlar Markus'un adamlarıydı. O ölmeden önce tabi şimdi bizim ekibimizde.
- Peki şimdi anladım. O bahsettiği gizli silahşör arkadaşlar onlar demek. Ama yine de söyleyebilirdin bana, kendimi odaya kapatmam buna bahane olamaz. Neyse beni onlarla tanıştır bakalım.

Salona geri döndüm ve onlara baktım.

- "Rose": Bu Milli, Luke ve Johann
- Hoşgeldiniz hepiniz ben Linda. Markus çok sevdiğim bir arkadaşımdı, onun kaybının ve diğer dostlarımın intikamını birlikte alacağımıza söz veriyorum ölümüm üzerine.
- "Milli": Tanıştığımıza memnun oldum umarım bu sefer kazanan biz oluruz. Biz size güveniyoruz ve aynı şekilde güvenmenizi istiyoruz bu şimdilik zor ama zamanla bunu göreceksiniz.
- Haklısın güvenmek çok zor ama Markus size güvendiyse ondan asla şüphe edemem. Peki Rose görev dağılımı ve planını anlat bize.
- Pekala o zaman başlayalım, Linda ve George saraya ziyarete gidecek ve kraliçe ile tanışacak. Bu arada ben ve f48 saray güvenlik koduna girecek tabi sen Kraliçe ile konuşurken George bu cihazı sarayın ana santraline Johhan ile yerleştirmeli. George girerken herşeye dikkat et ve analiz yap tuvalette gizli bir geçit var ama neresinde bilmiyoruz onu sen bulmalısın tabi verdiğin bilgiler ile Johann da saraya gizlice sızarak içeriye girecek bu yüzden George sakın bir tane bile olsun kamera gözden kaçırılmamalı. Milli arabayı hazırda tut herhangi bir terslik olursa diye ve Luke sen de ateş edebileceğin iyi bir yer seç. Bu bizim için önemli onların sistemine kendi programımızı koyarsak eski tarih kayıtlarını geçici olarak değiştirebiliriz böylece sizin sahte kimliğiniz gerçek gibi gözükecek. Eğer başarırsak kraliçeyi de kendi tarafımıza çekmiş oluruz ki hiçbir kuvvet bizden tek bir an için bile olsa şüplenmeyecek. Bu ilk adım için çok önemli. Ayrıca birçok bilgiyi de kendi bilgisayarımıza yüklemiş oluruz.
- Tamam anlaşıldı Kraliçe biraz yaşlı olduğu için bu çocuk oyuncağı olucak.

Bitmeyen AnılarWhere stories live. Discover now