4. Het zomerbal

10 2 0
                                    

- Jack
Ik weet echt niet wat ik hiermee moet, ik weet het. Ik ben een veel te nieuwsgierig persoon. Maar ik begin Avery denk ik leuk te vinden, nou ja, wie ook niet. Ze is omeunig knap, prachtige ogen en haar haar, lippen, gezicht en haar hele lichaam zijn perfect op elkaar afgestemd. Ze is een engel die op aarde is gekomen. En dan is ze van binnen ook nog zo lief en zorgzaam, hoe kan een mens zo perfect zijn? Toen ik haar op het feestje zag was ze prachtig, en dan ineens zag ik haar zoenen met Cameron, terwijl in mijn hoofd we elkaar al een beetje leuk begonnen te vinden. Die droom is direct in diggelen gevallen. Ik heb haar daarna nog op de dansvloer gezien, ze liep tegen me op en zei sorry en gaf me een knuffel, het was te zien dat ze haar lat veel te hoog had gelegd qua alcohol.
Hoe krijgt ze het dan nog voor mekaar om er de volgende dag zo stralend uit te zien? En hoe is het mogelijk dat we dan ook nog eens dezelfde plekken krijgen voor Duits? Ik vroeg haar of we toch samen Duits hadden en ze klapte direct dicht en werd helemaal rood, ze zei dat ze zich niet lekker voelde, leugen. Uiteindelijk bekende ze dat ze geheimen heeft die ze niet wil delen. Dat snap ik, ik heb niet veel geheimen, maar wel een hele grote. Die zal ik ook delen als het moment juist is. Wanneer ik en Avery van elkaar wegliepen naar de volgende les, noem ik haar een princes, dat is ze ook, mijn prinsesje. Ze kijkt even vragend om en ik knipoog naar haar, ze lacht lief terug en keert dan om. Ze is zo geweldig, lief en mooi. Waarom moest ze nou Cameron zoenen?

In de pauze loop ik naar mijn vrienden toe, we zitten altijd aan dezelfde tafel in de kantine, de voetbaltafel. Ik ben sinds kort de aanvoerder van het team, aangezien dit mijn eerste jaar op de school is. Wanneer ik plaats neem op de tafel worden alle koppen bij elkaar gezet. De voormalige aanvoerder Josh zegt: 'Oke boys, het zomerbal is bijna. Dat betekend dates uitzoeken, een paar regels. Niemand van ons mag alleen, je moet een date hebben. Je date moet gemiddeld populair zijn, dus geen nerds en loners. En als laatste, je zegt nu een naam en je probeert haar te krijgen. Als je ook maar aan het meisje van een ander komt, ben je een verader. Ben ik duidelijk? Dan zeg je nu jou gekozen naam.' Ik hoor een paar cheerleader-namen voorbijkomen en een paar van de populairste meisjes van de school. En dan ben ik. 'Ik zat te denken misschien Avery te vragen.' Ik kijk de groep rond en allemaal gezichten worden treurig. 'Wat?' Zeg ik. 'Ja, ik zat ook te denken Avery te nemen. Ze is bij verre de knapste op school. Ik vraag me af waarom alle meiden op school zo'n hekel aan haar hebben.' Zegt Kian. 'Ja, shit man ik wou ook al voor Avery gaan. Maar boys, ik heb haar gister zien zoenen met Cameron, zal hij haar niet al gevraagd hebben?'Zegt lenn. 'Daar gaan we niet van uit lenn, we laten Avery zelf kiezen.' Zegt Josh uiteindelijk. 'De gelukkige krijgt haar als date.' Nu dat iedereen is geweest lopen mensen al direct naar hun meisje, of hangen nog even bij onze tafel. Dat zie ik Avery op onze tafel afkomen, oh ohh, dat kan niet goed gaan aangezien 3 boys haar hier willen.

'Jack ik moet je echt wat uitleggen.' Zegt ze. 'Hey Avery, ik had een vraagje voor jou.' Zegt Kian. 'Oke is goed! Maar mag ik misschien eerst heel even wat met Jack overleggen?' 'Ja hoor!' Zegt Kian ineens heel verlegen en lief. Haar ogen zijn weer op mij gericht en ze begint te vertellen. 'Ik wil dat je weet dat ik gister doen durven of de waarheid speelde, net zoals dat ik die ene waarheid niet wilde vertellen, ik kreeg de opdracht Cameron te zoenen. Ik had al zo veel op dat ik niet nog een opdracht kon weigeren, daarom heb ik met Cameron gezoend. Je moet me geloven Jack!' Ik geloof haar wel, maar alsnog heb ik twijfels. 'Het zag er wel uit alsof je het naar je zin had met Cameron.' Zeg ik. 'Nee nee nee! Ik was dronken dan heb je het bij alles naar je zin. Echt het betekende niks. Ik sweer het je moet me geloven!' Smeekt ze. 'Het is al goed joh, ik geloof je Avery.' Een lach verschijnt op haar gezicht en ze springt naar haar tenen om vervolgens mij een kus op mijn wang te geven. 'Dankje.' Zegt ze. 'Kian, wat wou je me vragen?' 'Oh, nee joh, nevermind Avery!' Zegt Kian. 'Oke!' wanneer ze weg wil lopen zeg ik nog snel: 'dag prinses.' En ze kijkt om waarna ze naar me lacht. Josh zegt direct als ze weg is: 'Boys, ik denk dat het duidelijk is voor wie Avery kiest. Kian en Lenn, jullie moeten een nieuwe date uitzoeken.'  Ik lach in mezelf en denk aan Avery, hoe zal ik haar voor het bal vragen?

forbidden loveWhere stories live. Discover now