1. Te laat

20 1 0
                                    

- Avery
De vogeltjes fluiten en het zonlicht schijnt door de ramen van het paleis, ik kijk door de ramen en zie het prachtige uitzicht. Namelijk de volgende paar huizen in de rij. Want dit is zeker weten geen sprookje, dit is het echte leven.

"Avery, word nou wakker!" Schreeuwt Dylan terwijl hij op onze matras springt. Maandag, weer een nieuwe dag, laten we er wat moois van maken. Ieuw, dat is nou iets te zoet sappig, meer wat voor Oliver. Ik sta direct op en maak snel eten voor Dylan, Benjamin en Oliver. Nathan en Jayden zijn er niet. Nathan is aan het studeren om arts te worden, en Jayden zit op de nationale voetbal academie. God wat heeft ons dat geld gekost. Wanneer ik de deksel van Benjamins pap probeer te openen, verschuift Mn armband een beetje en mijn litteken dwars door de slagader in mijn pols is zichtbaar. Direct schuif ik de armband terug naar zijn plek. De herinnering aan die vreselijke avond zal me voor altijd bij blijven omdat het litteken nooit weg zal gaan. Niet direct zo negatief denken Avery! Als we allemaal snel eten blijft Oliver thuis met Benjamin en neem ik Dylan naar school. Hij is 10 en is nog zo naïef, hij heeft geen idee van hoe de wereld in elkaar zit. Ik vrees elke dag wanneer de tijd zal aanbreken dat hij vraagt waar papa en mama zijn. Ooit zal iemand het hem moeten uitleggen, maar die dag is niet vandaag.

Ik neem Dylan mee achterop en breng hem naar school, als we bij zijn school aankomen ziet hij zijn vriendjes al staan en hij springt van de fiets. Hij rent naar zijn vriendjes en als ik nog even snel achterom kijk zwaait hij nog even voordat hij naar binnen gaat. Zo gaat het al anderhalf jaar, terwijl het helemaal niet zo voelt. Anderhalf jaar geleden, kwam Benjamin op de wereld, mijn kleinste broertje waarvan de vader mijn moeders gloednieuwe vriend was. Toen Benjamin geboren werd moest mam nog even in het ziekenhuis blijven om te checken of alles goed gaat. En daar vonden ze hem, die stomme kut tumor in haar borst. Mam moest in het ziekenhuis blijven en ik heb een heel jaar school gemist om voor kleine Benjamin te zorgen. Mam is na 7 maanden in het ziekenhuis overleden, haar medicijnen kostten heel erg veel geld, en zij kon natuurlijk niet werken voor dat geld. Dus wij moesten gaan werken. De legale manieren om geld te verdienen bracht niet genoeg op, dus dan maar de illegale manieren. Mam was een stripper, daarmee verdiende ze net genoeg om ons in leven te houden. Ik had geen ander plan dan in haar voetstappen te treden anderhalf jaar geleden. Dus ik ben ook begonnen met strippen in de auto tent waar mams vroeger stripte. Het verdient zeker goed, dus we konden mam's medicijnen en medicaties betalen, maar we moeten ook eten voor onszelf kunnen maken, dus dat betekent nog meer werken. Er staat een pot op de keukentafel, wanneer je geld hebt verdient stop je het in de pot. Niemand zal aan de ander vragen hoe degene aan het geld komt, we zijn blij dat het geld er nu is. Deze zomervakantie heb ik 3 baantjes gehad om geld bij te verdienen. In de ochtend werkte ik bij een tankstation, in de namiddag bij een restaurantje in het midden van de stad, en in de avond stripte ik. Zo hadden we genoeg geld om Jayden, mijn 1 na grootste broer, weer een jaar op voetbal academie te houden. Ik was veel te diep in mijn gedachten verzonken en bedenk me dat dit helemaal niet de weg naar mijn school is, shit! Snel keer ik om en kijk ik hoe laat het is: 8:27. Dat haal ik nooit meer, dan maar weer te laat bij mevrouw Schunselaar.

forbidden loveWhere stories live. Discover now