Inapoi acasa

12 0 0
                                    

Fierbinte este un cuvant amarat cand vine vorba de a descrie temperaturile absurde pe care escadronul comandantului Guevara sunt fortati sa le indure zilnic.

Totusi, in ciuda aerului uscat, luminii orbitoare si a prafului abundent ce le inconjoara micul palat de beton si sarma ghimpata, pe acesti oameni arsi de soare ii vei vedea intotdeauna cu un zambet pe fata.

Pe trupurile lor imbelsugate de muschi, alaturi de diverse cicatrici sub toate formele posibile se afla asezate ca niste gardieni negri si protectori, tatuajele lor pretioase.Aceste testamente ale trecutului stau acolo ca niste strajeri singuratici, amintind arogant de toate tarile, orasele, satele, sau misiunile in care acesti soldati ai sfarsitului au avut noroc sa treaca in compania unui cutit sau a oricarui fel de arma.

Numarul de victime, vesnic crescand si precedat de o taietura peste vechiul numar, numele comandantilor ucisi, a bazelor cucerite , a raurilor traversate pe jos si a muntilor catarati cu usurinta sedeau nemiscate pe antebretele, umerii, pieptul si spatele acestor neobositi copii ai desertului.

Crescuti in caldura, caliti de aceasta si modelati prin efort si soare, acestia au ajuns in randurile organizatiei  AKR unde au sa si ramana pana la finalul serviciului lor.

De atunci si pana acum au fost invatati, antrenati si programati sa fie cei mai buni soldati din cati au vazut lumea asta. Ani de munca fizica intensa ce ar pune si pe cel mai priceput soldat al marinei in dificultate, lecturi peste lecturi despre cei mai grandiosi luptatori ai istoriei si nenumaratele ore petrecute in meditatie sub soarele torid, singurele sunete fiind cele ale desertului si ale comandantilor urland fara incetare mantrele ce aveau sa le fie unica lumina a adevarului:

,,SUNTETI DE NEOPRIT"

,,SINGURELE LUCRURI PE CARE LE AVETI SI CARE CONTEAZA SUNT :NUMELE VOSTRU, TATUAJELE, CAMARADUL  DE LANGA VOI SI FAPTUL CA FACETI PARTE DIN ACEASTA FAMILIE"

,,NICIUNUL DINTRE VOI NU E MAI PRESUS DECAT MISIUNEA NOASTRA"

,,SUNTETI UMILII SERVITORI AI CAUZEI. BESTIILE MORTALE ALE SCOPULUI COMUN. INSTRUMENTELE DIVINE ALE DECIZIILOR NOASTRE".

Toate aceste cuvinte pluteau odata cu trecerea timpului pana cand si cel mai rebel dintre copii ajungea sa aiba mintile spalate si inundate cu o dorinta ferma si sincera de a se dedica acestei cauze, acestui scop, acestui ideal.

Care erau acestea?

Nimeni nu stie...

Organizatia AKR si mai exact ramura ei ce se ocupa cu executarea ordinelor, batalionul Los Inmortales cu bazele de antrenament situat pe intreg teritoriul Arizonei si a Mexicului, aveau ca scop recrutarea  copiilor apti din punct de vedere fizic pentru a indura unul dintre cele mai crunte regimuri de antrenament vazute vreodata pe fata pamantului.

Copiii erau luati din diversele zone defavorizate ale Indiei, Cubei, Mexicului si orice alt loc de unde ai putea lua in schimbul unei mici valize cu dolari orice tanar ce in urma semnarii unor acte semilegale de catre familia sa, nu avea sa ii mai vada vreodata.

Si de ce ar mai vrea sa ii vada?

Los Inmortales e o familie la fel de stransa ca si legaturile mafiei siciliene.Doar Numele, Varsta si Realizarile ii separau pe baieti unii de altii.

Acestia erau crescuti in cele mai fierbinti zone desertice unde invatau loialitatea fata de cauza, oricare ar fi aia si fraternitatea impreuna cu ceilalti soldati, oricine ar fi aceia.

Intregul sistem de pregatire avea ca scop formarea unui soldat perfect. Un soldat care sa imbratiseze pericolul si sacrificiul propriu pentru misiunea organizatiei, un razboinic care sa intruchipeze adevaratele valori si un martir care sa stea drept si zambitor in fata durerii si a sfarsitului.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 04, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MonstrulWhere stories live. Discover now