12.DIO

623 16 2
                                    

~Ante~
Kada je otišla gore izašao sam na balkon, udahnuo šumski zrak i čvrsto odlučio da je ona moja bila i biti će ponovno dok god obadvoje dišemo. Zatvorio sam vrata balkona i uputio se prema sobi što sam tiše mogao. Ležala je na lijevoj strani kreveta prema prozoru. Skinuo sam se i polako ušuljao u krevet, približio je bliže sebi i ne puštao. Zarobio sam je i rukama i nogama da mi ne pobjegne. Zaspem isprepleten preko nje s licem zarobljenim u njenu svilenu i mirišljavu kosu.

~Maja~
Budim se usred noći, obavijena nekom vrućinom. Osjetim neku težinu na svome tijelu. Malo se razbudim i vidim Antu isprepletenog ba meni. Potpuni me zarobio nogama i rukama dok mu je glava počivala na mojim prsima. Bio je tako sladak dok je spavao, toliko da sam se malo i napalila. Majo smiri hormone, šta ti je?! On te je prevario na tvoje oči više od mjesec dana. Ne mogu mu to samo tako oprostiti koliko god se ja trudila. Izvučem se nekako iz njegovog "kaveza" i otiđem u kupaonicu. Umijem se hladnom vodom i pogledamo u ogledalo. Nazirali su mi se mali podočnjaci. Još jednom sam se umila i izašla iz kupaonice. Vidila sam da je bio zagrlio moju plahtu, na to sam se malo nasmijala, ali mi je ubrzo nestao nakon što sam se sjetila one scene. Polako su mi suze počele teći niz obraze, ali sam ih obrisala jer sam si obećala da neću više ni suze pustiti zbog njega. Izašla sam na balkon i sjela u drvenu stolicu sa šalicom čaja od mente koji sam prethodno skuhala. Pogled je bio prelijep. Gledao je na meni nepoznat grad obasjan uličnom rasvjetom. Po svom tijelu sam osetila noćni vjetar koji je puhao noseći miris borova i čaja od mente. Puno sam razmišljala o Anti i ovoj situaciji. Volim ja njega, ali jako će se morati potruditi da mu oprostim. Udahnula sam još malo svježeg zraka i vratila se u sobu. Ante je bio okrenut na drugu stranu. Tek kada sam se legla na svoju stranu Ante se okrenuo i prebacio ruku preko mene. Iz nekog razloga sam se opustila i zaspala u dugi san.

Miris čokolade mi je zaposjeo nosnice. Otvorila sam oči i na noćnom ormariću me dočekala vruća čokolada sa šlagom (moja omiljena). Popila sam oprezno gutljaj jer se iz šalice pušilo. Pored šalice se nalazio mali papirić sa porukom:

~ Želim ti dobro jutro. Nadam se da ti se čokoladno iznenađenje svidjelo. Inače znam da obožavaš čokoladu onako kako obožavaš mene.

PS: Je da sam više od pola toga bacio jer mi je uspjelo tek iz 4. puta ali je s ljubavlju ~

Samo sam se malo nasmijala. Na drugoj strani kreveta se nalazila bijela kutija sa zlatnim trakama, a pored nje se nalazila poruka.

~ Obuci ovo jer imam iznenađenje za tebe~

~ Obuci ovo jer imam iznenađenje za tebe~

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Kada sam se obukla išla sam u kuhinju. Na stolu je bio serviran doručak. Kada sam se najela otišla sam u boravak u kojem je bio Ante obučen u odjeću sličnu mojoj.

Ante: Dobro jutro Pahuljice!
Ja: Dobro jutro! Kada si ti ovo uspio pripremiti uopće?
Ante: Dok si ti spavala. Dođi idemo!
Ja: Gdje idemo?
Ante: Vidjeti ćeš!-rekao je i pružio mi ruku koju sam prihvatila.

Izašli smo do auta koji je bio ispred ulaza i uputili se prema tome iznenađenju.

NEOČEKIVANA LJUBAV/ Ante Rebić Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon