3.DIO

750 24 0
                                    

Ušao sam u sobu i upalila si pjesmu Đubre jedno obično od moje prije Kaće Grujić. Zatim sam otišla gledati neke slike od ranije i našla sam na slike kada sam bila sretna. Kada sam još uvek bila sretna i nisam bila povređena. Kako sam gledala one slike sa mojim bivšim dečkom Davidom suze su mi potekle kao Nijagarin vodopad.

Flaschbach (prije četiri mjeseca - Zagreb)

Kada sam došla na aerodrom vidjela sam da sam zaboravila mobitel kod kuće. Brzo sam se vratila sa taksijem do stana u kojem smo živeli David i ja. Kad sam ušla u stan vidjela sam razbacanu odjeću po hodniku odjeće je bilo posvuda. Tamo sam zatekla Davida sa nekom plavušom bili su polugoli. Brzo sam izašla iz stana sa mobitelom nisam se uopće odazivala na njegov glas dok me zvao, izgovarao moje ime i molio me da stanem. Samo sam ušla u taksi koji me dovezao natrag na aerodrom.
Kada sam došla u Frankfurt dočekao me Luka. Vidio ja kako sam bila jako tužna i oči su mi bile crvena od plakanja. Ispričala sam mu što sam vidjela. Luka je bio pobjesnio.
Neko vreme sam tugovala zbog Davida ali sam kasnije došla k sebi i odlučila da se neču više nikad zaljubiti. Luka mi je puno u tome pomogao kao mlađi brat.

Sadašnjost

Davida sam videla nekoliko puta dok sam otišla još po svoje stvari. Srela sam ga u Splitu na ljetovanju kad sam bila sa Kaćom. Većinu ljeto sam provela sa Katarinom po njenim nastupima po Crnoj Gori i Hrvatskoj. Katarinu znam već tri godine. Upoznala nas je zajednička prijateljica Anastasija Ražnatović.Bili smo se preselili u Beograd kao djeca blizu stadiona Crvene zvezde. Išli smo u istu školu sa Anastasijom i Veljkom(one koji ne znaju njen stariji brat). Naši roditelji su se uvijek slagali sa njima pa smo Luka i ja praktički odrasil s njima. Jednom u povjerenju mi je Anastasija rekla da joj se sviđao Luka dok su bili mlađi, ali to je bilo dok su bili klinci doslovno.

Na mobitelu je bilo 19:30 h istuširala sam se, od šminke sam stavila puder, maskaru, tuš i sjajilo. A obukala sam crnu haljinu.

Sišla sam i sa Mijatom, Filipom i Lukom krenula u klub

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sišla sam i sa Mijatom, Filipom i Lukom krenula u klub.

Ja: "U koji klub idemo".
Luka: "U Lavazu(btw ovo sam izmislila) tamo puštaju našu muziku, a i biti će neka pjevačica ne sječam se imena".
Ja:"Mislim da gostuje Kaća".
Luka: " Naša Kaća".
Ja: "Aha"

Došli smo do kluba posle 15 minuta, ali čim sam ušla opalio me miris, alkohola, dima i izmješanih parfema. Došlo mi je da povratim iste sekunde.

Došli smo do jednog separea. Dečki su se pozdravili s nekim likom predpostavljam da je to Ante. Iskreno jedino što mi se sviđalo kod njega zasad su oči, ali nekako na prvu mi je izgledao baš kao neki bog ljepote.

Filip: "Ovo je Maja Lukina sestra"- pružio mi je ruku i pozdravila sam se nezainteresirano.

Poslje sat i po došla je na binu i Kaća pjevala je svoje pjesme ali je bilo i drugih pjesme koje nisu njene. Dok je pjevala mahnula mi je i rekla da poslje dođem do nje jer sam bila blizu nje. Samo sam glavom kimnula ok. Nisam ništa jako niti pila, samo juce-votku i to je to. Kasnije sam otišla do Kaće razgovarali smo malo i rekla mi je da se preselila u Frankfurt to jest blizu Luke negdje oko 10 minuta pješke. Kada smo odlučili ići pijani Ante, Mijata i Filip
nisu mogli ići svojim kućama pa su prespavali kod mene i Luke.

Sorry što ste čekali skoro 2 tjedna ali jednostavno nisam ni imala vremena, a ni ispiracije.

NEOČEKIVANA LJUBAV/ Ante Rebić Where stories live. Discover now