Hermiona? Čo tu robí?

248 6 0
                                    

Draco
,,Pozri''povedal som, no následne som odišiel. Ani som nedopovedal. Na chodbe som stretol Rona no nič. Nepozdravil som sa ani neprehovoril. Nikto. Potom som stretom aj Filcha s pani Norisovou. Tá na mňa iba zamraučala. Išiel som ďalej. ,,Draco''počul som za sebou tenký hlas. Je to Pansy? Hermiona snáď nie. ,,Ron!?''vyhúkol som od prekvapenia keď som sa otočil. Ron sa až strhol a pritom ma videl. ,,Pozri''začal a prezradil mi o všetkom o čo ho Hermiona prosila. ,,Vadí jej že si s Pansy, žiarli na ňu''povedal napokon. ,,Okej, dík''povedal som a odišiel. Ron tam ešte hodnú chvíľu stal ako obarený. Ja som si ho nevšímal a pokračoval som smerom ku slizolinskej klubovni. Povedal som heslo hadí jazyk a vošiel dnu. Stála tam Pansy ktorá sa mi vrhla na pery. ,,Prestaň''zakričal som keď som sa od nej odtiahol. Asi ma všetci počuli pretože zišli dole. ,,Budeme spolu chodiť?''opýtala sa ma Pansy nádejne. ,,Nie''odvrkol som jej a odtiahol na chodbu. Odcitoval som jej to čo Ron mne a ona to zrejme nepochopila pretože ma chytila za pás a začala ma bozkávať. Jej jazyk bol blízko mojich úst a ja som ich otvoril. Ráno som sa zobudil a v posteli som nebol sám. Vedľa mňa ležala Pansy. Usmiavala sa na mňa. V tom som si uvedomil že som nahý.

Hermiona
Bola som na internáte keď dnu vošla Luna. Mali sme spoločnú izbu. ,,Čo chceš?''opýtala som sa jej. ,,Ja... No stretla som na chodbe Draca... Chce s tebou hovoriť.''vykoktala Luna. ,,Ja s nim nie''odvrkla som. ,,Vraj je to dôležité.''povedala. Prekrútila som očami a zišla dole. Luna zostala na internáte. Už z hora som vydela Draca. Začal sa mi ospravedlňovať a v tom ho prerušil Ron. ,,Hermiona?Musím s tebou hovoriť.'' povedal Ron. ,,Vypadni!''zajačal naňho Draco. Ron sa naňho začudovane pozeral až som nakoniec prerušila ticho. ,,To si nemusel Draco''povedala som a Ron sa na mňa kamarátsky pozrel. Nakoniec som odišla do internátu. Draco ma tam odniesol. Zase sme boli spolu.

Draco
Bol som rád že som znova s Hermionou. Cestu tam sme si užili. Skoro sme narazili do profesora Dumbledora a stúpli na pani Norisovú. Keď sme prišli k chrabromilskej klubovni Hermiona povedala heslo a vošli sme. Samozrejme spolu. Odniesol som ju až do postele kde som si ľahol s ňou. Keď Luna prišla čudovala sa že som tam no nevnímala ma. My sme si zatiahli závesy čo boli pripevnené na vrchu postele a začali sme sa bozkávať. Bol to úžasný pocit a dúfal som že Pansy pochopila že už s ňou nechcem byť.

DRAMIONEजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें