Drž hubu Pansy

276 7 0
                                    

Hermiona
Bola so veľmi rada že Draco prišiel pretože sama by som za ním neprišla, ale na moje prekvapenie za ním sa vynorila Pansy. ,,Draco''zahučala ,,Hermiona je z chrabromilu! A je to humusáčka! ,,Drž hubu!''zakričal Draco. Pansy sa odula a odišla. Započula som kroky. Draco sa skryl do skrine a ja som vošla dnu a vyšla na poschodie k internátom. ,,Levia hriva''zahúkala McGonagalová. ,,Grangerová''zahučala aby som ju počula. ,,Prosím?''opýtala som sa a zišla dolu. ,,Vôbec vás nezaujíma že meškáte na večeru do Veľkej siene''zamračila sa na mňa. ,,Pardon už idem.''povedala som smutným hlasom a vyšla som z chrabromilskej klubovne. Draco už asi išiel pretože skriňa bola otvorená. McGonagalová mi išla celý čas v pätách. Sadla som si medzi Rona a Harryho. ,,Ticho zahučal Dumbledore.

Draco
Celý čas ako Hermiona prišla som z nej nepúšťal oči. Počul som niekoho kroky ako za mnou idú no neotočil som sa. Čakal som že to bude Crab alebo Goyle, no na moje počudovanie to bola Pansy. ,,Pansy''vykríkol som a Pansy ma objala. ,,Je... Šibe ti?''povedal som a Pansy ma pustila. ,,Prepáč''ospravedlňoval som sa a Pansy sa na mňa bez slova pozerala. Objal som ju teraz ja a v tom som si uvedomil že sa na nás pozerá Hermiona. Nebol to najpríjemnejší pocit a preto som sa jej pustil. Hermiona na mňa zagánila. Pozrel som sa na ňu previnilým pohľadom, no ona sa stále neusmiala.

Hermiona
Pozerala som sa na nich skoro celú dobu a bolo mi to jedno. Ja mám Rona. No... Sme kamaráti... Najlepší. Draco je s Pansy tak prečo ja nemôžem byť s Ronom. Ron sedel vedľa mňa a ja som sa ho spýtala či so mnou nebude chodiť... akože pretože Draco sa nevie ovládať lebo stále objíma Pansy... A je to nechutné. Chodíme spolu(teraz už nie, pretože mu poviem že sa s ním rozchádzam) a on bozkáva a objíma iné? Robí si zo mňa srandu?

DRAMIONEWhere stories live. Discover now