Capitolul 10: În club

17 1 0
                                    


- Ce zici de asta?

- Mhm...Nu! E prea lungă. Acum, serios. Mergi la o petrecere sau la înmormântarea pisicii?

- Ha, foarte amuzant, Letti

- Uite,asta e mult mai potrivită

- Da,ai dreptate .Și mult mai scurtă

-Hei, eu doar încerc să te ajut, chica. 

Am oftat ușor și într-un final am acceptat să port rochia aceea, deși nu îmi stă în fire. Sper că nu o să mă vadă Eddy, nu cred că ar fi de acord..

- Ok, asta să fie!

Letti era mai entuziasmată ca niciodată . Am observat și o urmă de uimire pe fața sa,dar era ceva de așteptat.  Merg în șifonier și îmi pun rochia neagră din piele. Mă simt cam incomod. E cu vreo trei degete mai sus de genunchi. Pe langa asta mai are un accesoriu, un fel de fusta, care eu zic ca seamana cu o plasa din aia de prins pestii, dar hei, Letti spune ca e la moda si foarte sexy. Abia astept sa treaca seara asta, chiar daca la inceput am fost mai entuziasmata. Parca simt ceva neplacut, ceea ce nu imi pot explica. Poate doar emotii sau ceva de genul. Se aud patru batai in usa sifonierului.

- Cati ani iti trebuie sa pui o rochie pe tine, chica?

- Haha, foarte amuzant. Ies acum.

Cand am parasit sifonierul, Letti a ramas surprinsa , cu gura cascata atunci cand m-a vazut. Am inceput sa trag de rochie putin mai jos, simtindu-ma jenata.

-Uau,chica. Eres muy hermosa!!*

- AA, gracias? **

-Da, asa se spune!

-Nu stiu, Letti.Ma simt foarte incomod, nu cred ca arat bine,oricum. Maai bine ma schimb.

-Nici sa nu te gandesti. Esti superba, crede-ma. Iar cand te va vedea Kevin aka bad boy, nu isi va putea lua privirea de la tine.

- Stii ce,hai doar sa plecam odata. Daca ma vede Eddy, cu siguranta vei merge singura.

-Mai vedem noi.

..........................................................................

Am coborat scarile, am anuntat-o pe Martha ca plec pentru cateva ore. Cand eram gata sa iesim, usa s-a deschis. Eddy a sosit mai repede acasa decat credeam eu ca o va face. Ma uit putin inspaimantata spre el si nu scot nicio vorba. Eddy se opreste ,nici macar nu inchide usa. Se uita insistent la mine, de sus pana jos, pentru cateva secunde, dupa care rupe tacerea infernala.

- Sa va distrati, fetelor, dar nu prea mult. Spune el cu zambetul sau siret pe buze. Am ramas surprinsa , m-a lasat fara cuvinte. Nu credeam ca asta va fi reactia lui, chiar deloc. El e super protectiv  cu mine, in mod normal nu m-ar fi lasat asa. Poate are incredere in mine.

- Asa o sa facem! Spune Letti si ma impinge de spate pana ajungem afara. 

Inchid incet usa si inca il vad acolo. Ma privea intr-un anumit fel pe care nu il pot explica. I-am zambit si am mers spre club. Am hotarat impreuna cu Letti ca e mai bine sa conduc eu, fiindca nu am de gand sa beau, spre deosebire de ea. In drum spre club am ascultat This City de Sam Fischer. Mi-a transmis sentimente puternice.

-Am ajuns!

Am parcat masina . Muzica se auzea atat de tare, chiar si de afara. Letti m-a condus inauntru. Ea era familiarizata cu acest club, il frecventa de cate ori avea ocazia. Ea era imbracata intr-o rochie aurie, foarte scurta, avea parul prins si tocuri foarte inalte. II statea foarte bine. Odata intrata in club m-au asaltat fel de fel de mirosuri, atat de neplacute. Un amestec de fum de tigari, alcool si transpiratie. Deja regret. 

-Nu iti fa griji, noi nu vom sta aici.

-Poftim?

Leti m-a luat de mana si am urcat niste scari de sticla. Acestea au dus intr-un cu totul alt loc, mult mai aranjat si sofisticat. Era VIP. Erau cativa baieti, prieteni cu Letitia, pe care mi i-a prezentat. Pareau chiar de treaba.Unul dintre ei parea sa fie foarte apropiat de Letti.

-Hei, Ev. Eu merg sa dansez. Stai aici, bea ceva, imediat trebuie sa ajunga si Kevin.

- Poftim? Ma lasi singura? 

- Da! 

-Ce?? Oh!!

Mi-am luat ceva de baut, un suc natural de portocale si m-am asezat pe o canapea, asteptandu-l cu nerabdare pe Kevin. In timp ce asteptam, analizam ce se petrece in jurul meu. Dansuri indecente, haine mult prea scurte, in cel mai bun caz, un miros puternic de alcool si fum. Nimic fascinant. Unul dintre pprietenii lui Letti se aseaza langa mine.

-Hei!

- Hei!

- Letitia te-a si parasit?

-Da! Spun eu razand.

- Asa face ea, mai ales cand e Bryce prin zona. Se plac foarte mult, dar niciunul nu vrea sa recunoasca.

- Da, pacat! Cred ca ar forma un cuplu minunat.

- Da!

...

-Si, aa, vrei sa dansezi?

M-a luat prin surprindere. Si-a intins mana spre mine si a asteptat un raspuns din partea mea, cu zambetul pe buze, dar va trebui sa refuz. Nu vreau sa soseasca Kevin si sa interpreteze dansul intr-un mod negativ.

- Scuze, dar nu. Imi astept iubitul, pe Kevin. Poate il cunosti.

Dezamagit isi retrage mana si imi raspunde politicos la intrebare.

-Da, il cunosc! Dar, de ce il astepti?  El e aici de mai bine de doua ore!

-Poftim? Unde e?

- Cred ca mai bine merg pana la bar sa cer ceva de baut. Vrei?

- Raspunde-mi la intrebare! Spun eu foarte serioasa si nervoasa.

- Bine. Dar doar voiam sa iti spun ca nu stiam ca e intr-o relatie cu tine..

-Unde e, Bruce?

Mi-a facut semn sa il urmez. Si atunci l-am vazut. Era sub o scara cu o alta fata. Se sarutau pasional,iar el o atingea ca si cum ar fi doar ei in incapere.

- Imi pare rau..

Nu am mai auzit nici muzica, nici nimic. Eram orbita de furie si dezgust. Am inceupt sa lacrimez,dar mi-a, zis nu. Nu mai plang pentru el. S-a terminat. Mi-am sters lacrimile , am inspirat si am luat paharul cu bere al cuiva de pe masa si m-am indreptat spre Kevin si spre fata pe care o agata. S-a intors spre mine si a aruncat-o pe tipa blonda din bratele sale , iar acum incerca sa se scuze. Patetic!

- Ev, nu,nu e ceea ce pare. Ea m-a fortat! Stii ca nu as face una ca asta..

-Ha! Tu chiar ai impresia ca o sa cred asta, nu?

-Uite, te rog! Iarta-ma ! Nu a fost nimic.

-Nimic?? Inca putin si o faceati aici, de fata cu toata lumea. I-am aruncat berea in fata si l-am lovit, dupa care am plecat de langa el. A incercat sa vina dupa mine , dar l-a oprit Bruce.

Am mers la bar si mi-am comandat ceva bauturi alcoolice. Prea multe. Am devenit ametita, nu mai aveam chef de nimeni si nimic. Am decis sa plec. I-am dat cheile de la masina lui Bruce, spunandu-i sa i le dea Letitiei. El s-a oferit sa ma duca acasa, insa am refuza vehement.

Am mers pe jos, dar nu imi aminteam prea bine drumul. Am intrat pe o alee, care era cam intunecoasa. M-a cuprins un sentiment de frica,asa ca m-am intors, insa am dat fata cu doi barbati, de vreo 35-40 de ani. Nu ma lasau sa plec.

- Plecati!!

-O, Ralph, ai auzit? Sa plecam! Au inceput sa rada .

- Vom pleca, dar cu tine!

Au incercat sa ma ridice si sa ma duca in masina lor. Am strigat din rasputeri si m-am opus, ba chiar i-am si lovit. Pana cand aud pe altcineva venind. Cei doi straini ma lasa dintr-o data si cad la pamant. 

- Cum e posibi? Tu? 

Cad si eu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 06, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Totul s-a schimbatWhere stories live. Discover now