Capitolul 4- Inmormantarea

29 4 0
                                    


Eddy a ajuns acasa pe la ora 4. A venit la mine in camera si mi-a dat niste vesti.

- Hei, Evelyn! Cum te mai simti?

- Nu prea bine. Inca ma gandesc la ce s-a intamplat.

- Trebuie sa treci peste, stii ca nu putem schimba tot ce s-a intamplat. Trebuie sa fii puternica.

In timp ce imi spunea toate acestea , in sinea mea ma gandeam, cum sa fiu eu puternica? Totul in jurul meu s-a naruit intr-o singura zi.

- Trebuie, Ev! Pentru tine, pentru parintii tai.

- (Stiam ca avea dreptate, asta era cel mai bine) Asa e, trebuie.

- Asa mai merge. Trebuie sa fii ambitioasa, puternica. Apropo, ar cam trebui sa mergem sa iti cumparam niste haine.

- De ce?( Chiar acum am eu chef de asa ceva, pe bune)

- Am aranjat totul. Maine va avea loc inmormantare.

- Ah!

Simteam cum ma sting pe dinauntru. Dar, trebuie sa merg. Trebuie sa ii insotesc pe ultimul drum, macar atat mai pot face. Am plecat la cumparaturi. A fost in de ajuns sa mergem intr-un singur magazin. Mi-a cumparat o rochita neagra si niste balerini negri. Acasa, adica acasa la domnul J., Martha mi-a pregatit o baie cu spume. Asta chiar m-a ajutat. M-am dus la culcare, dar nu am putut sa dorm. Am avut cosmaruri, toate cu familia mea si cu acei criminali. Nu mai suportam. Am devenit mai motivata ca oricand. Vreau sa fiu puternica, vreau sa invat sa lupt, vreau sa ii gasesc pe cei care m-au distrus si sa ma razbun.

M-am trezit de dimineata si mi-am luat hainele. Ochii imi erau rosii, nu am putut sa inchid un ochi toata noaptea. A observat si Eddy.

- Ai avut cosmaruri aseara?

- Da! Scuzati-ma dar chiar nu am pofta sa mananc.

- Nu e nicio problema!

Martha a venit si mi-a luat faruria. Simteam ca am c-am suparat-o si mi-am cerut scuze, iar ea mi-a zis ca nu trebuie, ma intelege si mi-a zis ca va fi naici mereu pentru mine. Ma simteam iubita, dar imi venea greu sa cred ca niste straini ma pot ajuta atat de mult si ma pot face sa ma simt bine.

Am pornit in drum spre inmormantare. Cand am ajuns am vazut cum se deplaseaza spre locul de veci 4 sicrie negre. Am inceput sa plang, sa plang tare. Eddy era langa mine, ma strangea in brate.

- Fii tare, Evelyn, fii tare!

Cuvintele lui m-au ajutat. Am incetat din plans, m-am calmat. Inainte sa ingroape o parte din sufleful meu, am aruncat in morminte 4 trandafiri, rosii.

- Va iubesc enorm! Multumesc pentru tot! Promit, ca o sa va razbun, promit.

Totul s-a schimbatWhere stories live. Discover now