Değişken Günler

386 33 5
                                    

 Şu anda yatakta oturmuş düşünüyorum. O gün kafamda bir sürü çığlık yankılandı ve Ashley biraz korkmuşa benziyodu. Justin ne olduğunu anlamış olacakki beni eve bıraktı ama bana hiç bişey söylemedi. Tam iki gündür ortalıkta da yok.

Justin'in Ağızıdan

İki gün önce Selana'yı eve bıraktıktan sonra tekrar eve döndüm. Ashley ve Jeremy konuşuyolardı. Bende konuşmaya katıldım.

- Ashley: Selena'da olduğu gibi bende çığlıklar duydum daha çok ölüm çığlıkları gibiydiler ve mezarlık gördüm. Selana'da bişey var. Hemde çok güçlü bişey var Jeremy.

- Jeremy: Ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Ama onun güvende olmasını sağlamamız lazım. Şimdilik ona bişey söyleme Justin. Korkmasını istemeyiz dimi?

- Justin: Olur bişey söylemem.

Konuşma bittikten sonrada Selena'yı uzaktan izlemeye başladık. Mesala şu anda yatakta oturmuş öylece duruyo. Onu uzaktan izliyoruz çünkü bunu o biliyoken yaparsak gerçekten korkar. Bu yüzden uzaktan izleyip ona görünmüyorum. Eğer onunla karşılaşırsam bana soru sormaya başlıcak ve ben ona gerçeği söylemeyi hiç düşünmüyorum.

Selana'nın Ağızından

Oturmayı bırakıp yataktan kalktım ve bu konuyu biraz olsun unutmaya çalıştım. Hemen dolabımın yanına gidip üstüme siyah kırmızı karışımı kareli bir gömlek altımada dar kot bir jean geçirdim. Çantamı ve deri ceketimi de alarak aşağı indim.

İndiğimde Scott ve Stiles aşağı da oturmuş pes oynuyolardı.

- Ben: Siz iki sefil yaratıklar ben dışarı çıkıyorum Vanessa'yla buluşucam. Özelliklede sen Stiles haberin olsun.

- Stiles: Tamam.

- Scott: Ne o bize yeni bi isim mi taktın Selena?

- Ben: Evet nolmuş. Neyse ben kaçar by by.

- Scott ve Stiles: By by.

Hemen beyaz konverslerimi ayağıma geçirip dışarı çıktım hava bugün biraz esiyodu o kadar. Aslında aklımda Vanessa'yla buluşmak gibi bir plan yoktu ama şimdi var sanırım. Çantamdan telefonu çıkarıp rehberden '' Geveze'' yazan yere tıkladım ve aradım. Bu arda Vanessa onu böyle kaydettiğimi bilse yemin ediyorum beni öldürür. Gerçekten öldürür.

- Vanessa: Hey bebeğim  nasılsın?

gözlerimi devirerek ona cevap verdim.

- Ben: Hey başbelası iyiyim naber ?

- Vanessa: Napim aşkım oturuyom öyle.

- Ben: Biliyosun dimi biz senle sadece arkadaşız. 

- Vanessa: Heyy biliyorum. Hem noldu niye aradın.

- Ben: Şeyy sadece evde canım sıkıldı gezeriz diye düşündüm.

- Vanessa: Tabii olur o zaman Starbucks'da buluşalım olurmu?

- Ben: Tamam olur.

Yarım Saat Sonra

Taksiye gerekli parayı verdikten sonra içeri girdim. Vanessa hemen karşımdaki masada beni bekliyodu. Yanına gidip oturdum ve konuşmaya başladım.

- Ben: Çok bekletmedim değilmi?

- Vanessa: Aslında biraz bekledim ama sorun değil bu arada tanrım gömleğin muhteşem.

- Ben: Teşekkürler ve özür dilerim.

- Vanessa: Eeee ne içelim.

- Ben: Kahve güzel olur.

The Dark MoonWhere stories live. Discover now