Sta je ocekivao da uradim?

197 15 0
                                    

Poceo je da me ljubi. Bio je tako nezan, ali i grub na neki nacin. Uzivala sam. Znam da bi trebalo da se odmaknem od njega ali ne ide. Ipak sam odlucila da poslusam svoj razum i odmakla sam se od njega.

,,Sta je bilo?" mogla se osetiti zbunjenost u njegovom glasu

,,Ja..." pocela sam da zamuckujem ,, ja sam nevina" jedva sam izgovorila

,,Znam" odgovorio mi je odlucno, kao da je to uobicajena stvar

,,Harry ja... ne zelim da izgubim nevinost sa tobom." odlucno sam mu rekla i odgurnula ga sa mene. Josuvek sam sedela na krevetu. I on se podigao i seo u sedeci polozaj.

,,Zasto?"upitao je pomalo iznenadjeno

,,Harry ne znamo se ni tri dana a ti me pitas zasto ne zelim da izgubim nevinost sa tobom?!" povisila sam malo ton ,, Ja zelim da to bude neko ko me voli i sa kim sam prethodno bila u vezi, bar mesec dana."

,,Jebemu Ariana pa ja te volim!" vec je poceo da se dere. Ustao je sa kreveta, videlo se da je ljut.

,,Molim?!"

,,Cula si me Ariana!"

,,Harry, Harry. Kada ces shvatiti da ja nisam kao ostale tvoje fufice. I nepada mi na pamet da ti verujem. I jos da ti dam svoju nevinost?! Nema sanse! Zaboravi na to!"

,,Jebi se!" rekao je i izasao iz sobe zalupivsi vratima

HARRY'S POV


Zasto sam uopste ocekivao nesto od nje da mi kaze da me voli?! I jos da mi da svoju nevinost?! Ma glup sam. Glupa ljubav i glupo sve!!! Uh kako me je iznervirala! Ne znam sta mi je bilo?! Verovatno sam samo hteo njenu nevinost. Volim kada devojke sa mnom izgube nevinost. Krenuo sam u teretanu. Kada sam stigao tamo prijavio sam se i uzeo rukavice sa poda. Poceo sam da udaram vrecu kao nikad pre. Bio sam jako ljut! Ne znam ni zasto! Verovatno zato sto je ona bila prva devojka koja je odbila da izgubi nevinost sa mnom?! Pa.....njen gubitak. 

ARIANA'S POV

Lezala sam na krevetu u Harry-evoj sobi i razmisljala....... odjednom sam se setila da je juce trebalo da izadjem sa Bellom i njenim prijateljima! Sigurno me je zvala! Izasla sam iz sobe i pocela sam da trazim moj telefon. Kada sam ga nasla videla sam da imam pet propustenih poziva od Belle. Sta cu sad?! Sigurno misli da sam je ispalila! Moram da je pozovem i da joj objasnim sve. Zvala sam je i zvala ali nista. Odlucila sam da odem kod nje kuci. Znam da mi je Harry rekao da mi je bolje da ne pokusavam da pobegnem ali moram. Ionako smo se posvadjali pa cu shvatiti to kao da treba da odem. Pokupila sam svoje stvari i otisla. 

*

Ispred Bellinih vrata sam. Zvonim joj vec nekoliko minuta ali opet nista. Odjednom sam cula korake i kako neko otvara vrata. Kada me je videla pomalo iznenadjeno me je pogledala. Verovatno je mislila da joj dosadjuju tetkice sa vodom.

,,Hej" rekla sam tiho

,,Hej" 

,,Mozemo li da popricamo? Molim te! Stvarno imam dobar razlog za ono juce!" napravila sam pappy face na sta se ona nasmejala.

,,U redu. Onda... oces sada da porazgovaramo kod mene ili si htela da malo prosetamo do negde?"

,,Moze kod tebe?" klimnula je glavom i pustila me da udjem. Pocela sam da joj prepricavam sve od pocetka, dok me je ona pazljivo slusala. Stvarno je bila dobra prijateljica. Kada sam zavrsila sa mojim prepricavanjem ona mi se priblizila i zagrlila me. 

,,Sve ce biti u redu, ne brini se. I izvini sto sam se naljutila na tebe."

,,Ma nista. Izvini ti." rekla sam i napravila fake smile

,,Sada bih stvarno trebala da krenem. Vidimo se sutra na faksu."

,,Naravno. Ajde, vidimo se!" rekla je dosavsi do vrata da me isprati.

Izasla sam iz njenog stana i zaputila se kuci. Ispred mojih vratiju je stajao Harry. Bila sam malo iznenadjena, ali mislim to je ipak on! Kada me je primetio prisao mi je

,,Malena rekao sam ti da ne pokusavas da pobegnes. Vec sam te sto puta opomenuo da se smiris ali ti nista ne preduzimas oko toga." malo sam se najezila zbog ovoga.

,,Kao prvo morala sam da odem do svoje drugarice, bilo je hitno. Kao drugo mi smo se posvadjali i shvatila sam da bih trebala da odem, i kao trece ja ti nisam devojka pa da me ti kontrolises." malo drsko sam odgovorila.

,,Malena. Za to trece si u pravu, ali opet ja mogu da radim sta zelim. I ti neces uticati na to." rekao je i nasmesio mi se.

,,Mozes li sada da se mrdnes sa vratiju?!" opet sam bila drska

,,Naravno!" sklonio se i ja sam usla, ali i on za mnom. Pa dobro sta on hoce od mene?!

,,Zasto si usao?! I uostalom kako smes da udjes u moj stan bez mog dopustenja?!" nije nista rekao, samo me je ignorisao i upalio TV. Na programu je bio horor. Mrzim horore! Uvek imam nocne more posle njih.

,,Dosao sam zato sto sam izgubio kljuceve od ovog stana ovde, a u onoj vili je previse ljudi, jer su momci doveli svoje devojke i onda nema mesta. Tako da ostajem ovde dok ne promenim bravu." rekao je to kao da je to najobicnija stvar na svetu?!

,,A ko je mene tu sta pitao?!" opet sam ljuto upitala. On me je nastavljao ignorisati i samo je buljio u neku glupu utakmicu. E sad je dosta! Nece on meni tako bogami! Istrgla sam mu daljinski iz ruke i ugasila sam TV, bas kada je bio najbolji deo. Osinuo me je pogledom.

,,Vrati mi daljinski!" videlo se da je bio ljut, bas mi je drago!

,,Necu!" kada sam to rekla on je ustao sa kauca i poceo da me juri po stanu. Trcala sam najbrze sto sam mogla. Usla sam u svoju sobu jos uvek trceci. Okrenula sam glavu prema njemu i nisam gledala napred i BUM! Pala sam na pod a i on sa mnom. Bili smo tako blizu jedno drugom. Odjednom je poceo da me golica. Gusila sam se od smeha pa je odlucio da prestane. Podigao se sa mene i uzeo daljinski.

Ovako. Nisam imala bas neku inspiraciju, tako da je nastavak uzasno dosadan. Obecavam da ce sledeci nastavak biti duzi i mnogo zanimljiviji <3

VOTE COMMENT!!!!!

My life is changing [PRVA KNJIGA]Where stories live. Discover now