Oprastanje od drugara i New York-a

313 14 1
                                    

•nakon 12 dana•
,,Budi se Ariana, zakasnices u skolu!!!'', vikala je moja majka. Imala je braon kosu koja joj je dolazila do ramena. Takodje je imala braon oci, kao i ja. Imala je dobru figuru za zenu u tim godinama.
,,Jos pet minuta!'', govorila sam svojim pospanim glasom. Ipak moja majka nikad nije odustajala, pa nece ni sada. Otkrila me je i nije mi dala da se pokrijem. Posto mi je bilo hladno izivcirano sam ustala iz kreveta i otisla do kupatila.
•u skoli•
,,A daajjj nemoj da ideess!!! Svima ces nam jako nedostajati, i sa kim cu ja da se druzim kad ti odes?!''
,,Maria ni ja ne zelim da idem, ali vec sam ti objasnila situaciju. Moram da idem. A tii ces sigurno naci neku drugaricu. Mislim lepa si, dobra si, uvek pomazes u nevolji... '',rekla sam joj, inace mi je Maria najbolja drugarica i jako mi je zao sto je napustam.
,,Znas da NIKADA necu naci bolju drugaricu od tebe i mnogo mi je zao sto odlazis. Sta kazes da izadjemo malo veceras, dok si jos tu?"
,,Hvala ti. Moze ionako moram da se pozdravim sa svima. Pozovi i Edwarda i Markusa.
,,Naravno. Ajmo sad da ne zakasnimo na biologiju. Docicu po tebe u osam. Cekaj me ispred tvoje zgrade."
,,Vazi. Ajmo sad. Zakasnicemo"
•nakon svih casova•
,,Cao Maria vidimo se u osam!", uzviknula sam dok sam kretala svojim putem kuci.
,,Da!! Caoo!"
Kada sam dosla kuci mama me je po obicaju obasipala sa pitanjima kako mi je bilo u skoli, sta smo radili...
Kada sam joj odgovorila na sva pitanja otisla sam u sobu trazila sam sta cu da obucem za veceras. Iz ormana sam izvukla neku crnu haljinu sa sljokicama i iste takve cipele. Kada sam se obukla i nasminkala pogledala sam na sat i videla da je bilo 19:45. Taman. Uzela sam svoju crnu pismo torbicu i u nju spakovala samo ono neophodno. Kada sam zavrsila bilo je pet do osam. Javila sam se mami i izasla ispred zgrade. Tamo je ubrzo dosao BMW u kojem su bili Ariana, Edward i Markus. Svi su me pozdravili i usla sam u auto. Ubrzo smo stigli ispred jednog kluba. Kada smo uslli muzika je bila preglasna i sve je smrdelo na alkohol. Progurala sam se do sanka i popila nekoliko pica. Posle nekih tri sata prisli su mi Maria, Edward i Markus. Posto su primetili da sam potpuno pijana odvezli su me kuci.
•jutro•
Kada sam se probudila I kada sam jela odlucila sam da malo prosetam ulicama New York-a. Obukla sam svoje crne farmerke i gore beli dzemper sa crnom zvezdom. Izasla sam iz kuce i pocela da obilazim neke znamenitosti, parkove...
•posle sat vremena•
Dossla sam kuci i pocela da se pakujem. Za nekoliko sati moja soba je bila opustosena. Oko mene je bilo mnostvo kutija.
,,Ariana jesi li gotovaa?!! Zakasnicemo na avion!", vikao jee moj tata
,,Evo meee!", viknula sam

Ovo je mojaprvaprica <3
ZnamdajesadadosadnoAliuiducimnastavcimacebitimnogozanimljivije, volimvas <3


My life is changing [PRVA KNJIGA]Where stories live. Discover now