Noua mea viață și noua mea prietenă

6K 380 17
                                    

Din perspectiva lui Raven :

După ce Kayla sa trezit ne-a povestit tot ce s-a întâmplat. Și din câte am înțeles pare ca a avut o experiență pe care nu o va mai repeta. A venit rândul meu sa îi spun:

-Kayla! E ceva ce trebuie sa știi. .. (eu)

-Ce anume? (Kayla)

-De acum în colo vom locui doar noi doua în casa la slender!

-De ce? Și tata?

-*mă întristez*Din păcate nu , nu...

-Nu poate sta aici! (Mă întrerupe slendy salvându-mă)el e om! Oameni nu pot sta cu criminali! Dar stai calmă! E în siguranță!

-De ce? Nu put sa îl văd? (Kayla)

-Din păcate nu!(splendy )

- De ce?

- Pentru ca nu știu dacă e bine sa îl punem în pericol! L-am teleportat departe de pădure și de Rake! Dacă mergem la el, sar putea sa fim urmăriți de Rake! (Slendy )

-BA nu e asta! Simt ca mă minți!(Kayla )

-Nu te minete! (Intervin eu) Acum hai sa Îți prezint casa!

Din perspectiva Kaylei :

Îmi ascund ceva! Și îmi voi da eu seama ce!în fine...După o prezentare a casei făcută de Raven și L. J mă duc în camera mea. Arăta exact ca cea veche-nouă. Dar în loc de dulapul gol găsesc un curcubeu de haine.Ma îmbrac frumos și îs din cameră și mă întâlnesc cu o fată cu par blond, ochi negri și șuvițe negre. Arăta grozav! Am făcut cunoștință și numele ei era Eyes klara. Se pare ca am acum noua mea viață și noua mea prietenă.

Bună tuturor! bucur ca am atâtea vizualizări! Asta e o dedicație pentru prietena mea carla! Următorul capitol este dedicat prietenei mele sarry! Spor (la ciuperci ) la citit! :*

Demonul din mine(creepypasta)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum