Volumul I:Inceputul povestii

37.9K 1.2K 131
                                    


Corectat:

Numele meu e Raven Blazee. Nu sunt o fata obișnuită. Nu am fost sortita unei Estelle de vieți monotone. Aceasta e povestea mea.

Totul incepe la varta de 17 ani.Mama a murit la nastere.am ramas singura cu tata care e acrobat pe motor la circ.Cat despre mine sunt o fata obisnuita(momentan),cu par negru,ochi albastri si pielea foarte palida(si in caz ca va intrebati,nu,nu sunt bolnava!asa m-am nascut) si o, da, sa nu uit peste 2 zile e ziua mea de nastere!Fac 18!In sfarsit voi putea face acrobatii cu tata,pentru ca spune ca sunt prea mica la 17 ani sa fac acrobatii asa ca sunt un fel de mecanic.Dar odata cu implinire a 18 ani voi fii suficient de mare!In sfarsit!

-Rov(cum ma striga toti)vinoo!

-VIN ACUM TATA!strig eu din camera mea(camerea fiind o rulota mica numai a mea).

Cum noi lucram la circ ne mutam din saptamana in saptamana asa ca nu am prea apucat sa imi fac prieteni in afara de cei de la circ:clovnul Bodo,Fratii minune,Sotii Reza si o contursionista de 15 ani pe nume Kayla.Fiind singura fata care se aproprie catusi de putin de varsta mea suntem prietene apropriate. Desigur viata mea sociala nu prea m-a interesat. Vroiam sa fiu alături de tatăl meu. Nici nu sunt asa o persoana sociabila de felul meu.

-Da tata,ce sa intamplat?zic eu vazandu-l pe tata un pic emotionat si fericit.

-Am o veste uimitoare!spune acesta vizibil fericit. De mult nu l-am văzut asa. Ma întreb ce o fi...

-Care?intreb eu nerebdatoare.

-Din aceasta saptamana ne mutam in alt oras nu?spune acesta trăgând de timp...uff tata..

-Da,ce e cu asta?intreb eu deja un pic enervata.

-Am hotarat sa ramanem acolo!Nu vom mai pleca!Am cumparat o casa si ne vom muta acolo alaturi de Kayla!a spus tata dintr-o suflare.

-Împreună...tu...vorbești serios? V-OM locuri împreună? Asta e ...minunat...Dumnezeule nu am cuvinte...trebuie sa o anunț pe Kayla.

Ce nu am stiut a fost ca schimbarea asta nu va fii asa cu am cum am crezut.Viata mea se va intoarce pe dos!

Demonul din mine(creepypasta)Where stories live. Discover now