Vol2.Capitolul 2- O noapte :>

2.9K 121 19
                                    

Din perspectiva lui Slender:

Următoarea zi a fost cea mai lunga zi a mea. Draga mea Raven s-a gândit sa profite pe urma sufletului și prezentei mele și ne-am dus la cumpărături. Doamne dacă nu îmi venea sa strâng de gat vânzătorul ala idiot care tot îi făcea ochi dulci. Și normal am încercat..m-au dat afara...i-am cam...omorât și ne-am văzut de treaba...da...în fine. Trecând peste acest incident,am mers la o cafenea. Am băut,ne-am distrat, am ras și ne-am simțit bine.
Cat despre cea mica,am lăsat-o pe mana lui Clocky și Cherry. Ele sunt singurele în care pot avea încredere. As fi rugat-o pe Kayla dar ea deja are problemele ei. Dap Kayla a născut un băiețel frumos. Zack. Are 19 ani și e chiar frumușel de felul lui. A moștenit culoare ochilor și structura exacta a fetei de la mama ei și corpul și parul de la Offender. SLAVA DOMNULUI EL ARE CREIER MULȚUMESC TU CEL DE SUS! Asa. Zack vrea sa se facă arhitect iar desigur cum nenea Slender e cel mai bun la toate dăi cu meditații. Ca doar no. Numa atunci exista nenea Slender. Dar nu ma plâng. Puștiul e chiar deștept de felul lui și înțelege bine. Tot ce am făcut a reținut și știe ,iar asta ma bucura. Într-o zi ,va fi un arhitect pe cinste. Iar în acea zi,când va mulțumii cuiva a spune "As vrea sa îi mulțumesc unchiului meu,Slender pentru tot. Și cam atât el a făcut tot iar voi sunteți niște ratați! ". Sau ceva de genul. Nu ma întrebați ce e cu mine. Ma simt atât de vesel de când sunt iar cu gândăcelul meu! Ma simt...fericit. după atâta amar de vreme,  chiar sunt fericit. Pur și simplu inima mea a reînviat. Poate aveți ceva nelămuriri(ceva mai multe fiind cartea mea care nu prea are mare sens) despre cum am găsit-o pe Raven. Ei bine nu am găsit-o eu,ci ea pe mine. Spiritul ei m-a condus la ea. Și se pare ca ,Raven nu se supara ca ii spun Raven. (Are sens!) Deja e obisnuita.
După o săptămână deja ma simțeam ca și cum as face parte din familie. Aia mica m-a acceptat surprinzător de bine. Nici măcar nu îi e frica de mine ceeace mă bucură nespus.

Dum. 20 martie "Vai nu am chef sa încep capitol nou"
Luni 21 martie "Apai hai sa încep ca cititorii ma bat...ia stai...am capitol început? ?*Palmface * Bravo kriss. Aplauze va rog.

Relația mea cu Raven avansează. Am luat-o de la zero. Încă suntem la faza de "Te sărut de multe ori ca sa știi că numai pe tine te iubesc". Of dragostea asta. Asa dor mi-a fost de tine.
Trecând peste multele mele vorbe despre cat de frumoasa și perfectă e iubirea ,avem lucruri mai importante. Demonul. Îmi e frica sa o las singura o secundă.  Nu vreau sa o pierd din nou. De data asta o sa ma asigur ca va fi în completa siguranță. Oare am exagerat când i-am pus pe Masky și Hoodie sa stea la geamul ei?... îmi amintesc prima data când i-a văzut.

FlashBack

Eu stăteam întins pe patul ei când ea tocmai ieșea din dus cu un halat pe ea.
-Vai ce bine a fost!exclama ea.
-Ți-a prins bine?întreb zâmbind deși știu ca nu se observa.
-Da ,foarte bine.
Trage draperiile și în următoarea secunda se trezește cu Masky chiar în fata ei holbandu-se la ea. O secundă de liniște apoi un urlet ascuțit ce cred ca i-a spart săracului Masky urechea,s-a auzit. Masky cade în tufele cu afine de jos iar ea trage draperiile repede.
-SERIOS?!tipa Raven a mea la mine.
Rad forțat și ma scarpin la ceafă.

End FlashBack

Cred ca am o mica...puțin mai mare problema cu protecția. ...

Demonul din mine(creepypasta)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum