Hollow

314 10 0
                                    

Na het lasergamen bij Tom thuis was echt gezellig. Iedereen was aan het lachen en had een goede tijd. Maar nu is het alweer tijd voor Fall Ball. Ik sta met m'n clipboard in de gymzaal waar het feest zich gaat plaats vinden. De pompoenen worden klaar gezet en de ballonnen die op bladeren lijken worden opgehangen.
"Je moet straks niet vergeten om om te kleden," zegt Sarah tegen mij die naast me komt staan.
"Oh ja, ik moet ook nog hier zijn tijdens het feest om alles in de gaten te houden," zucht ik.
"Samen met Margot. Het had erger gekund. Het had Grayson kunnen zijn."
"Dat is waar." En dan valt mijn oog op iets. "Nee, jongens, dat moet daar niet," roep ik en loop op de jongens af.
"Deze zwarte banner moet boven de ingang hangen en die rode banner moet boven het podium hangen. Niet andersom." De jongens kijken elkaar aan en zuchten dan. "Wel goed opletten." Ik zucht ook diep en loop dan weer terug naar Sarah.
"Ik had trouwens gehoord dat je een jongen aan het daten bent," zegt Sarah en ik kan de glimlach niet onderdrukken. "Oh dus het is waar?" Ik knik.
"Ik kan niet wachten om meer over hem te horen."
"Later, nu eerst het Fall Ball klaar maken voor de geile tieners en twintigers die hier naar binnen willen." Sarah knikt en krijgt ook een grote glimlach op haar gezicht.

Het was nog tien minuten voordat de deur openging en ik had snel m'n strakke zwarte jurk aangetrokken met m'n zwarte spijkerjack erover heen. Margot was ook al gekomen in haar zwarte sterretjes jurk. We staan vanaf een afstandje te kijken naar iedereen die binnen komt gelopen. De muziek dreunt al goed door en ik kijk even naar Rafael die achter de draaitafel staat. Ik besluit naar hem toe te lopen. Ik sta naast hem en hij kijkt z'n ogen uit. Toen hij aankwam was ik nog niet omgekleed.
"Is dit niet iets te pikant als je niet wil dat iemand aan je gaat zitten, omdat ze anders met Tom te maken krijgen?"
"Ik heb er een jasje overheen aangedaan," lach ik en Rafael kijkt nog steeds z'n ogen uit.
"Maar alles goed hier?" vraag ik en hij knikt. Dan valt z'n oog op Elena die een rode jurk aan heeft. Ik kijk tevreden naar Rafael en wil dan weer weg lopen, voordat hij m'n arm vast pakt.
"Straks na het Fall Ball nog even high worden?" vraagt hij.
"Hoezo? Ik dacht dat alles goed ging?"
"Ja, maar dan kan ik ten minste rustig slapen, anders heb ik nog te veel adrenaline."
"Oké. Ik kom je wel halen tegen die tijd." Rafael knikt en ik loop het podium af. Ik loop meteen naar Maddison en Elena.
"Mads, is dat niet mijn jurk?" vraag ik aan haar en haar wangen kleuren meteen rood.
"Sorry, ik had het moeten vragen."
"Geeft niet. Hij staat jou beter." Maddison krijgt een glimlach op haar gezicht. "Ik mag helaas geen alcohol drinken vanavond, omdat ik alles onder controle moet houden. Dus ga maar dronken worden zonder mij."
"Oh dat was ik ook zeker van plan," zegt Elena en ze lopen allebei naar de bar toe. Ik ga weer bij Margot staan.
"Nog iets nieuws te vertellen?" vraagt ze aan mij en ik schut m'n hoofd. "Ik zou zo graag na dit hele gebeuren nog uit willen gaan om alle stress weg te werken." Ik knik hevig ja.
"Maar Eric en Nicholas gaan toch alles afbouwen en opbergen, dus ik zie niet waarom het niet kan." Margot kijkt me met een grote glimlach aan.

Na een paar uur te hebben gekeken, loop ik voor de zoveelste keer naar buiten om een sigaret te roken. Ik kom buiten en zie allemaal dronken mensen staan roken. Daar heb ik nu even geen zin in. Ik loop het hoekje om en ga daar wel staan. Ik steek de sigaret tussen m'n lippen en steek hem aan. Ik blaas de rook de koude lucht in en kijk voor me uit. De muziek is tot buiten te horen. Ik zie een figuur die op me af komt gelopen. Zo te zien is het een man. Ik hoop dat hij toch ergens anders naar toe loopt, want hij geeft me een beetje een creepy vibe. Maar nee, hij komt recht op me afgelopen.
"Ben jij Pippa Wilson?" vraagt hij.
"En wie wil dat weten?" vraag ik en blaas de rook recht in zijn gezicht uit. Hij kijkt me geïrriteerd aan en pakt me dan hardhandig vast. Een grote grijns komt op zijn gezicht te staan en dit staat me niet aan. Voor ik het weet voel ik een naald m'n huid binnen dringen en wordt m'n hele lichaam zwaar. M'n oogleden hou ik niet meer open en m'n sigaret valt op de grond. De man pakt me vast en neemt me mee. Dan wordt alles zwart.

[1] Expensive Mistake - Tom HollandWhere stories live. Discover now