• Giriş •

518 32 14
                                    

Genç adam, yüzüne vuran güneş ışığından rahatsız bir şekilde yatağında kıvranıp duruyordu. Aslında uyanması da gerekliydi ama alarmı çalmadan yataktan kalkmak ona sinir bozucu geliyordu, kestirebildiği kadarıyla alarmın çalmasına dakikalar kalmış olmalıydı. Gözleri kapalı bir şekilde bugün neler yapacağını düşünmeye başladı, gözlerini ne kadar dinlendirirse kâr kârdı ama bir yandan da ayılmak için ayıracak zamanı olmadığının farkındaydı. "Yine sınavlar" diye düşündü, "Acaba çalıştıklarımı hatırlıyor muyum?"
Çalıştığı her şeyi aklından teker teker geçirmeye başlamıştı ki alarmının sesi odada yankılandı. Sanki bu anı bekliyormuş gibi -ki bekliyordu- yatağından fırladı ve üstünü giyinmeye başladı. "Tuvalet, tuvalete girmeyi unuttu-" cümlesini tamamlayamadan tuvalet kapısının kapandığını duydu. "Changkyun sen tam bir baş belasısın" kısa bir süre söylendikten sonra çantasını kontrol etmeye karar verdi, daha önce kontrol ettiği üç seferde de olduğu gibi hiçbir eksik yoktu.

Sınav demek onun için stres demekti, birsürü sınava girip çıkıyordu ve bazen küçük bünyesinin bu kadar stresi nasıl kaldırdığına kendisi bile şaşırıyordu. Yine de stresi sınava girene kadardı, sonrasında mutlu çıkıyordu. "Çalışmanın yararları" diye düşündü. Düzenli olarak çalışmalarına karşın o da, ev arkadaşı Changkyun da sosyal hayatlarından ödün veren tipler değillerdi. Listelerde hiç ilk sıralardan inmeyip hayatlarını dolu dolu yaşamaları çevrelerinde hayranlık uyandırıyordu.

                          ☆☆☆

"Nasıldı Ki?"
"Kolay" bir yandan sınıfta bir şey unutup unutmadığını kontrol ediyordu. "Seninki nasıl geçti?"
"Kolay" bir sessizlik oluştu ancak Changkyun'un midesi sessizliğin devam etmesine izin vermedi. Kihyun arkadaşının iştahlı olduğunu biliyordu ve bu yüzden sınavdan sonra nereye gideceklerinin planını yapmıştı bile. "Uzun zamandır şu pizzacıya gitmiyoruz, özlemiş olmalısın hm?" Changkyun sırıtmaya başladığında doğru seçim yapmış olduğunu anladı. Üniversiteye başlayalı iki yıl olmuştu, iki yıldır haftada bir olmak üzere aynı pizzacıda yerlerdi ama yeni mekanlar keşfetmeye çalıştıklarından iki haftadır oraya uğramıyorlardı. "Hadi gidelim" dedi Kihyun, kendisi de yavaş yavaş acıkmaya başlamıştı.

Closer // Kihyuk Where stories live. Discover now