Normální den u Akatsuki

67 4 0
                                    

Tobi otravoval Deidaru, který se na něj naštval a začal ho honit, protože ho chtěl zabít.

Ještě před tím se Deidara ptal Kisameho, proč mu vadí rybí prsty. Kisame na to zareagoval špatně a naštval se na Deidaru.

Hidan s Kakuzuem byli v jednom pokoji. Nedopadlo to dobře. Hidan začal přesvědčovat Kakuzua o bohovi Jashinishim. Ten už to nevydržel a rozsekal Hidana jeho kosou na rituály. Potom je vyhodil z okna a doufal, že si toho nikdo nevšimne.

Itachi když vstal, šel hned do kuchyně udělat snídani. I když moc věcí na jídlo tam neměli.

Sasori když vstal, šel hned do kuchyně, a protože neuměl vařit, díval se na Itachiho, jak se ze zbytků snaží udělat snídani. Udělal ovocný čaj a sám si nalil do hrnku čaj. Potom si sedl na svou židli a čekal, až se něco bude dít.

Konan, když vstala, tak se šla podívat za Painem. Když vše zkontrolovala, šla dolů podívat se, jestli je vše v pořádku. V kuchyni se přidala k Itachimu k připravování snídaně.

Zetsu zase nic nedělal. Jen se díval kolem domu, když uviděl Hidana rozsekaného na kousíčky na zahradě. Jen se zasmál se svým širokým úsměvem a šel Hidana posbírat. Ten si samozřejmě neodpustil své klasické nadávky.

Pain, když se vzbudil, uviděl Konan, která ho šla zkontrolovat a po chvíli vyšel ze svého pokoje. Když vyšel, uslyšel hádku. Samozřejmě že to byl Tobi, Kisame a Deidara. Zase... Šel se tam tedy podívat.

Kakuzu se po nějaké době přišel podívat dolů do kuchyně a sedl si ke stolu vedle Sasoriho. Potom jen klidně sledoval Itachiho a Konan, jak dělají snídani a u toho začínal počítat peníze, aby mohl odjet daleko ode všech.

Deidara snad po celém domě honil Tobiho, aby ho mohl zabít. Mezitím se Deidaru snažil chytit Kisame. Nikomu se to však nepodařilo. Až potom Deidara konečně chytil Tobiho a začal ho škrtit. Kisame se snažil zabít oba dva, v tom však přišel Pain a na všechny začal řvát: ,,Co tu sakra děláte?! Všichni běžte hned dolů do kuchyně na snídani!" zařval Pain a všichni se uklidnili a odešli.

Itachi s Konan mezitím udělali palačinky, které voněly přes celý dům. Všichni hned šli na snídani a jakmile Konan položila palačinky na stůl, všichni se po nich vrhli. Všichni si sedli na svá místa a pustili se do dobrých palačinek.

Po snídani se všichni rozešli do svých pokojů, až na Zetsua, který posbíral Hidana ze zahrady. Odnesl ho Kakuzuovi do pokoje a pak si všímal svého. Kakuzu Hidana však ignoroval, i přes jeho nadávky.

Pain opět uslyšel Hidanovi nadávky a vešel do Kakuzuova a Hidanova pokoje. Když viděl ty dva, ihned přikázal Kakuzuovi, aby Hidana sešil dohromady. I když Kakuzu nechtěl, nakonec to udělal. Pain potom odešel a vlastně si oddechl. Šel do svého pokoje a připravil se na cestu pryč. Konan udělala to samé.

Když byli oba nachystaní, ohlásili ostatním, že jdou pryč a odešli. Ostatní tam zůstali sami a bez dozoru. Konan jenom stihla říct, že oběd je v lednici a že ho ohřeje Itachi. Itachi byl totiž asi nejspolehlivější.

Když odešli, všichni si začali dělat, co chtěli. Tobi chodil po baráku a nejspíš se snažil všechny naštvat. Deidaru opět vyprovokoval a tak znovu začala honička. Tentokrát se do toho už Kisame nezapojil. Sasori si vyráběl svoje loutky a Kakuzu se snažil udržet před Hidanem, aby ho znovu nerozsekal. Zetsu si pěstoval svoji zahrádku a Itachi raději zůstal v kuchyni.

Když už byl čas na oběd, Itachi všechny svolal a všichni se sešli v kuchyni, až na Deidaru a Tobiho, které dotáhl do kuchyně Kakuzu. Rozdal talíře a každému dal jednu porci, i když by toho nejspíš klidně snědli víc. Všichni se pustili do jídla a docela jim i chutnalo. Samozřejmě, nějaké narážky i urážky tam byly, ale nikdo si toho moc nevšímal.

Po obědě se znovu rozešli do svých pokojů a tentokrát se Deidara nenechal vyprovokovat. Tobi si někam odešel dělat svoje věci, ale toho si nikdo nevšiml. Itachi šel do svého pokoje a taky si dělal svoje věci. Zetsu chodil kolem baráku a vždy zastavil u své zahrádky, aby zkontroloval svoje kytičky. Kisame jinak nedělal nic.

Kakuzu se snažil nevšímat Hidana, ale Hidan se pořád musel zmiňovat o svých rituálech. Měl štěstí, že ho znovu nenasekal na malé kousíčky a nevyhodil z okna. Také mu pořád vyčítal, že kvůli němu zmeškal snídani a ani na něj nic nezbylo. Když se Kakuzu naštval, Hidan si raději schoval svoji kosu.

Je to jen jednodílovka, takže to tu končí...

Jojo čus u dalšího příběhu ;)

Normální den AkatsukiKde žijí příběhy. Začni objevovat