3🖤

230 7 0
                                    

Zoe

Stál tam můj bývalý kluk Wesley, který mě podvedl a ve vztahu mě mlátil a dělal mi další různé nehezké věci. ,,Co tady děláš?'' řekla jsem naštvaně. ,,Chci si promluvit'' řekl a díval se mi přímo do očí. ,,Není o čem" řekla jsem. Chtěla jsem odejít, ale on mě chytil pevně na zápěstí. ,,Pusť ji ty zmrde!'' zařval po něm Zayn a stoupl si přede mě. ,,Ty jsi její mluvčí nebo co?'' řekl Wesley a uchechtl se. ,,Nebudu se s tebou bavit a teď vypadni!" křikla jsem. ,,Prostě si semnou promluvíš!'' zařval na mě a chtěl se ke mně dostat, ale Zayn mu dal pěstí. Cameron ke mně přišel a objal mě kolem ramen. Podívala jsem se na něj a usmála jsem se. ,,Ještě jednou se tu ukážeš a zabiju tě!'' zařval na něho Zayn. Zayn vešel dovnitř a zavřel za sebou hlavní dveře. Šla jsem za ním a obejmula jsem ho. ,,Děkuju'' řekla jsem. Přikývl a sednul si na gauč. Napsala jsem Jess jestli nechce přijít.

Z: Nechtěla by jsi přijet?
J: Promiň Zoe, ale nemůžu. Jsem u rodičů, co třeba zítra?
Z: V pohodě, tak teda zítra

,,Hej, s kým si píšeš?'' zeptal se mě Dylan a zasmál se. ,,S Jess, zítra přijede" oznámila jsem jim
to. ,,A dnes nemá čas?" zeptal se Zayn. ,,Nemá, je u svých rodičů" řekla jsem. Zayn vytáhl mobil, zapnul foťák a chtěl se semnou vyfotit. Fotili jsme se asi 10 minut a nafotili jsme jen 2 fotky, protože se mu ty ostatní fotky nelíbily a říkal, že na nich vypadá jak debil.

Zoe a Zayna fotky:

Zoe a Zayna fotky:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tahle fotka se mi líbí nejvíc

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tahle fotka se mi líbí nejvíc. ,,Ty fotky jsou nejlepší'' řekla jsem a zasmála jsem se. ,,Nejsou, vypadám tam hrozně'' řekl Zayn uraženě. Zasmála jsem se a všimla jsem si, že tu není Cam, ale je tu jen Dylan. ,,Kde je Cam?'' zeptala jsem se Dylana. ,,Nevím, řekl, že jede něco koupit, ale co tak to už nevím" řekl Dylan. Když to dořekl, tak se ve dveřích objevil Cam. ,,Tak co si koupil?'' zeptala jsem se. ,,Byl jsem si jen koupit pár kousků oblečení" řekl a šel s tím nahoru.

,,Kolik je vůbec hodin?'' zeptala jsem se. ,,Bude 21:00'' řekl Zayn. ,,Nekouknem se na horor?'' zeptal se Dylan. ,,Okay'' řekli kluci a já radši mlčela, protože horory nesnáším. ,,Zoe nesnáší horory'' zasmál se Zayn. Cameron si sedl vedle mě a já si o jeho rameno opřela hlavu. Objal mě kolem ramen a já se pousmála. Dal mi pusu do vlasů a já na něj koukla, dělal jakoby nic a díval se na televizi. Když horor skončil, tak jsem řekla klukům, že jdu spát. ,,Dobrou" řekli. Nemohla jsem v noci usnout a bylo asi kolem 2:00 ráno. Rozhodla jsem se jít spát k Zaynovi, ale před jeho dveřmi jsem si to rozmyslela a šla za Camem. Když jsem otevřela Camovi dveře tak ležel na posteli a byl na notebooku. Po chvíli si mě všiml. ,,Zoe, jak to že nespíš?'' zeptal se. ,,Nemůžu usnout'' řekla jsem. ,,Pojď ke mně" řekl Cam a posunul se na posteli, abych si mohla lehnout vedle něj. Vlezla jsem si pod peřinu a potom tam pustil nějakou komedii. Strašně jsme se u toho nasmáli a mně se pak u konce začaly zavírat oči a usnula jsem.

I LOVE YOU❤️Where stories live. Discover now