°I Wish I Could Go Back In The Time°

70 4 0
                                    

Baeyun's pov (ditt pov) 21:40

Jag sitter i min säng i mitt rum och bara tänker,och lyssnar på musik. Av någon anledning jag vet inte varför men jag lyssnar på snapping av chungHA, det har liksom blivit en favorit just nu.
Mina tankar snörrar runt i mitt huvud. Mina tankar är om att jag börjar universitetet imorgon, om Taehyung och hans kompisar, och också om några minnen from sommarlovet med Yeji, Ryujin och Chaeryoung. Jag har haft det så kul och mysigt det här sommaren! Och den där sleepoveren vi hade! Åhh de va så kul. Jag kan inte hjälpa det men jag börjar le som en idiot! Men då börjar jag tänka på minnen med Taehyung från när vi var små, vi hade ju så kul på den tiden. I ungefär 5-6 års åldern! Det var liksom syster bror tid! Jag börjar le igen. Men det är bara minnen, det är annorlunda nu. Nu har jag och Taehyung blir mer ifrån varandra! Vi har mera vårt. Taehyung har sina vänner och jag har mina! Ja så är det Baeyun du måste bara gå vidare! Han kommer inte ändras,sa jag långsamt till mig själv och suckade. Ibland önskar jag bara att jag kunde gå tillbaks i tiden! Men såklart så går det inte!

Efter allt tänkande så bestämde jag mig för att välja en outfit. Jag hoppade upp från min säng, men precis då knackade någon på dörren. Kom in! Sa jag. Jag stängde fort av musiken.
Det var Taehyung.
Oh hej Taehyung, sa jag
Hej Baeyun!
Ville du något?, frågade jag lite försiktigt.
Ja faktiskt, svarade han
Vad är det då? Frågade jag
Medans han tänkte på vad han skulle svara så kom jag och tänkte på istället för att stå cirka en meter från varandra och prata.
Kom vi sitter i sängen hann jag säga innan han svarade på min fråga.
Ok, visst,sa han
Vi gick och satte oss i min säng innan han ens hann säga något.
Uhm såå vad var det du ville? Frågade jag honom.
Jo ehm vi båda börjar skolan imorgon. Eller skolan och skolan vi börjar universitetet!
Ja det vet jag,svarade jag. Och var är det med det? Frågade jag honom.
Jo ehm, du jag ska bara komma till saken, jag vill inte att du berättar för någon att vi är syskon.. Eller åtminstone kan du väl hålla dig borta från mitt gäng! Sa han.
Uhm ok visst jag håller mig gärna borta från ditt gäng! Men varför? Frågade jag.
Därför att det kommer två nya till vårt gäng imorgon. Svarade han.
Oh okej,visst jag kommer inte störa er.. Om du ber dig själv och dina kompisar att hålla sig borta från mig, yeji, Ryujin och Chaeryoung! Sa jag
Jaja visst.. Jag kommer inte en centimeter nära er! Svarade han.
Ok! Sa jag
Ok! Sa han
Jag ska gå nu. Sa han
Ok! Dörren är där, sa jag.
Erhm jag tror jag vet det duh.. Så trög är jag inte.. Sa han
Jag bara skrattade.

Nu kunde jag äntligen välja en outfit till imorgon. Jag hade ju inte förväntat mig att Taehyung skulle komma in och säga så mycket. Jag trodde han bara skulle komma och reta mig igen eller något, men tydligen inte. Jag hoppade ner för min säng igen och gick mot mitt klädskåp eller vad det nu heter.
Jag öppnar det och letar efter en outfot att ha till skolan imorgon! Det kommer nog inte vara så kalt men ändå inte så varmt eftersom som att det redan är augusti. Så jag letar igenom min garderob... Och hittade till slut något. Det här kommer nog passa bra till första dagen tänkta jag för mig själv.

Outfiten!

Jag tog ut den från min garderob och skakade av den lite för att få bort damm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jag tog ut den från min garderob och skakade av den lite för att få bort damm. Jag hängde den på min dörr för att sedan gå och ta en dusch för att sedan gå och sova! Så jag tog också fram min pijamas och gick racka vägen till badrummet!

(time skip)

(Taehyung's pov)
Äntligen kommer jag få vara ensam med mitt gäng utan att Baeyun och hennes kompisar stör oss. Jag menar det är inte direkt som att någon i mitt gäng gillar henne (tror jag). Jag skakade bort tankarna och sa, Nej nu är det nog sluta tänka åt det hållet nu! Jungkook har ju stirrat lite på henne i gymnasiet men jag tror inte att... Nej nej så kan det inte vara! Jungkook kan inte gilla Kim Baeyun min syster från en rik familj! Neeeej nej nej nej nej det tror jag inte! Jag bestämde mig för att rensa tankarna lite så jag stängde av min dator som jag sitter vid nästan hela dagarna och tittar på bigbang och också Twice! Med det så stängde jag av datorn, gick till min säng och försökte sova.**Taehyung somnade **



(time skip) 22:00
(Baeyun's pov)

Jag kom gick ut från badrummet redo att gå sova! Först så gick jag förbi köket för att ta ett glas vatten med mig in till mitt rum,det gör jag varje kväll. För jag brukar alltid bli ganska törstig nån gång under natten. Jag går in till köket hämtar vattnet säger godnatt till Mamma och Pappa som sitter i köket och pratar lite som vanligt medans dom dricker lite te. Jag säger godnatt med det så går jag ut från köket upp till mitt rum, stänger dörren och ställer vattenglaset på mitt nattduksbord. Efter det så lägger jag mig ner i min säng för att försöka sova men innan det så ställer jag mitt alarm på telefon till klockan 06:00 det är då jag brukar vakna för att jag ska hinna före Taehyung. Det blir så jobbigt annars om han är vaken tidigare än mig. Då har han antingen gjort frukost till mig men lagt något äckligt i den. Eller så lägger han en konstig sak i min sko eller något sånt. Efter det så lägger jag ner min telefon på nattduksbordet. Och försöker sova. **Baeyun somnade *



Okej Hej hör ni! 💜Det här kapitlet blev lite konstigt i slutet..och lite oklart men hoppas ni gillar det ändå! Det är ju trots allt min första berättelse och ja jag hade planerat lite av detta kapitlet innan! Och för er som inte fattar så du som läser är Baeyun så alltså så är du som läser henne! Och så är Taehyung din bror! Och du bor i en rik familj! Jag ville bara säga det! Ha en bra fortsatt dag! Hejdå jag älskar er alla💜🕊️denna bon har totalt 1104 ord! Helt okej ändå!

°°🕊️the guy who makes my feelings more unclear than ever ☁️°°Where stories live. Discover now