#2 Další výcvik

225 16 0
                                    

Včera jsem se dozvěděla o mém dalším tréninku. Na Asgardu mě sice patřičně vycvičili, ale umění ubránit se, není nikdy dost. Stála jsem v tělocvičně, chodila sem a tam a čekala. Ta agentka ještě nedorazila. Vzala jsem ze stojanu hůl a začala si s ní tak nějak hrát. Vzpomněla jsem si na lekce s Hogunem. Musela jsem se pousmát, když jsem si vzpomněla, kolik ran jsem schytala, ale pak jsem mu dala pěkně do zubů. Z mého vzpomínání mě vytrhl skřípot dveří. Hůl jsem vrátila na stojan. ,,Ahoj, jmenuji se Nataša Romanovová, jsem agentka S.H.I.E.L.D.u." Usmála jsem se na ní. ,,Já jsem Daisy Simonová." Podaly jsme si ruce a řekly si, že si budeme tykat. Byla sympatická. Krátké zrzavé vlasy a opravdu oblečení pro špióna s logem S.H.I.E.L.D.u.

,,Nevím, jestli tě doteď někdo něco učil, ale já si na tebe udělám vlastní názor." Souhlasila jsem. ,,Prý vlastníš meč. Ukaž co umíš." Hodila mi cvičnou katanu. Začaly jsme bojovat. Byla úžasná, rychlá, silná a nepředvídatelná. Ale musím uznat, že mě na Asgardu připravili dobře. Skvěle jsem se jí ubránila. ,,Nejsi špatná, jde ti to. Zkusíme něco jiného? Co třeba jen tak na pěsti?" S tím jsem také souhlasila, ale to mi tak nešlo.

Několikrát za sebou mě hravě dostala k zemi. Na pěsti mi bojovat moc nešlo, Nataša si toho všimla, ale slíbila mi, že mě to naučí. ,,Tak, a máme první bod, co tě budeme učit.'' Řekla Nat.

Takže tak začal můj výcvik ručního souboje. Trénovaly jsme hodně dlouho. Už jsem byla vyčerpaná, jenže Nat měla pořád hodně energie. Krátkou přestávku způsobil Tony přicházející do tělocvičny. ,,Jak je na tom?'' Zeptal se. Nataša přestala bojovat a přišla k němu a vzala si od něj zelený džus. ,,Jako když poprvé učíš cirkusového medvěda na kole.'' Zasmála se. ,,Zase až tak hrozný to není.'' Podotkla jsem a šla se taky napít. ,,Budeme spolu trénovat jenom chvíli, zanedlouho odjíždím, mám misi.'' Oznamovala Nat. ,,Jakou?" Zeptala jsem se. ,,Taková... Záležitost s ruskými pašeráky. " Odpověděla mi.

Trénovaly jsme až do večera. Byla jsem totálně mrtvá. Ale stálo mi to za to, setkala jsem se s další agentkou, která byla ochotná se mnou trénovat. 

Šla jsem si hned lehnout. Další den se Tony s Pepper chovali tak nějak tajnůstkářsky, dokonce i když přišla Nat. Tony s Pepper mě nechali trénovat a rozvíjet své bojové umění. Nějak moc na mě ohledně toho tlačili. Když Nat odjela, musela jsem se spokojit s hadrovým panákem. Občas přišel Tony a něco po mě hodil, načež jsem musela rychle reagovat, ale už jsem normálně netrénovala. A přišlo mi opravdu divný, když mi oba řekli, že mám na dnešní večer tělocvičnu pro sebe, tak ať tam jdu. Šla jsem, ale nejsem zas tak naivní malé dítě, abych si neuvědomila že se něco děje. Vždyť tělocvičnu mám pro sebe poslední dobou pořád.

Za hranice - pokrevní pouto (Marvel FF)Where stories live. Discover now