What's next ??

488 26 0
                                    

Scott nervózně přešlapoval sem a tam ,už několik minut a se strachem si kousal do prstu na pravé ruce.

Jsou to dva měsíce co naposled viděl Stilese a díky tomu má nervy jako na drátkách . Nejvíc ho znepokojuje fakt ,že se Derek stal až moc majetnickým a přehnaně ochranářským, alespoň pokud se jednalo o Stilesa. Takže ho nepouštěl ven a naopak ,ani nepouštěl nikoho k Stilesovi. Takže teď vlastně nikdo neví ,jestli Stiles vůbec žije a nebo jestli ho Peter ,Derekův psychopatický strýc ,někde nemučí a Derek sám neví ,kde vlastně jsou. Takhle zní Scottova první teorie ,která mu přišla ze všech ,jako ta nejpravděpodobnější.

,,Dereku ,jestli nám neřekneš ,kde je Stiles ,tak Scott za chvíli zešílí a nepomůže mu už ani Kira." Liam prstem ukázal na Scotta ,který zabíjel Dereka pohledem ,ale to mu nezabránilo v tom ,aby i nadále pokračoval ve své chůzi ,která teď všem spíš přišla, jako bloudění v nekonečném kruhu paranoie.

,,Je u mě." Derek jednoduše vysvětlil kde se Stiles nachází a ledabyle nad tím pokrčil rameny ,přičemž přetočil stránku knihy a nerušeně nadále četl.

Scott se na Dereka vražedně podíval a několikrát si v hlavě opakoval ,že zabit přítele ,jeho nejlepšího kamaráda je opravdu závazný zločin ,v tomhle případě by mu omluva prdel nezachránila.
,,Dobře ,jdeme tam, chci ho vidět." Scott si bez váhání vzal bundu a okamžitě vešel ze dveří a utíkal po schodech ,až k hlavnímu vchodu. Svolali schůzi pravě kůli Stilesovi ,takže se ujistí ,že je v pořádku a pak ho seřve.
Smířil se s tím ,že začal chodit s Derekem ,ale nesmířil se s tím ,že mu Derek bere jeho kamaráda.

,,Scotte rozumím ti ,ale Stiles není ve stavu ,kdy by tě chtěl vidět ,vlastně někoho, kohokoli." Derek položil Scottovi ruku na rameno ,ale ani po jeho dlouhém proslove o tom ,že je Stiles v pořádku a jen se dnes necítil dobře ,tak mu to nepomohlo.
Stiles už chtěl jít za svými kamarády ,ale nastaly menší komplikace a pro to Stiles raději zůstal doma.

Derek šel s povzdechem za Scottem a hned v závěsu za nimi ,šel Liam ,Lýdie a Kira. Stott se rozhodl ,že nepůjdou všichni najednou a tak zvolil tuhle menší skupinku.

Nakonec byla jejich cesta plna ticha a sem tam se Liam pokusil o nějakou otázku ,jenže jeho chabé pokusy skončili vždy tak ,že jen otevřel ústa a pak je opět zavřel v domnění ,že bude lepší mlčet.

Nakonec to vše ale přerušila Lydie, která rozproudila konverzaci celkem příjemným tématem. I když se do jejich konverzace Derek ani jednou nezapojil ,tak všechno to napětí ,jako by zmizelo. Ale bručoun zůstane bručounem ,s tím se všichni smířili.

*****

Když smečka vešla do doupěte ,Scott okamžitě začichal, jestli tady Stiles opravdu je ,ale jeho smysli ho jasně uklidnili ,že ano. Jenže Stilesova vůně byla jiná ,nečím zvláštní a to si všiml i Liam ,který se s pozdviženým obočím podíval na Scotta ,který jen pokroutil hlavou a ústy naznačil ,že neví.

Když už se Scott chytal zakřičet Stilesovo jméno ,tak mu v tom Derek jednoduchým gestem ruky zabránil.

Pomalu šel hlouběji do komplexu budovy a první co uviděl ,byl Stiles ,který spal na gauči s na menším stolku hned naproti němu ,byli nějaké papíry. Po bližším zkoumání Derek zjistil , že to jsou jména pro miminko a to mu vykouzlilo úsměv na tváři.

,,Stilesi ,jestli tady budeš spát ,nastydneš." Derek Stilese jemně pohladil po tváři a hned jak se na něj jeho přítel unaveně podíval ,tak mu věnoval zářivý úsměv.

,,Kolik je ?" Stiles se unaveně posadil a s radostí si nechal od Dereka pomoct. Nevěděl kolik spal ,ale rozhodně mu to nestačilo. Má pocit, jako by po něm podupalo stádo slonů a to není vše.

,,Pět odpoledne." Najednou se ozval Scott a Stiles zůstal zařazeně sedět na místě. Derek mu bránil ve výhledu ,takže neviděl co je za ním a naopak ,nikdo neviděl na Stilese.

,,Mysleli si ,že jsem tě asi zabil." Derek se na Stilese usmíval a naklonil se trochu do strany ,aby mohl vidět na jeho kamarády.

,,Scotte." Stiles překvapeně vydechl všechen vzduch z plic ,ale hned na to se šťastně usmál. Ani nevěřil ,že je tady. Jistě má radost ,ale stejně nechápal co tady dělá a vlastně ,co tady dělají všichni.

,,Ty si mě ještě pamatuješ ?" Scott si založil ruce na hrudi a naštvaně se podíval Stilesovi do očí. Kdyby měl ocas tak by jím vrtěl jakou má radost ,ale stejně je na něj i naštvaný.

,,Přestaň trucovat." Stiles přetočil očima a a hned zamaval Lýdií a Kiře ,které ho s radostí pozdravili spolu i s Liamem.

,,Co bylo tak důležité ,že si nás nemohl vidět ?" Scott nadzvedl jedno obočí a udělal krok v před ,no tím si vysloužil od Dereka zavrčení.

,,Přestaň." Stiles Dereka napomenul a chvilku se mu díval do očí. Derek si jen povzdechl a když se Stiles chtěl postavit ,tak mu hned pomohl ,i když Stiles se tvářil mírně naštvaně. Vstát ještě umí sám. ,,Takové dvě malé drobnosti ,mi zkomplikovali vycházení ven." A ještě nějaký magor ,který má až přehnaný strach ,ale to si raději nechal pro sebe.

Derek držel Stilese za ruce a chvilku se na něj díval. Několikrát se mu už ztěžoval ,jak ho bolí zadá a aby nebylo málo, tak byl před pár dny i nemocný. A pak ,že nemá mít strach.

Stiles se na Dereka naposled podíval a Derek jen kývl hlavou. Hned se postavil vedle Stilesova boku a sledoval jak ostatními zareagují na Stilesovi větší bříško.

,,Co si sežral ?" Liam se s údivem díval
na Stilese a v šoku zůstal stát na místě. Lydie a Kira na tom byli podobně, jenže bez obdobné poznámky jako Liam.

Stiles nad tím přetočil očima a v duchu mu jasně odpověděl ,ale na hlas , by ona slova neřekl ,to byl musel mít alespoň tři promile, aby něco takové řekl nahlas. Spíš co jsem nesnědl ,nemyslíš ?

,,Není to žádný vtip ?" Scott prstem ukázal na Stilesovo bříško a ten jen pokroutil hlavou.

Všichni se usadili v obýváku ,kde jim Derek a Stiles začali vysvětlovat ,že Stiles má něco od Nogitsune a tím pádem ,muže otěhotnět ,jenže ani oni to nevěděli, to jim tekl až Deaton ,který nebyl Stilesovím těhotenstvím nijak zaskočen.

Takže vlastně Stiles se to dozvěděl díky Deatnovi ,který něco podobné tušil.

Všichni měli ještě hodně otázek ,na některé jim Stiles nedokázal odpovědět ,ale okamžitě se všem omluvil a vysvětlil ,že už dnes jim to chtěli říct ,jenže Stilesovi bylo špatně. Jednak byl před pár dny nemocný a vrátila se mu horečka a za druhé mu bylo v autě špatně ,takže stejně by všichni museli sem ,protože on ven s břichem nemůže a do auta ho nikdo nedostane.

,,Takže budu strejda." Scott pořád nevěříc oné situaci ,vydechl všechen vzduch z plic a zadíval se na Stilesovo břicho ,které bylo jasným důkazem ,že v něm má dva malé satany. Nebo možná andílky, ale pokud zdědili Stilesův sarkazmus ,rozhodně se nedají přirovnávát k těm světlejším bytostem.

,,Kluk co je těhotný .." Liam najednou rozhodil rukama ve vzduchu a podíval se na všechny v místnosti.',,Co bude dál ?" Pořad v mírném šoku pokroutil hlavou. ,,Tady je snad možný všechno."

Všichni v místnosti se zasmáli ,ale po Derekovích hezkých slovech ,se celá situace uklidnila.
Přeci se musí těšit na miminka, budou to ta nejhezčí miminka na celém světě. A co víc ? Derek dostal rodinu ,o jaké se mu ani nesnilo.
A Stiles taky ,možná jeho život není normální ,ale rozhodně by neměnil.

Veselé Vánoce zlatíčka🌲⛄️⭐️a taky šťastný nový rok !!!🎊🎉

Marry ChristmasWhere stories live. Discover now