Carol Danvers x Drax

177 15 21
                                    

Olası Ship Adları:

Cadrax, Draxol, Draxvers, Dranvers, Dracrol

Olası Ship Nedeni:

İkisi de uzaylı. 

Nasıl Shiplenir: 

Drax, Carol'a görünmez olmayı öğretebilir. Carol da Drax'a nasıl uçabileceğini. Böylelikle Drax görünmez bir roket olarak savunma ordusunda işe başlayıp kötüleri hiç haberdar etmeden üstlerine musallat olabilir ve bıçaklarına karşısına çıkan herkesi avlayarak bir yüzbaşı olmaya hak kazanıp Captain Marvel'ın yanına Captain Drax olma hakkını kazanır. 

Shipin Gerçekliğine Kanıtlar:

Uzaydan gelen bir aşktan söz ediyoruz burada. Dünyaüstü, olağan üstü ve mucizevi bir aşktan. Size bunun kanıtlarını sunacağım.

MCU'da Drax ve Carol daha önceden çıktı ama bize göstermediler. Bunun varlığını size kanıtlayabilirim. 

İnfinity War'da Thor gemiye çarptıktan sonra Thor hakkında tartışmaya tutulan Guardians ekibinde Drax neden Thor'u beğendi sanıyorsunuz? Çünkü Thor, Drax'a eski sevgilisini, öldü sandığı sevgilisini hatırlattı. Carol Danvers... Carol gibi sarışın ve Carol gibi kuvvetli olan Thor'u gören Drax tabiki de Thor'u övecekti. 

Ve de İnfinity War da karşımıza çıkan, Drax'ın görünmez olma muhabbeti de Carol'sız bir hayatta kendini tam halinde hissedemediği için ve eksik halinin de görünür olacağını düşünmediği için Drax görünmezlik muhabbetini açtı. 

İşin Carol muhabbetine bakalım isterseniz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İşin Carol muhabbetine bakalım isterseniz. Carol doksanlarda dünyaya düştüğü zaman neden Fury'e güvendi? Çünkü Fury ona Drax'ı hatırlattı ve ona tam anlamıyla güvendi. Drax gibi görünen birinin ona zarar vermeyeceğini ya da arkadan bıçaklamayacağını düşündü ve dünyadaki mücadelesinde ona yardımcı olması için Fury'den yardım istedi. 

Üstelik, İnfinity War da Tony, Guardians'ın gemisi içinde hapsolduktan sonra tam ölmek üzereyken Carol geldi hatırlarsanız. Bunun nedeni ne olabilir sizce? O kocaman ve o sonsuz boşluklu galakside Carol, Tony'nin içerisinde olduğu gemiyi nasıl buldu?

Çünkü o Guardians'ın gemisiydi ve Drax da o gemideydi. Carol gözünü o gemiden hiç ayırmadı ki kaybetsin. Her zaman Drax'ı, dolasıyla o uçağı gözetliyordu. Bu yüzden de Tony'i kurtardı ve evine getirdi. Drax'ı her zaman gözetledi ama o son olaylardan sonra gidip onunla konuşma cesareti bulamadı. Bu yüzden hep uzaktan uzaktan izledi sevdiğini. 

Thanos'a karşı savaşmak için kahramanlara yardıma gelmemesi de bu yüzdendi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Thanos'a karşı savaşmak için kahramanlara yardıma gelmemesi de bu yüzdendi. Titan'da savaştıkları sırada Thanos'a karşı savaşanlar arasında Drax da vardı ve Carol, Drax'ın yanına gelmeye utandı. Bu yüzden Titan da onlara yardım edemedi. Endgame'de de Avengers Thanos'un peşinden gitmek isterken Carol'ın tek başına gitmeye niyetlenmesi bu yüzdendi. Drax öldükten sonra sevdiğinin intikamı için Thanos'un karşısına tek başına çıkıp onu tek başına yenmek ve intikamını almak istedi.

Aynı zamanda Thor'dan korkmadığı ve ona gülümsediği sahne var ya, işte orada herhangi bir tepki vermedi çünkü...

Thor'un üstündeki Drax kokusunu aldı ve o anlığına kendinden geçtiği için kafasının dibinden geçen baltayı anlamadı bile. Siz ne sanıyordunuz ki?

Peki ne oldu da bu çift ayrıldı? Benden duymuş olmayın ama başlarına çok acı bir şey geldi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Peki ne oldu da bu çift ayrıldı? Benden duymuş olmayın ama başlarına çok acı bir şey geldi. Carol ve Drax beraber bir çift iken Kreeler aslında ikisinin de hafızasını sildi. Hafızasının silinmesini Drax'ın bünyesi kaldırmadı, az kalsın adamı kaybedecekleri sırada sahte anılar yüklediler ve karısı ve kızıyla mutlu mutlu yaşayan bir aile babası yaptılar adamı. 

Kendisine sahte anılar verilen Drax, gerçek anıları unuttuğu için Carol'a aşık olduğunu da unuttu ve anılarına yerleştirilen gezegene gitti. Ancak o gemideyken ve gezegene varmamışken Thanos geldi ve gezegenin yarısını yok etti. Drax, kendi anılarındaki gezegene gitti ve oradaki canlıların yarısının öldürüldüğünü gördü. Bunun üzerine karısının ve kızının ölümü için Thanos'u suçladı ve onun peşinden koştu. 

Carol ise anılarını kaybetmiş olsa da Drax hiçbir zaman zihninden tam anlamıyla kaybolmadı. Anılarını tamamen geri kazandıktan sonra da, Captain Marvel filminden sonraki zamanda Drax'ı aradı. 1990'dan 2014 yılına kadar süren bu arayış, Guardians of Galaxy'nin filmine kadar sürdü. Carol Drax'ı buldu ama Drax'ın karısının ve kızının intikamı peşinde olduğunu duyduktan sonra kahroldu. 

Kreeler onu gönderdikten sonra Drax'ın hayatına devam edip bir kadınla aile kurduğunu sandı ve hayatına Drax'a platonik kalarak devam etti. 

Guardians of Galaxy'nin üçüncü filminde bu kumruların aşkını görme şansımız olabilir. Belki Warlock da işin içine girer ve filmin aşk üçgeni bu karakterlerden olur. 

Dediğim gibi, bu ship tamamen gerçek ve canon. Aksini hiçbir şekilde kabul etmiyorum. 


Marvel Ship Laboratuvarı || Hiç Duyulmamış ShiplerWhere stories live. Discover now