T'Challa x Natasha Romanoff

253 22 9
                                    

Olası Ship Adı: 

BlackPanther, BlackWidow, T'asha, T'Chanoff, Nat'challa

Ship Nedeni: 

İkisi de siyah.

Nasıl Shiplenir:

İkisi beraber vibranium kovaladıktan sonra görev bitiminde köfte ekmek yemeye gidebilir ya da daima siyah olan kıyafetleriyle beraber, gizli kılıklar eşliğinde rastgele cenazelere katılabilir ve yas tutuyoruz diye birbirlerine sımsıkı sarılabilirler. 

Shipin Gerçekliğine Kanıtlar: 

Burada birkaç defa kullandım bu kanıt yolunu çünkü en 'somut' olan kanıt bu. Biliyorsunuz ki ilişkiler elektrik almadan olmuyor. Burada da T'Challa, Natasha'dan bir güzel elektrik alıyor. 

Sonra da ne yapıyor, kendisini korumakla görevli bütün kadınların kostümlerini kırmızı yapıyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonra da ne yapıyor, kendisini korumakla görevli bütün kadınların kostümlerini kırmızı yapıyor. Neden? Çünkü Natasha'nın saçı kızıl! Wakanda'da Natasha'ya benzeyen bir kız bulması zor, oradaki herkesin siyahi olmasından ötürü. Çok zeki olan T'Challa da, filmden gördüğümüz üzere kadın savaşçıların kostümlerini kırmızı yapıyor. 

Peki filmde gördüğümüz ikinci kostümün enerjisi neden mor? Kostümün, darbe aldığında etrafa yaydığı enerji niye mor? Çünkü o da Natasha'nın kızıllığından geliyor. Morun kırmızısı kadının saçlarından geliyorsa, mavi nereden geliyor?

T'Challa'nın filminin logosundan tabi ki. 

Bu ikisi birleşiyor ve kırmızı/mavi demek, mor demek oluyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu ikisi birleşiyor ve kırmızı/mavi demek, mor demek oluyor. T'Challa filmde hem logosunun rengini taşıyor hem de sevdiği kadının saç rengini. 

Özellikle Civil War filmine dikkatli bakarsanız, Natasha, T'Challa karakteri ile sürekli konuşuyor. Bir olay olmadan önce de, sonra da T'Challa ile konuşuyor ajanımız. Özellikle şu silinen sahnede ikisini bir odanın içinde karşılıklı konuşurken görüyoruz. Kendi başlarına kızlı erkekli karışık olarak bir odanın içinde yalnız oturuyorlar. 

Sevgili olmadan bir odanın içerisinde kızlı erkekli nasıl oturabilirler ki?

Natasha, bu filmde, Peter Parker'la konuşmaktan daha çok T'Challa ile konuşuyor. Aynı şekilde Wanda, Bucky, Vision, bunların hepsiyle konuştuğundan daha çok T'Challa ile konuşuyor. Bu da bir başka işaret olmalı. 

Üstelik bu aynı odayı paylaştıkları sahnenin silindiğini baz alırsak, bu shipin gerçek olduğunu görebiliriz. Çünkü Marvel, hayranlardan bu mükemmel shipi saklamak istedi ve bu sahneyi filmden attı. Çünkü bu harikalar ötesi harika iki muhteşemlik arasında tost olarak rafine edilmiş ship hayranlar arasında yayılırsa değeri azalır diye düşünülmüş. 

Ama ben bu shipi sizlerle buluşturmaya kararlı ve istekli olduğum için bu bölümü yazdım her şeye rağmen. 

Bence siz de her şeye rağmen bu shipi desteklemelisiniz. 

Marvel Ship Laboratuvarı || Hiç Duyulmamış ShiplerWhere stories live. Discover now