Prima oara

146 18 15
                                    

Mereu exista o "primă oară" cum ar fi, prima oara cand inveti sa faci primul pas pana la primul sarut sau prima intalnire. O relatie poate fi o fericire,te poate duce in cu totul alt univers, dar iti asum faptul ca vei suferi enorm..si vei trai cu acel gol in suflet,golul care te macina si nu te lasa sa dormi, starea de vinovatie, starea in care tu ca persoana te simti un nimeni, absolut un nimeni,ca daca in momentul asta nu ai mai fi... nimanui nu i-ar pasa..
Toti zic ca "oamenii depind de oameni" e adevarat,de asta atunci cand nu mai avem acea singura si neimportanta persoana pentru alti oameni dar enorm de importanta pentru noi, ne simtim goi. Simtim ca nu mai are sens sa mai luptam..pentru ca oricum pierdem, pierdem increderea in sine.
Asa incepe povestea mea,am inceput sa nu mai cred in mine,sa depind de o persoana care si ea la randul ei depinde de alte persoane,acea persoana m-a lasat,m-a facut sa ma simt inutila o bucata buna de timp, poate nici acum nu sunt complet vindecata..de fapt despre ce vorbesc?!
Toti suntem nebuni, altfel nu am putea intelege realitatea pe care tot noi o formam..
.
.
.
.
.
.
. Lasa un comentariu si voteaza-mi povestea pentru continuare, scuze de greseli💔

SingurăDove le storie prendono vita. Scoprilo ora