4

250 14 3
                                    

Müdür ün odasında ben ve bir iki kişi hariç herkez gitmişti müdürü revire götürdük hocamız okulun kütüphanesine gitmemizi istedi.

Bizim kızlar ve Edward 'ın birkaç arkadaşıyla birlikte kütüphaneye gittik görevliye olayı anlattık " Hocanın izni olduğunu her türlü işimize yarıycak kitaba almamız gerektiğini "söyledim.
Ne demek istediğimi anlamış olacakki bizi kütüphanenin arkalarına doğru götürdü kimsenin bizi görmediğini kontrol ettikten sonra rafta bulunan gizli bölmeyi açtı ve şifreyi girdi tık sesiyle kapı yavaş yavaş açılmaya başladı biz ne olduğunu anlamadan içeriye girdi bizde peşinden gittik.

Kapının arkamızdan kapanmasıyla benim sıçramam aynı anda oldu. Edward " Korkmana gerek yok ben varım" dedi. Ve gülmeye başladı böyle boş bişeye neden korktuğumu bende anlamamıştım. Ona kendimi açıklama yapmamın gereksiz olduğunu bilmeme rağmen açıklama yapma hissine kapıldım.

" Boşluğuma geldi" dedim.

Kafasını tabi tabi der gibi salladı. Sinirle yanından ayrıldım bir gün boğarım ben bunu diye aklımdan geçirdim kızlarla etrafa bakıp işimize yarıyacak kitapları aramaya başladık adının Kevin (media da)olduğunu öğrendiğim görevlide bizimle birlikte bakıyodu. Yarısı siyah yarısı beyaz olan bi kitap gördüm Edward a kızgın olduğum için Kevin dan kitabı vermesini rica ettim bana doğru bakıp  " Tabi " dedi gülümseyerek kitabı bana verdiğinde teşekkür deyip masaya geçtim. Kitabın adı BÜYÜLER idi o an belkide gücüm büyüdür deyip. Kitabı açtım ne aradığımı bilmiyordum kitabın ortalarına geldiğimde Karanlık Büyüler kitabı vardı birkaç sayfa çevirince KAN BÜYÜSÜ  yazıyordu.

Etkisi: Kişinin kanı donar ve hareketsiz bi şekilde kalır.

Kişi etkisinden nasıl kurtulur:  Vahabe na eüsaliha fasiku

Dedikten sonra etkisinden kurtulmasını istediğiniz kişiyi aklınızdan adını söyleyin geçirin.

Yan etkisi bayılma ve burun da kanama olur.

Yazıyordu dediklerini tekrar ettim ve bi baş dönmesi sonrasında " gereken şeyi buldum revire gidelim " dedim. Herkes bana baktıktan sonra başlarıyla onayladılar Kevin de bizimle gelmek istedi bizde kabul ettik. Hepimiz revirdeydik hoca müdürün uyandığını söyledi müdürün  kaldığı odaya gittik. Uyanmış hatta oturur pozisyona geçmişti. " Büyüyü kim etkisiz hale getirdi ?" Diye sordu herkes birbirine bakarken " Ben büyüyü kaldırdım " dedim.

Herkes bana bakıyordu "Gücün büyü ise eğer bir gücün daha olmalı o yüzden müdür odasına geçelim isteyen gelebilir" dedi ve kalktı herkes şaşkındı. Müdürün olasındaydık hepimiz ben hariç herkes ne olduğunu çözmeye çalışır gibiydi ben mi ben süpürgeye binebilir miyim diye düşünüyordum. Müdür çekmeceden bir anahtar aldı ve beni takip edin dedi.

Bizde peşinden gittik bi odanın kapısını açtı odada 6 tane küre vardı ve havadaydılar renkleri çok güzeldi müdür den sonra ben girdim o kürelerden başka bir şey yoktu odada.

Müdür ne yapacağımı anlattıktan sonra kürelerin ortasına doğru ilerledim ve gücümü içimde biriktirip ani bir şekilde dışarı gönderdim bütün küreler bana doğru yaklaştı ve havaya yükselmeye başladım herkes bana bakıyordu bende karşımdaki arkadaşlarıma ne oldu dercesine bakıyordum.

Birisi aklıma kanatların var diye  fısıldadı arkama doğru baktığımda kocaman kanatlarım vardı küreler yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı bende yere indim müdür yanıma geldi o özel kişi sensin dediğinde ne demek istediğini anlamamıştım hemen anlatmaya başladı herkes onu dinliyordu.

Yıllar önce babam ben küçükken anlattı bende size anlatçam babamın müdür olduğu zamanlarda bir özel doğmuş bu okula geliyormuş onun senin gibi kanatları yoktu bir gün babama bir şey anlatmaya başladı babam çok şaşırmış görünüyordu ama ben hiç bir şey duymadım babam beni yanına çağırdı ve yıllar sonra bir özel daha doğacak o özel bu dünyaya gelenlerden daha güçlü ona sen yardım edeceksin dedi. Ben ne olduğunu anlamadan odada olan kadın gitmişti o gün den sonra onu hiç kimse görmedi. O özel sensin bundan sonra bizi düşmanlardan koruyacaksın sen 6 elementi de kullanabilir kan bükebilirsin

 O özel sensin bundan sonra bizi düşmanlardan koruyacaksın sen 6 elementi de kullanabilir kan bükebilirsin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ayriyeten büyü ve ruh var

Ben kanatlarıma bakmaya devam ederken herkes bana bakıyordu bende karşımdaki arkadaşlarıma "Bundan sonra özel dersler alacaksın şimdi derse " dedi.

Kısa kısa yazıp daha fazla bölüm atmayı düşünüyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

*

SİZİ SEVİYORUM ❤️❤️❤️❤️

Elementer: Son Varisin GöreviWhere stories live. Discover now