2

299 19 2
                                    

Sabah uyandığımda bu günün o büyük gün olduğunu 19 yaşına ne kadar berbat bir şekilde girdiğimi  yataktan kalkıp banyoda ki aynama bakarak anladım ve yüzümü yıkayıp *rutin işlerimi yaptıktan sonra hazırlanmaya başladım (meddia da) kıyafetlerimi giyip saçımı açtım siyah çantamı taktım odadan çıktığım gibi aşağı indim siyah sporlarımı giydim ve anahtarlığı alıp evden çıktım.


 Taksi çağırıp taksiye bindim 20 dk sonra hava limanındaydık taksiciye parasını verip kapıyı açtım uçak biletimi almıştım hiç bir sorun olmayacaktı ama yinede bir şey olacak gibi hissediyordum. 


Hava alanına girdim ve uçağa bindim yaklaşık 3 saat sonra uçaktan inip adresi bulmaya çalıştım sonunda bir binaya geldim ilk başta anlam veremesemde kapıyı açıp içeriye girdim her yer küf kokuyordu tavandaki çıplak ampul odayı azda olsa aydınlatıyordu içeri girdim ve odaların içine baka baka bir üst kata çıktım gördüğüm ilk kapıya yaklaştım ve durdum içerden sesler geliyordu birkaç kişi bir kız hakkında konuşuyordu bir çift ayak kapıya yaklaştı ve kapıyı açtı işte o an dengemi kaybedip sendeledim önümdeki adam siyah saçlı ve uzun boyluydu arkasında bir adam daha vardı şirinlik yapmaya çalışarak hafifçe gülümsedim ve pardon dedim ben arka arkaya doğru adımlarımı atmış gidiyorken uzun boylu adam beni tuttu ve 

"Nereye gittiğini sanıyorsun"

dedi. Anlamamış gibi yaparak 

"Yanlış bina pardon" 

dedim. Tabi beni direk içeri çekti ve sandalyeye oturttu öteki adam telefonunu açtı ve yanındaki adama bir şeyler gösterdikten sonra bana baktılar "Bu o" dedi adamlardan biri sonra beni kaldırdılar ben bir şey sormadan dışarı çıkarttılar en alt katta asansör vardı asansöre bindik ve  -5. kata bastı ben ne olduğunu anlamadan beni tekrar asansörden indirdiler kollarımı çoktan bıraktıklarını gördüm ve başımı kaldırdım karşımda benim yaşımda bir sürü genç çocuk vardı. Birisi bana doğru yaklaştı ve buranın güçler akademisi olduğunu söyledi kendisinin müdür olduğunu adının 

  "George Williams"

olduğunu söyledi el sıkıştıktan sonra buyurun odama geçelim kayıt işlemleri için dedi. Odasına gittik ve kayıt işlemlerini bitirdik ve bana odamı gösterdi arkadaşlarımın derste olduğunu söyledi onlarla sonra tanışma işini ikinci plana attım ve az olan eşyalarımıda  yerleştirip uyudum.

*Gündelik

Nolur yorum veya vote atın

SİZİ SEVİYORUM❤️❤️❤️❤️

Elementer: Son Varisin GöreviOnde histórias criam vida. Descubra agora