3

264 17 2
                                    

Gece çığlık sesiyle uyandım ve telefonumu yanımdaki şifonyer'in üstünden aldım ve saate bakmak için yaklaştırdığımda saatin sabahın 5 i olduğunu gördüm yanımda birisi vardı doğruldum ve 

"Sen kimsin? " diye sordum bana asıl sen kimsin deyince yataktan çıktım ve lambayı açtım ikimizde bir kaç saniye gözümüzü açıp kapatarak ışığa alıştırmaya çalıştık ikimizde aynı anda "Sen benim oda arkadaşım mısın ?" dediğimizde ciddiliğimiz bozuldu ve ani bir kahkaha kaynağı odayı doldurdu nihayet gülmeyi kestiğimizde elimi uzattım ve ben Clara dedim. Memnun oldum bende Ashley dedi. 


Tanışmayı bitirdikten sonra dersimize girmek için ders programına göre çantamı düzenledim ve kıyafetlerimi seçmek için gardırobuma gittim.(Medyada) çantamı aldıktan sonra telefonumuda aldım ve kapıdan çıktım odada 4 kişiydik diğerlerinin adıda Jenna ve Nora ydı merdivenlerden indikten sonra sınıfa girdik en arkada 2 sıra boştu ben ve Ashley öne Jenna yla Nora bizim arkamıza oturdu hoca sınıfa girdi ve derse başladı o arada kapı çaldı ve bizim yaşlarımızda bir erkek girdi hoca bir şey demeden konuşmaya başladı. "Hocam Clara Müller 'i müdür bey çağırdı" dedi.


 İsmimi duyduğumda pek şaşırmamıştım sonuçta daha yeni gelmiştim. Hoca gidebilirsin dediğinde kafamı aşağı yukarı salladım ve yerimden kalkıp adını bilmediğim erkekle birlikte müdürün odasına kadar yürüdük.


"Benim sınıfa dönmem gerek"dedi ve arkasını dönüp yürümeye başladı arkasından bekle dedim ve yanına kadar yürüdüm elimi uzatarak Clara dedim o da elimi tuttu ve Edward dedi. "Memnun oldum" dedim ve uzaklaştı bende müdürün odasına gittim ve kapıyı çaldım içeriden ses gelmeyince kapıyı açtım ve içeriye girdiğimde sağımda camlı bir dolap solumda duvar vardı ben etrafı incelerken ayağım bir yere takıldı sendelediğimden haberi olmayan müdüre baktım ne olduğundan haberi olmamış gibi bilgisayara bakmaya devam ediyordu 1,2 dk daha kıpırdamadığında bir şeylerin ters gittiğinden emindim sanki müdürün yanına gittim ve ona dokundum haraket etmiyordu hemen odadan çıkıp sınıfıma gittim. Kapıyı çalmadan girdiğim de hoca ilk başta kızacak gibi olsada halimi görünce ne olduğunu sormaya başladı o çocuk da ordaydı ben daha bir şey demeden koşarak sınıftan çıktı sanki aklımı okumuştu bende onun peşinden gitmeye başladım arkadan hoca ve sınıftakiler de geliyordu müdürün odasına girdiğimizde ben hariç herkes şok oldu.

*

En heycanlı yeri, geri kalanı bir dahaki bölüme.

*

En uzun yazdığım bölüm bu ama bana yinede az geliyor sence 300 kelime ile 400 kelime arası iyimi mesaj atarsanız sevinirim.

Yorum veya vote atarsanızda


SİZİ SEVİYORUM ❤️❤️❤️❤️

Elementer: Son Varisin GöreviUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum