17.Bölüm

52.7K 1.3K 119
                                    

"Kaç kere dokundu o piç sana?"

Boş bakışlarım hala söylediğini anlamaya çalışır gibi yüzünde geziniyordu. Hiç birşey anlamamıştım. Alkolun etkisinden mi yoksa sinirden mi anlayamadığım bir kızarıklık vardı yüzünde. Ve daha önceleri olan öfkeli bakışları.

"Cevap ver."

Sesinde ki tehdit bariz ortadaydı. Üzerimden çekilmesini ne kadar istesem de bunu şuan söylemekten korkuyordum. Bana zarar verip bende ki yerini zedelemesinden korkuyordum. Bir daha ona inanmak zorunda kendimi zorlamaktan, uzun zamandır ilk kez hayatıma almaya çalıştığım birinin yeniden beni hayal kırıklığına uğratmasından deli gibi korkuyordum.

"Dudaklarını dişlemekten vazgeç!"

Farketmeden onu daha sinirlendirdiğimi düşündüm ve hemen dudaklarımı dişlerimden kurtardım. Istemsizce yaptığım birşeydi.

Sırtındaki ellerimi çektim. Neyin cevabını vereceğimi anlamamıştım. Bu konuya nerden geldiğini, neden aklına takıldığını anlamamıştım.

"Adam resmen," Yüzünü yüzüme yaklaştırdı. Sesinde beni rahatsız eden bir sakinlik vardı. "Seni bakışlarıyla soydu." Bu benim suçum muydu? Şimdi onun yaptığı şeyin bedelini ben niye ödüyordum? Ellerimi sakinleşmesi ve daha üzerime gelmemesi adına göğsüne koydum.

"Bana her şeyi anlatacaksın." Bir anda üzerimden kalktı. "Hemen şimdi."

Yatakta doğruldum. Ne öğrenmek istiyordu? Kadınlara başka bir adam dokununca gücüne giden adamlar neden aynı duyguyu kadınların da yaşayabilecegini düşünmüyordu?

"Neyi öğrenmek istiyorsun?" Bütün korkum kaybolmuştu. Boş bakışlarım üzerinde gezindi. Sigarasını yaktıktan sonra yatağa oturdu.

"O şerefsiz sana dokunmamış olsa öyle bakmaya cesaret edemez. Kaç kere?"

Nasıl bakmıştı bana? Eskiye dair şeyleri konuşmaktan nefret ediyordum. Nasıl bir dokunmadan bahsediyordu bu? Ne demek istiyordu? Yüzüme cevap bekler gibi hala baktığını görünce derin bir iç çektim. "Bir kere."

Derin derin içine çekti sigarayı. Ne düşündüğünü anlayamadım. Bakışları yüzümde gezindi. Bu konuşmaya devam etmek istemesem de konuya açıklık getirmek istedim. "Birlikte olmadık. Zorla dokunmaya çalıştı sadece," ifadesiz bakışlarım, onun öfkeden kıpkırmızı olan bakışlarında gezindi. "o da sadece bir kere oldu."

Sigaradan derin derin dumanı içine çekti. Parmakları titrerken sinirine hakim olmaya çalıştığını anlamıştım. Yatakta sürünerek yanıma doğru geldi. Sigarayı bitirdikten sonra yüzünü yüzüme yaklaştırdı. Bu ister istemez içimde karıncalanmaya neden oldu. Dudağını dudağıma sürttü. Kararlı bakışları gözlerimi buldu.

"Bundan böyle bu dudaklara benden başkası dokunamaz," iştahla dudağımı yaladı. Sigara tadını dudaklarımda hissederken şaşırtıcı bir şekilde hiç tiksinmiyordum.

Elleri sutyen kopçama kaydı ve bir çırpıda kurtuldu. Sert bir şekilde öptü. "Benden başkası bunları göremez," trans altında gibi sadece yaptıklarını izliyordum.

Parmakları pantonun düğmesine kayınca kendimi toparlamaya çalıştım ve açmasına engel oldum. Ensesinden tutup onu kendime çektim. "Öyleyse," diye mırıldandım. Tıpkı onun gibi alt dudağını kavradım ve bıraktım. "Aynı şeyler senin için de geçerli," ellerimi çıplak sırtında gezdirdim. "Eğer birini senin yatağında görürsem, seni mahfederim."

Yatakla kendi arasına aldı beni. "Sarhoşum diyip Fırat gibi ibnelerle öpüşmek yok," şaşırdım. Bunu nerden biliyordu?

Şaşkınlığımı kısa tutup saçlarını çektim. "Madde kullandım diyip salonda kadın becermek yok."

B E K L E N M E Y E N (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin