26

11.9K 1.2K 447
                                    

Taehyung, hastane yatağına dayanmış beklerken bir anda açılan kapıyla irkilmişti. Jeongguk, içeri girdiğinde alaylı gülüşüyle dönüp kapıyı elindeki anahtarla kilitlemiş, ardından perdeleri indirmişti.

Üstünde beyaz bir gömlek, siyah bir pantolon ve doktor önlüğü vardı. Bir doktor önlüğü, bir insanı bu kadar tapılası göstermemeliydi.

Siyah saçları alnına dökülüyor, dudaklarındaki sinsi gülüşle sevgilisine doğru geliyordu. Taehyung, yerinde kıpırdanıp duruyor, dudaklarını ısırarak onu izlerken resmen kıvranıyordu.

"Eee, Gözlüklü Doktor Bey," dedi Jeongguk alayla karışık bir şekilde
"Beni neden hastanenin en tenha yerindeki odaya çağırdın?"

Taehyung, dişlerini sıkarken loş beyaz ışığın aydınlattığı mavilerle döşeli beyaz hastane odasında derin bir nefes aldı. "Benimle oynama." dedi ardından. "Bana yaptığın şeyin, sorumluluğunu almak zorundasın, Hyung." Başını yana eğerek söylediği son kelimeyle birlikte kıkırdayan Jeongguk, bir adım atmış ve parmaklarını sevgilisinin beline dolamıştı.

Kendisine çektiği bedenin dudaklarına dudaklarını kısaca bastırmış, ardından geri çekilip gülümsemişti. "Şimdi de hyung mu oldum, hm?" Diyerek tekrar dudaklarını dudaklarına bastırıp geri çektiğinde, Taehyung başını istemsizce öne uzatırken gözlerini kapatmıştı.

"Dilimi böylesi arzuladığını bilseydim, sana daha önceden verirdim istediğini bebeğim." Fısıldadığında, esmer olan mavi saçlarından ensesine doğru akan teri hissetmişti. Yuvarlak gözlüklerini yavaşça yüzünden alan sevgilisi ise kendi kendine "Gözlüklerin kırılsın istemem." diye mırıldanmış, onları kenara koymuştu.

Taehyung, nefesini tutarak ona bakarken Jeongguk geri çekilmiş ve gözlerini tekrar gözlerine dikmişti. "Dön arkanı." Dediğinde ise baskın sesi altında ezilen esmer, yavaşça arkasını dönmüştü. Siyah saçlı çocuk, arkasından yaklaştığı bedenin önce pantolonunun önünü çözmüş, ardından yavaş hareketlerle aşağı sıyırmıştı iç çamaşırıyla birlikte.

Taehyung, gözlerini büyütürken bir anda sırtından itilmiş, öne doğru düşerken belini bükerek elleriyle yataktan destek almıştı. Yatağın ucunda duruyorlardı ve esmer olanın içi hayal ettikleriyle titriyordu. Jeongguk'un kalçalarında usul usul gezinen parmakları, gözlerini açık tutmasını imkansız kılarken elleri iki yanında yumruk halinde duruyordu.

"En başından, ne istediğini söyleseydin bütün bu şeylerle uğraşmak yerine seninle ilgilenirdim." Jeongguk, kıdaca söylendikten sonra beklemeden diz çökmüş, Taehyung'un kalça yanaklarını ayırırken dudaklarını yalamıştı.

Deliğini gördüğünde ise oraya yaklaşmış, önce üflemiş ve ardından çoktan zevk suyunu akıtan deliğin etrafını diliyle dönmüştü. Bunu yapmasıyla esmer derince inlemiş, başını hastane yatağında bastırırken derin nefesler almaya çalışmıştı. Ama zihni çalışmıyordu. Durmuş gibiydi. Elleri buz kesmişti lakin bedeni cayır cayır yanıyordu.

Siyah saçlı olan dilini yavaşça içeri ittiğinde, Taehyung resmen olduğu yerde kıvranmış, kalçalarını kasarken ufak bir küfür savurmuştu.

Jeongguk, dilini kıvırmış, en derinlerine doğru itip esmerin neredeyse çığlık atmasına sebep olacak o noktayı dövmüştü. Islak dili, defalarca o noktayı dövmüş, Taehyung'un inlemeleri daha derinden gelmeye başlamasına rağmen ağlamaklı sesini umursamadan dakikalarca işine devam etmişti.

Dudaklarını etrafına kapayıp emmiş, dişlerini sürtmüş ve dilini kıvırıp her bir noktasına temas ettirmişti. En sonunda sevgilisi neredeyse ağlayacak duruma gelip ismini sayılamaya başladığında geri çekilmiş, dudaklarını yalayarak dakikalardır yoğurduğu kalçaları serbest bırakmıştı.

Ayağa kalktığında Taehyung'un pantolonunu düzeltmiş, önünü bağlamış ve titreyen bedeni nazikçe kendisine döndürmüştü. Esmer, dolu gözlerini koluna silmiş ve burnunu çekmişti.

"İyi misin?" Büyük olan sorduğunda Taehyung'un tek tepkisi, hımlayarak yatağa oturmuş, boyu kısaldığında başını sevgilisinin göğsüne yaslamıştı. "Hayallerimden daha iyiydi." Diye mırıldandığında ise Jeongguk'tan bir kıkırtı kazanmıştı.

"Mutlusun yani?" Sorar gibi söylediğinde Taehyung onu onaylamış, gülerek doğrulmuştu. Jeongguk eğilip sevgilisinin dudaklarına bir öpücük bırakmış ve ardından ellerini yüzüne çıkartıp yanaklarını okşamıştı.

"Biz niye böyle bir çift olduk Jeongguk?" Bu sefer esmer sorduğunda büyük olan iç çekmiş, dilini dudaklarında gezdirdikten sonra alnını onun alnına yaslayıp bir süre dinlenmişti.

"İkimiz de birbirine en zıt delileriz." Dedi ardından sakince. "Ve deli insanlar birlikte olduklarında ortaya çılgınlık çıkar sevgilim."

Oy sınırı 165🌈💙

Geciktiği için kusura bakmayın çok yoğundum anca fırsat buldum, düz yazı olmayacaktı normalde ama çok istek gelince kısa bir şeyler yazayım dedim, ortaya bu çıktı... Cidden çok kısa bu yüzden özür dilerim sizden 😔😔 ama elimden bu kadar geldi 👉👈

-Maviş




GLASSESWhere stories live. Discover now