✧00:05✧

51 9 3
                                    

Jungkook - 10:06pm-
---------------------

Mikor landoltunk a géppel egy elhagyatott kifutón 3 csupa feketébe öltözött férfi jött oda hozzánk. Mind a hárman kapucnit viseltek, így nem láthattuk az arcukat. Lassan hátranyúlok a piszolyomért miközben felsorakoznak előttünk.

"Jk? " Kérdezi meg egy ismerős hang.

"Tiger. Rég láttuk egymást. " Vigyorgok a középső férfira. Ő lekapja a fejéről a kapucnit, és rám mosolyog.

Hallom ahogy mögöttem Suga hangosan kifújja a levegőt, magára vonva mindenki figyelmét. Kérdőn ránézek.

"Most mivan? Jól néz ki. " Vonja meg a vállát, mire látom hogy Tiger enyhén elpirul, de gyorsan visszanyeri a jeges tekintetét, és int nekünk hogy kövessük.

Csak kíváncsiságból végigmérem a fiút tetőtől talpig. Szinte ugyan olyan magas mint én, és jól kirajzolódik az izmos háta a fekete pulóver alól. A kidolgozott combjaira ráfeszül a fekete nadrágja, ami kiemeli az erős fenekét.

Egyeltalán nem az esetem, sokkal jobban szeretem az alacsony nagyseggűeket, de nem mondhatom hogy rosszul néz ki, megértem miért indult be rá Yoongi. Viszont az biztos hogy csak nagy vészhelyzet esetén nyúlnék hozzá.

Beültünk a két fekete autóba, én és Suga Tigerrel, Namjoon meg J-Hope pedig a másik két csuklyással, és elindultunk.

"Hogy vagy Jk?" töri meg a csöndet Tiger.

"Nemrég költöztünk a maffiával egy nagyobb bázisra. Meg megszereztem a motor jogsim." mondom. " de mesélj nekem. Mi történt veled mióta elárultál? " nézek rá közömbösen a visszapillantó tükrön keresztül.

"Ööö...."látom ahogy meglepi a hirtelen kérdés. "Emlékszel még a Busani lakáskomplexedre? "csak bólintok, persze hogy emlékszem rá. Egy apró kis szar volt a Seoul-i hotelemhez képest. "Felújítottuk tavaly, és egy kicsit átvariáltunk dolgokat. Jimin sokat dolgozott a tervekkel, és igazán szépre sikerült. Képzeld órákat töltött a tervek elkészítésével." meséli halvány mosollyal az ajkain.

Erre a mondatra felkaptam a fejem, Tiger pedig lesápadt.

"Ki az a Jimin? "érdeklődtem felvont szemöldökkel.

"S-Senki. " szugerálja az utat, majd egy nagy sóhaj után folytatja." Emlékszel arra amikor otthagytalak titeket?"

"Persze hogy emlékszem." nézek rá megrökönyödve, majd leesik a helyzet.  "Szóval Jimin a gyerek akinek meghaltak a szülei... "

"Igen." Értett egyet Tiger, és látom rajta hogy már fél a válaszomtól. Már épp nyitottam volna a szám, amikor Suga hirtelen megszólalt.

"És sikerült kiképezned?" kérdezte Yoongi, aki eddig csak néma csöndben hallgatott.

"H-hát igen." dadog a sofőrünk. "most ő vezeti a bandát." húzza ki magát, majd amint összetalálkozott a tekintete Yoongiéval gyorsan visszaterelte a figyelmét az útra.

"És hogy megy neki?" kérdezem szarkasztikusan.

"Az ma dől el." vigyorodik el Tiger, majd ebben a pillanatban megrezzent  a telefonja, jelezve hogy üzenete érkezett. Felvette a telfont, majd elolvasta a képernyőn lévő rövid szöveget. "Nem bánjátok ha intézek egy gyors hívást? "

"Csak nyugodtan." legyintek, mire Tiger megnyomja a hívás gombot a kontakt neve mellett, majd az autó hangszórójából elkezd kicsengeni.

"Tiger, végeztem a küldetéssel, úton vagyok a kijárat felé. " Hallottam meg egy lágy magas férfihangot. Meglepetten pillantottam Sugára, akinek ugyanúgy le volt esve az álla.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 09, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Penumbra ♡Where stories live. Discover now