✧00:02✧

50 4 6
                                    

-Jungkook - 9:07pm
—————————————————————

"Jk! Mi a szart csinálsz ennyi ideig?! Már rég húznunk kéne a belünket! Hallom meg Suga hangját a bejárat felől.

"Francba! " Kiáltok fel idegesen, majd a hátizsákomba gyömöszölök mégegy hosszú fekete pólót a fogasról, majd rohanni kezdek Suga felé.

Beleütözök az egyik ékszeres pultba, ahol megpillantok két fémláncot, és egy kés alakú fülbevalót. Pár másodperces hezitálás után felkapom őket, és lélekszakadva rohanok a kijárat felé, ahogy Suga és Rm várnak. Ekkor meghallom a rendőr szirénát a távolból.

"Kurva életbe Jk ha miattad kerülök vissza az intézetbe, akkor megfolytalak, és megetetlek a kutyákkal! " Mordul rám Rm, miközben feldobáltuk a táskákat, a furgonunk hátsó részébe, majd felkapaszkodtunk J-Hope mellé, aki már idegesen dobolt a kormányon.

"Hope, indíts! " Adom a parancsot, miután Suga is elfoglalja a helyét, és becsapja maga után az ajtót. J-Hope engedelmesen elkezd hajtani, én pedig elégedetten dőlök hátra a szakadt ülésbe.

A nevem Jeon Jeongguk, 14 éves árva, aki megszökött a bandájával az árvaházból. Azóta pedig boltokat rablunk ki, és verekedésekbe és lövöldözésekbe keveredünk.

A banda alapítója én vagyok. Álnevem JK.

A csapat sofőrje Jung Hoseok, álnevén J-Hope, akit az utcán találtunk egy héttel a megszökésünk után. Ő találta a bázisunkat, és 16 éves kora ellenére kiválóan vezeti a mi kis tragacsunkat.

Min Yoongi a fegyveres, és az én jobb kezem. Apja halála után került az árvaházba, de 15 éves korában megkapta apja hagyatékát, azaz a teljes fegyverkészletét, és még pár instrukciót. Most 17 éves, és Suga néven szólítjuk.

És végül Kim Namjoon, azaz Rm, aki a banda esze. Remekül ért a gyépekhez, és bármit meghackel, ha megkérem rá. Ő a csapat legidősebb tagja a maga 18 évével. Velünk szökött meg az árvaházból, és azóta hasznos tagját képzi a csapatnak.

Ezek vagyunk mi. Mersze mostmár többen vagyunk, de a többiek nem olyan fontosak. Már majdnem egy éve vagyunk Seoul egyik legnagyobb bűnöző egyesülete. Hogy ezt hogy tudtuk elérni? Apám is maffia vezér volt, és anyám halála után bedobott az árvaházba, amikor 8 éves voltam. Rá két évre meghalt, és a bandája most engem támogat, mivel hatalmas tiszteletük van apám felé.

"Miket hoztál Gguk? " Kérdezi Hope, kizökkentve a gondolatmenetemből. Hátrahajoltam, és felkaptam a hátizsákot. Kicipzároztam, majd előszedtem belőle pár dolgot.

"Pólók, nadrág, fehérnemű, ingek, mert hivatalosak vagyunk egy gyűlésre, és egy kabátot magamnak. Mondom, majd gondosan elsüllyesztem az ékszereket a táska mélyére nehogy Hobi meglássa.

"Amúgy úgy mellékesen. Nagyon fáj a füllyuk és piercing csináltatás? " Kérdezem Yoongitól, mert neki van több fülbevalója is.

"Füllyuk csak egy pillanatra fáj ha géppel csinálod, a piercinget nem tudom, még nincs egy se. Mondta, majd elfordulva tőlem bámult kifelé az ablakon. "Mit akarsz Gguk?" Néz rám mindentudóan. Persze hogy átlátott rajtam.

"Úgy érzem itt az ideje az első fülebevalómhoz. Mivel tetkót még nem kaphatok, ezért ezt szeretném kérni szülinapomra. " Mondom magabiztosan, majd előveszem a telefonom a farzsebemből, és írok egy gyors üzenetet Kim Taehyungnak.

Tiger, azaz Kim Taehyung egy külsős kémünk. Nem feltétlenül nekünk dolgozik, csak néha leadja a drótot, hogy mi folyik Busanban. Főleg mostanában beszélünk, mióta Jihyun és bandája újra megjelentek.

Penumbra ♡Where stories live. Discover now