Festen 2:2

2.3K 26 11
                                    

Jag kom snabbt tillbaka till verkligheten. "Va gör du, är du dum i hela huvet eller"
Jag blängde på honom medans jag hjälpte Matty upp. Jacks ilskna blick var fäst på Matty och Mattys blick på Jack. Dom kommer slå ihjäl varandra när som helst. Jag flackade med blicken mellan Jacks och Matty. Arga var dom, väldigt arg.

Matty gick fram mot Jack och slog honom i ansiktet men innan han hann slå sitt andra slag så var Jacob, Alex och Chase där och stopppade honom.

Han började små skratta. "Vi kan dela om du vill" sa Matty medans flinade mot Jack.

Jag såg hur Jack spände käkarn och var nära på att slå honom igen men jag stoppade honom. "Ge dig nu, ta han härifrån" sa jag till Alex med en arg blick mot Jack. Alex ledde honom ut ur huset.

Jag vände mig om till Matty, log åt honom och gick fram till honom. Knöt näven och slog honom hårt över kinden. "Jävla idiot" sa jag tyst till honom och lämnade honom där med en svullen kind.

"Va fan har jag gjort dig" sa Matty argt. Utan att vända mig om visade jag honom fingret.

Jag närmade mig den öppna ytterdörren och såg Jack sitta på trappen utanför. Jag stannade upp, tvekade på min egen tanke som slog mig.

Efter mycke tvekade så närmade jag honom, jag stängde ytterdörren bakom mig och satte mig tyst ner bredvid honom.

Han tittade på mig med stora ögon, jag såg att hans ögon blev alldeles blanka. Ja tittade snabbt bort.

"Madi, ja ja jag är såå...ledsen" sa han med en darrig röst och jag kunde känna att han fortfarande tittade på mig.
Jag suckade högt.
"Jag med" sa jag och vände tillbaka blicken mot honom. Jag kunde se hur sårad han var, hur myckt ånger han går igenom. Men fattar han vad jag också gått igenom.

"Jag vet att jag har förstört allt, att de kanske aldrig kan hända något mellan oss igen, och jag gjorde allt värre än vad de var" han tog ett djupt andetag.
"Men du har också gjort fel"

"Du fucking låg med någon annan" sa jag argt.

"Jag vet" sa han tyst och tittade ner.

"Men du fick mig att tvivla på mig själv som ingen annan har gjort, du skyllde allt på mig, och när du inte fattade att jag aldrig skulle berätta för nån vad som hade hänt så kände jag mig tom, att hela min värld gick under"

Kännde han verkligen så, fuckade jag upp honom så mycket. Jag försökte hålla inne tårarna. Jag bet mig i läppen.

"Och när jag såg dig där hemma hos mig med tårarna i ögonen så förstod jag att jag hade förlorat dig" han tittade upp på mig och tårarna i ögonen på honom var nära på att falla.

"Jag fattade inte vad jag hade förens jag förlorade de" sa han och bet ihop käkarna.

Jag tittade ner och jag kunde känna en tår rinna över min kind. Han la handen på mitt lår.

"Madi, jag älskar dig så jävla mycket" sa han tyst. Jag tittade upp på honom och mötte hans vackra havsblåa ögon, jag blev alldeles varm i kroppen.

Han tog lätt tag i min kind och drog mig snabbt in mot hans läppar. Dom mjuka och saknade läpparna. Fjärilar spreds i hela kroppen. Han drog handen försiktigt genom mitt hår och ja la hande lätt över hans kind.

Vi drog sakta ifrån. "Så vi slutar med vapenvila" sa han och jag kunde inte låta bli att le.

_______________________________________
Sorry sorry, ibland har jag glömt bort att denhär finns så har svårt att skriva ;). Men taack för att så många gillar den.

New startWhere stories live. Discover now