1. rész

6.8K 323 42
                                    

A kanapén ülök Ochako-channal, Iida-kunnal, Todoroki-kunnal és még pár osztálytársammal. Éppen felelsz vagy merszezünk, miközben pop-cornnal dobáljuk azt, aki nem meri megcsinálni a merést amit kapott. Az áldozat ezúttal Denki, aki azt a feladatot kapta, hogy csókoljon meg egy fiút.

- Todoroki! - vigyorgott ravaszul Mina. - Felelsz vagy mersz?

- Merek. - mondta rezzenéstelen arccal a mellettem ülő.

- Egyetek meg egy pocky-t Midoriyával, de úgy, hogy az egyik fele Izuku szájában, a másik pedig a te szádban van, és úgy haladjatok a közepe felé. - vigyorgott gonoszul, miközben elénk tolta az édességet.

Én ezt jól hallottam?! Todoroki-kun ugyanolyan arckifejezéssel nyúlt a doboz felé, kivett belőle egy darabot, majd a szájába vette, és felém tartotta. Én hezitálva, de bekapta a másik felét, majd elkezdtem enni. Szememet csukva tartottam, úgy rágcsáltam a kis pálcikát, ám egy idő után Todoroki-kun megfogta az arcom. Erre a mozdulatára kipattantak a szemeim, és meglepődve eszméltem fel arra a tényre, hogy csak egy harapásnyira van ajka az enyémtől. Ekkor azt az egy darabot elvette onnan, majd megette.

- Oooké, akkor ki is pörget? - törte meg a csendet Kaminari-kun.

-Azt hiszem Kirishima-kun. - nézett Mina a mellette ülőre. Kirishima kipörgette Tokoyami-kunt, aki felelt.

- Csókold meg azt, akibe szerelmes vagy. - Erre Tokoyami csak felállt, odalépett Tsuyu-chanhoz, majd szájon csókolta, aki pironkodva viszonozta.

Ezután Denki következett, aki engem pörgetett ki.

- Felelsz vagy mersz, Izuku-kun?

- Öhmm... merek. - mondtam kissé félve.

- Ülj Bakugou ölében 3 körön át. - mondta ravasz mosollyal arcán. Na neeee...

Kacchan meg fog minket ölni! Főleg engem! Lassan rávezettem tekintetem a szőkére, aki unott képpel bámult ki fejéből. Ugyanolyan lassúsággal felálltam, majd odalépkedtem Kacchanhoz, aki még mindig unott fejjel figyelte minden egyes mozdulatom. Leültem elé, mire Kaminaritól egy rosszalló pillantást kaptam.

- Nem azt mondtam, hogy elé. - röhögött, mire én még mindig csiga módjára beleültem Kacchan ölébe.

Próbáltam úgy helyezkedni, hogy Bakugou is mindent lásson a játékból.

- Ne izegj, látok én - súgta kissé idegesen.

- Bo-bocsánat Kacchan. - hajtottam le
fejem. Miután végre valahára letelt a három kör, villám gyorsasággal ültem vissza helyemre és imádkoztam, hogy ezek után Bakugou se engem, se Kaminari-kunt ne bántsa.

Iida egy idő után felment, mert szerinte neki osztályelnökként el kell intéznie pár dolgot, de fogalmam sem volt, hogy mégis mit akar ennél jobban elintézni. Mineta fáradságra hivatkozva követte. Én maradtam inkább a többiekkel.


- Unom már a felelsz vagy merszet. - dőlt hátra drámaian Mina. - Mi lenne, ha valami mást játszanánk? - emelte fel a fejét. - Hét perc a mennyországban? - Szemében izgatottság csücsült, amitől én is elmosolyodtam.

- Játszhatunk. - bólintottam rá.

- Mineta most bánhatja, hogy elment. - röhögött fel Kaminari, mire Kirishimával elkapta őket a röhögőgörcs.

- Ezt is üvegezéssel döntjük el? - kérdezte Kacchan

- Eldönthetjük azzal is. - vont vállat mellette Mina. - De! Változtassunk pár dolgon - vigyorgott pimaszul. - Az időkorlát nem hét perc lesz, hanem tizenöt. - csillant fel a szeme.

Látni A Szemeid Where stories live. Discover now