3.část

22 0 0
                                    

"Vstávej blbečku, zapomněls na budík" budí mě Logan. "Ještě pět minut" otočim se. "Vstávej!" vyleje na mě vodu. "Ty mentále!" "Taky tě miluju, neboj se" vyběhne z pokoje. Podívam se na hodiny a rychle vstanu, obleču se a z věšáku se sundam kšiltovku Obey. Seberu ze země batoh a jdu dolů. "Šípková Růženka" směje se mi LOgan, "Hahaha" vytrhnu mu z ruky pytlík se svačinou a jdu ven. "Čekej." křičí na mě.  "Tak ale pohni" zastavim se "Můžem" směje se jako mentál. ..... "Škola!" kříčí na celej svět. " jo jasně chápu, nevyděl si svojí přítelkyni Školu dlouho no." "No jasný, ale na druhou stranu, aspoň někoho mam....Vůbec se to tu nezměnilo, stejně jako ty, jseš pořád stejně blbej" řekne a zapluje do třídy. Ignoruju ho a jdu do svý třídy. Moje lavice je zase prázdná, čeká na mě, zase naštěstí sedim sám. Sednul jsem si a otočila se na mě Ac: "Zase dostanem milion sešitů a učebnic" "pořád lepší než se učit." "Jo to máš pravdu" "Jako vždycky" řekl jsem a začalo znovit. Přišla do třídy učitelka: "Takže třído, vidím že jsme tu všichni, to je dobře. Aspoň vím, že volné místo je jen u Carlose." Jenom jsem zvednul hlavu, nedával jsem pozor takže jsem nevěděl o co jde. Ac mi to vysvětlila. "Můžu se zeptat, proč jste to chtěla vědět?" "Uvidíš..." nedopověděla to a vešla do třídy ředitelka s nějakou holkou. "Ráda bych mezi námi přivítala novou žákyni...." Dál jsem jí nějak neposlouchal. Když odešla ozvala se učitelka: "Nechceš nám o sobě něco říct?" "No dobře no, jmenuju se Alexa Vega, přistěhovala jsem se sem před měsícem a půl z Texasu." "fajn, jestli je to všechno, tak támhle vedle Carlose je místo... a po vás třído, hlavně po tobě Carlosi, chci aby jste byli na Alexu milý." "ahoj, mi už se tak trochu známe" řekl jsem jí když si sedla. "Nevím o tom že bych řekla že se má mluvit, nebo jo, Carlosi?" "Proč teda mluvíte, když jste neřekla že se může mluvit?" "Je první den a ty to hned kazíš, gratuluju." "Děkuju" řekl jsem a ostatní se začali smát. "To stačí, takže rozdáme si učebnice." Vzal jsem si propisku a začal jsem se podepisovat. "P-E-N-A" řikal jsem si v duchu.......zvoní. Učitelka odešla a přišel Logan. "Co chceš idiote?" viděl jsem že má mojí svačinu. "Dej to sem" Vytrhnul jsem mu z ruky svačinu. "Takže ty bereš ostatním jejich svačiny?" ozvala se Alexa. "Cože? to je muj brácha a přines mi mojí svačinu, protože ráno jsem si vzal tu jeho." podal jsem mu jeho svačinu. "To jako nemáte stejnou?" "Ne, on má nějaký müsli a já čokoládu." ozve se Logan když odchází. "Aha, promiň" "v pohodě"

*konec 5. hodiny*

"Takže třído, sbalte si věci, jdeme na oběd jako první."  Všechno jsem naházel do batohu a zvednul jsem obě židle. "Jdeme" zařvala přes celou třídu. "Souboj o dobrý místo ve frontě začíná" smál se Ash. Rychle jsem hodil batoh na chodbu a běžel odpředu.  V jídelně jsem byl první. Kuchařka mi podala něco co mělo bejt jídlo. Vzal jsem si to a sednul si  ke stolu. Za chvilku si přised Ash, Ac a Logan. Alexa stála se svojí sestrou Makenzie veprostřed jídelny a hledala místo. Zavolal jsem na ni aby si sedly k nám. Musel jsem prolomit trpaný ticho: "Jsem ochotnej obětovat svýho brášku, takže Loggie, dobrou chuť." "Cože?" vykřiknul přes celou jídelnu a všichni jsme vyprskli smíchy. "No Logane" ozvala se učitelka "Pardon, pardon." " Slyšels dobře, hezky papej." řekl jsem a zvednul jsem se a odnes jídlo. "Tos toho sněd hodně" zastavila mě učitelka. "Až tu budou vařit líp, snim toho víc." odešel jsem a na chodbě jsem si sebral svuj batoh a šel domů.

*doma*

"Ahoj Sydney" pozdravil jsem jí, když jsem házel batoh pod stůl. "Jdeme ven" vzal jsem vodítko a ona začala skákat radostí.  Šli jsme jenom na chvilku. Po půl hodině jsem byl doma a připravoval jí jídlo. "Dobrou chuť" šel jsem si připravit vajíčka. Po večeři jsem šel do vany kde jsem byl možná hodinu. Pak jsem šel spát. usnul jsem asi v deset.

Dneska už končim^^ dobrou^^ chyby tam jsou ale neřešim je;DD

Nameless storyWhere stories live. Discover now