~5~

3 0 0
                                    

Dneska ráno mě probudila Laura. Vstala jsem jako poslední. Hned jsem se převlékla a udělala ranní hygienu. V koupelně která je mimo pokoje jsem narazila na Aryu. Měla na sobě růžové tílko a džínové kraťasy. Vlasy měla sčesané do drdolu.Hned do mě začala bušit nadávky.,, Co si o sobě myslíš ty mrcho! To je můj Tony zapomeň na něj! " rozkřikla se na mě Arya.,, Ale já ho neobjala on objal mě" řekla jsem ji popravdě.

Naštvaně a uraženě dupavými kroky odešla. Musela jsem se pousmát nad tím jak odešla. Mezitím jsem rychle odešla než mě zase začne,, urážet".

Dneska jsme se zase učili. Arya přehrávala to jak je pro ní strašné že ona ovládá zemi Jessica oheň a Lusy vzduch a že je pro ni hrozné že není s nima. Jen jsem nad tím protočila oči. Ještě že od skály jsem k řece nebylo vidět protože by si Arya hledala,,svýho " Tonyho. Zase jsme si něco říkali a pak jsme měli za úkol udělat vodní vír. Bála jsem se co se stane. Když byla řada na mě otočila jsem se na učitelku a nervózně řekla,,Paní učitelko já se bojím co když udělám 2 metrový vír". Paní učitelka se jen usmála a dala mi najevo ať to mám zkusit.

Začala jsem dělat vír. Opravdu byl 2 metrový jak jsem říkala. Paní učitelka řekla ať toho nechám. Nechala jsem toho a koukala na ostatní. Upřímně Tonymu se docela dařilo. Po té skončila hodina.

Tony ke mě přišel a začal mluvit,, Promiň za Aryu ona není moje přítelkyně ale ona si říká že jo. ",, Aha" odpověděla jsem. Viděla jsem Aryu s Jessicou a Lusy jak jdou k nám.,, Něco mě napadlo" řekla jsem a přitáhla se k Tonymu a on si mě přitáhl blíž. V tu chvíli si tam přikráčela Arya s jejím kamarádkama.,, Dej od Tonyho ruce pryč! " rozkřikla se. Odtáhla jsem se a z ruky mi vystříkl proud vody proti Jessice. Jessica se ale stihla vyhnout. Arya se zasmála a poslala na mě kameny. Naštěstí jsem to stihla.

Poslala jsem proti těm třem fiflenám velkou vlnu a poslala na ně proud vody. Odpadly na kolena s bolestí. Radši jsem utekla a zase bez omluvy.

Po celý den jsem si jen četla. Moc zajímavých věcí jsem se ne dočetla a najednou ve školním rozhlase slyším,, Betty Vamprová ihned do ředitelný! " hlásil rozhlas. Všichni se na mě podezíravě koukali. Když jsem vešla do ředitelny seděla tam i Arya. Hodila jsem po ní vražedný pohled a sedla si.

,, Víš že jsi ublížila třem holkám a k tomu si utekla z místa činu!" zařval ředitel. Jen jsem přikývla.,, Ale Arya na mě hodila kámen" řekla jsem svoji obhajobu.,, Tak jsi mi neměla šahat na Tonyho" řekla Arya a ani si neuvědomila že se přiznala. Ředitel po té nařídil aby Arya si odnesla trest a já ne. Takové štěstí.

Všechno jsem potom vysvětlila holkám těsně před večerkou a šla spát.

Tak jak se vám líbí kapitola? Zítra napíšu i 1.kapitolu do knížky DRAČÍ svět tak zatím Ahoj💛💛

Škola pro odlišné 🔮Where stories live. Discover now